Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 294537 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3810 : 27 Haziran 2018, 09:15:54 »
Udoh a ilk sene hiç bi teklif gelmediği için gitmedi, kendi bile roportajda demişti 1teklif bile alamadım diye. 2.sene gelen ilk teklife hem de çok düşük bi rakama koşa koşa gitti. Aynı şekilde kaybedilen madriddeki final4 sonrası kalacagını söyleyen nemanja da sene sonu arkasına dahi bakmadı. Wanamaker ı sevmek yada begenmek zorunda değiliz ama nba her oyuncunun hayalidir o yuzden nba istiyo diye bi oyuncuya karakter analizi yapmak onu kişiliği yada yüz ifadesi ile gömmek çok sacma bence. Bizim takımda yetenek kadar kişilik karakterde çok önemlidir, gherardini biçok kez oyuncu alırken sadece yeteneklerine değil karakterine de bakıyoruz dedi. 70 küsür maç genelinde en çok süre alan, euroleague de vesely sonrası en çok PİR e sahip ve euroleague de 3 kez haftanın oyuncusu olmuş, en olması gerektiği yerde play off ve final 4 da belki de takımın en etkili 2-3 isminden biri olan oyuncudan bahsediyoruz sonuçta. Karakteri bu kadar zayıf olan bi adam bunları yapamaz bizim takımda barınamazdı. Ya biz bu işi herseyi çok iyi biliyoruz  ya da takımın teknik ve idari heyeti hiç anlamıyo insan karakterinden ruh halinden...
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2018, 09:17:30 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3811 : 27 Haziran 2018, 09:33:53 »

Pick yazdı, Barcelona'dan gelen 3.8 milyon doları reddedip çaylak kontratı olan 831k'ya imzalamış Celtics'le.

Avrupa basketbolunda fiziği ile yarattığı farkı NBA de yaratamaz. Artı NBA de pozisyonu için çok yavaş kalır. O vücudunu araya koyup attığı turnikeleri tribüne yollarlar.

Makul bir paraya gitmiş olsa ülkesini tercih etti derdim. Ama şu hamlesi tek kelimeyle zeka problemine işaret ediyor.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3812 : 27 Haziran 2018, 10:22:44 »
Azıcık top oynasa ilk senesinde çok daha fazlasını verirler wanamaker için. Adam amerikalı ve nba de oynamak çok büyük hayali hepsinin. Boston ve stevens in eline gitmesi de çok iyi olmuş. Udoh gibi önceden deneyip başarısız olsa ve bu paraya gitse yanlış tercih olabilirdi ama daha ilk seferi gayet normal bence gitmei

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3813 : 27 Haziran 2018, 11:07:13 »
Benim eşim ve çocuğum ABD'de yaşasaydı karın tokluğuna bile giderdim oraya, yolu açık olsun.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3814 : 27 Haziran 2018, 12:01:55 »
wanna ya teşekkürler, kapatmak lazım bence o defteri, yeni sözler söylemek lazım cancağızım, ki nba den teklkif almzsa, alacağını zannetmiyorum, calathes ve singleton ı alacağımızı düşünüyorum. takımın gerisini de koruyacağımızı düşünüyorum, ben olsam delaneyi almak isterdim, ama koç calathesi istiyor sanırım, hatta bi yerde kendisi ile şahsen görüştüğünü, calathesinde nba için süre istediğini yazıyordu. tabii ki koçum iyisini bilir. biz uyarız ona. başımız üstüne.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #3815 : 27 Haziran 2018, 12:40:45 »
wanna ya teşekkürler, kapatmak lazım bence o defteri, yeni sözler söylemek lazım cancağızım, ki nba den teklkif almzsa, alacağını zannetmiyorum, calathes ve singleton ı alacağımızı düşünüyorum. takımın gerisini de koruyacağımızı düşünüyorum, ben olsam delaneyi almak isterdim, ama koç calathesi istiyor sanırım, hatta bi yerde kendisi ile şahsen görüştüğünü, calathesinde nba için süre istediğini yazıyordu. tabii ki koçum iyisini bilir. biz uyarız ona. başımız üstüne.

koç calathes'i nba'den panaya döndüğünde de istemişti fakat olmamıştı. Eminim beğendiğine ama Teo ve Calathes arasında tercih yapacak olsa kimi seçerdi onu da merak ediyorum açıkcası.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #3816 : 27 Haziran 2018, 12:42:45 »

Teo > Delaney > Calathes öncelik sıram.

Tabi ki hangisi bizim bütçemize ve kadro yapımıza (karakter) daha çok uyuyorsa o olsun. Koç ne derse o olsun inş.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3817 : 27 Haziran 2018, 14:12:41 »
Barca ve Real'in kısa oyuncu aradığı bir dönemde bir an önce Teo'yu ikna edip işini bitirsek keşke.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3818 : 27 Haziran 2018, 14:14:06 »
Blatt nunnaly yi istiyormuş

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3819 : 27 Haziran 2018, 14:22:34 »

NBA e gitmek için son ana kadar direndi ondan sonra son anda bize transfer oldu .
Şimdi de ilk fırsatta gitti.
.... gitsin .
Simariklik ile ilgisi yok.
Bogdan da gidebilirdi ilk şampiyonluk için gitmedi.
Udoh ta gidebilirdi ilk şampiyonluk için gitmedi .
Adamın tek isteği NBA imiş hiçbir aidiyet hissetmemis. Tamam kendince profesyonel davranmış bende taraftar gözüyle bakıyorum...... gitsin .

Bu taraftar gözü ile olan kısmı anlayamıyorum. Profesyonel davranmasına ne var oynadıktan sonra ? Volkan gibi, Sabri gibi amigo sporcu mu istiyoruz ? Şahsen benim gözümde Alex, Udon gibi isimler bizden sonra Galatasaray a gitseler bile amigolukla prim yapan zekâsız sporculardan çok daha değerlidir.

Çevrimdışı Mrtcn12

• Üye
  • Yer: Kadıköy
« Yanıtla #3820 : 27 Haziran 2018, 14:29:28 »
Calathes 3 yıllık sözleşme imzaladı PAO ile, seçenekler gitgide azalıyor. Umarım en doğru hamleyi en kısa zamanda yaparız.
İlk olan en zor olanıdır, ikinci olan en kolayı.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #3821 : 27 Haziran 2018, 14:42:51 »
Sesli düşünüyorum. Calathes pana’da kaldı wanamaker gitti. 35 yaşında boby dixon var elimizde. Ve bence eldeki tek guard sloukas. Koç wana’nın gideceğini bildiği halde calathes’i ikna etmeme şansı yok. Bence kısa rotasyonu kuruldu. Delaney(teodosic)- wilbekin- sloukas. Kesinlikle böyle olucak. Ben bunlara emin olunmasa calathes’i koç bırakmazdı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3822 : 27 Haziran 2018, 14:54:21 »
Obra calathes i 1 dk bile düşünmemiştir emin olun

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3823 : 27 Haziran 2018, 14:56:15 »

Bu taraftar gözü ile olan kısmı anlayamıyorum. Profesyonel davranmasına ne var oynadıktan sonra ? Volkan gibi, Sabri gibi amigo sporcu mu istiyoruz ? Şahsen benim gözümde Alex, Udon gibi isimler bizden sonra Galatasaray a gitseler bile amigolukla prim yapan zekâsız sporculardan çok daha değerlidir.

Super ornek ... katilmamak elde degil
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3824 : 27 Haziran 2018, 15:22:23 »