Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İvana dön ivana dön arslanım benim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
çok bariz içieride olantopu dışarı verdi hakemler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
14 14 oldu ....
yahu niye manşet alamıyoruz kafayı yiyeceğiz forumcak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
haydaaa 15 14 önde geçtiler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ahaha Serkan gibi liberon olunca böyle aptalca maç kaybediyorsun işte

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
neyse sorun yok İStanbul da çok rahat yeneriz
öyle disiplinli filan bir takım değil biraz inatçılar biraz da iyi servis atıyorlar o kadar
kalite filan yok bu takımda
bizim salaklığımız bizim aptalca manşet hatalarımız ve Serkan sayesinde elimizdeki maçı verdik
İstanbulda alırız kupa bizim olur

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
İstanbul da hakemlere yaptıkları baskının çok daha fazlasını yapmalıyız ki midelerine otursun italyanların. 2 set iyi idare et sonra maçı batır
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Çok pis bilendim bu şerefsizlere cehennemi yaşatalım cumartesi günü. Tamam bizde de hata var ama o topu dışarda vermese almıştık maçı.Manşetler kabusumuz oldu bugün.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Setlerde 2-0 öndesin.

3. sette 24-22 öne geçmişsin. Oradan 3. seti veriyorsun. 3-0 bitecek maça rakibi ortak ediyorsun. Yetmiyor; 5. sette 14-11 öne geçiyorsun; o tek sayıyı bir türlü alamıyorsun ve seti 16-14, maçı 3-2 kaybediyorsun.

Kusura bakmayın ama bunun yenilir yutulur yanı yok. Bu olanlar şampiyon karakterine yakışır şeyler değil.

Ve benim inancım, bu takıma olan güvenim şu yaşananlardan sonra büyük yara aldı.

Bir adım daha ileri gideyim: Bu şekilde maç kaybeden takıma şampiyonluk kupası kaldırmak yakışmaz.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Serkan falan demeyelim beyler
Olay poyrazın maması. Bu cem ağrak adlı admin nasıl mama yaptıysa takım çöktü:)))))
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Hakemlik bir sey gormedim ben: iki uc hata ile mac verilmez ki.  Cem'in dedigi gibi tamamen bizim hatalarimizdan. 
Bizim tarafın hatalırı zaten delirtti beni hele hele Serkan saçımı başımı yoldurttu bana lakin hakeminde kritik yerdeki hataları maçın bu hale gelmesinde etkendi. Kırmızı kartlık neyimiz vardı bizim allasen. İbrahim in topu da bal gibi içerideydi
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu takım kupa filan alamaz. Bu şekilde maç kaybeden takım kupa alırsa voleybolun adaletine ihanet olur.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Maça felaket başladık sonunu da aynı şekilde de bitirdik. Yine de Cumartesi günü kupaları kaldıracağımıza inanıyorum...
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 00:14:54 Gönderen: fbarena »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
3-0 kazanacağımız, 4-5 kez maç sayısı attığımız mücadeleyi kaybettik.
Yazık oldu.
Adamlar 3.setle birlikte hakemi feci etki altına aldılar.
Hakemde takdir haklarını onlardan yana kullanıp iki bariz hatayla(4.setin sonunda İvan'ın aldığı sayıda file hatası ve anten yoktu ve son sette 14-11'ken İbrahim'in bariz içerde olan topu) bizden alıp maçı onlara verdiler.
Ayrıca Cannes'ın anosçusu bir birde bunların anonsçusunu ibreti alem için eşek sudan gelinceye kadar döveceksin.
Biraz soluklandıktan sonra yine döveceksin.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ne alakası var Hakan abi tamam sinirlendin de tek maç üzerinden oynanmıyor ki sonuçta
ikili maçı boşuna vermiyorlar , voleybol böyle bir spor işte sen seri vermeyi sevmiyorsun ama bu sporun doğası seri zaten abicim , :)

sen git nba maçı izle kafan rahatlasın sinirlenme rahat ol bana güven

ulan okan altı üstü ballı süt yaptık ordan 3 set verdik :) :)