Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bu arada rakibin smaçörü Todor Skrimov bugun bize karşı adı gibi davrandı :( :( :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ahaha sen gelmeyeceksen formayı da istemiyorum Besim .. git sokakta birisine bağışla :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
neyse Allah rahatlık versin ben yatar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yok, yok, geliyorum.  Sen alacagiz dediysen, o is bitmistir.  En kotu ihtimalle Suleyman Abi'yi devreye sokarsin, hallederiz.

ah ulan çok yaşa Dede'ye bugun takılmadık maç gitti tabiki
bir eksiklik var diyordum ama unuttuk onu , şimdi iki maç üzerine çok gitmeyim dedim bize lazım o :) :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Canları sağolsun..Atraksyon istiyorlar demek bizimkiler..Bize de o lazım...2-0 olsa kazanıp göbek atacağımıza son sayıya kadar heyecan işte daha ne istiyorsunuz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Canları sağolsun..Atraksyon istiyorlar demek bizimkiler..Bize de o lazım...2-0 olsa kazanıp göbek atacağımıza son sayıya kadar heyecan işte daha ne istiyorsunuz!

adam geldi ben yatar buralar sana emanet gece kuşu değerli muratım :)
asıp kesme lütfen ama bu takımı seversin kıyamazsın sen '''

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
adam geldi ben yatar buralar sana emanet gece kuşu değerli muratım :)
asıp kesme lütfen ama bu takımı seversin kıyamazsın sen '''

Asıp kesmedim kesmem zaten..Ben kızamıyorum bizim takıma..

Sadece serkanı Tenhada yakalarsam kulağına bişey dicem!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Asıp kesmedim kesmem zaten..Ben kızamıyorum bizim takıma..

Sadece serkanı Tenhada yakalarsam kulağına bişey dicem!

Emir için kullandığın yaş odun var ya murat Serkan'a o odunun en büyüğünden lazım :)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Bardağın ters tarafına bakıp da konuşursam çok ağır olacak. Kısa ve öz olarak 3. sette 24-22'den, final setinde 14-11'den set ve maç veren adamların pek fazla konuşmaya hakkı yok.

Allah, "biz sizi hayırla ile de şer ile de imtihan ederiz" demiş. Bu takımın liberosunun yıllardır Serkan olması da bizim imtihanımız.

Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. İstanbul'da tribün de artık maçın ciddiyetinin daha yüksek olduğunu bildiği için agresiflik dozajı daha yukarıda olur. İçlerinden geçerek alırız. Küfür kıyamet gırla gider, zevkle desteğimizi veririz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bardağın ters tarafına bakıp da konuşursam çok ağır olacak. Kısa ve öz olarak 3. sette 24-22'den, final setinde 14-11'den set ve maç veren adamların pek fazla konuşmaya hakkı yok.

Allah, "biz sizi hayırla ile de şer ile de imtihan ederiz" demiş. Bu takımın liberosunun yıllardır Serkan olması da bizim imtihanımız.

Olumlu yandan bakmaya çalışıyorum. İstanbul'da tribün de artık maçın ciddiyetinin daha yüksek olduğunu bildiği için agresiflik dozajı daha yukarıda olur. İçlerinden geçerek alırız. Küfür kıyamet gırla gider, zevkle desteğimizi veririz.

Erdenay Allah Aşkına şu SOTTİLE denen danaya HADDİNİ BİLDİRİN..

İtici bit yavrusu!
HaBaBaM GüM GüM GüM

gurol1967

• Ziyaretçi
Maçın İstatistikleri çıktı
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=25846
Serviste Latino 14 hata 13 ace,Biz 21 hata,8 ace.Fark ortada.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
sende orda değilmiydin okan
bizim liberoya necdet diye takıldığımız maçtı dimi =?
Ahaha bende vardım yanınızda. Necdet bizimle resim çektirmekten korkmuştu. Çok eğlenceli maçtı
Bu cumartesi de İtalyanlara sataşmakla geçer. Her milletten oyuncu var nasılsa, küfürler adresini bulur  :)
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Hep birlikteydik yahu o gece :) "foto foto foto" bağırışlarına maç esnasında okey deyip sonra kaçmıştı :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Eline, emeğine sağlık Gürol kardeşim. :)

Eski sayı sistemi geçerli iken Voleybol'u hiç sevmezdim, bir set bile bitmezdi: Bir sayı almak için önce karşının servisini kırıp sen servis atıp sonra yine kazanıp 1 sayı alacaksın, 1 setin 1 - 1,5 saat sürdüğü zamanlar, pehlivan tefrikasından beterdi.  :)

Zamanla diğer şubelerimizin maçlarının FBTV'den yayınlanmasıyla izlemeye başladık.
Bilmediğimiz sularda kulaç atmaya başlayınca işte sizin gibi İstanbul'da yaşayan Fenerbahçe sevdalısı arkadaşların maçlara gidip orada yaşadıkları heyecanı birebir fotolu olarak bloglarında yayınlamaları, işte yurt dışı maçları istatistikleri eklemeleri bizim gibi uzak kentlerde hatta ülkelerde yaşayan sarı lacivert aşıklarının ilgisini çekmeye başlamıştı.

İşte bu gün bu branşlara ilgi gösteriyor isek, bu noktada senin, Papazın Çayırı'nın, sonradan  Erdenay kardeşin ve önceki HDD'mın aniden ölmesinden dolayı kaybettiğim diğer Favori FB Blog sahipleri kusuruma bakmasın, sizlerin sayesindedir.  :)

Umarım bu gece ikinci zaferimizi kazanırız.

Tekrar emeğine sağlık canım Gürol kardeşim.
Tarık abin.

Estağfurullah Tarık Abi ben teşekkür ederim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Evet erdenay kerem hep beraberdik tabi oranın lideri o efsane sesi ile ortalığı inleten Barış'tı :)
Adamda servis bozan ses tonu var 8)