Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Challenge Cup (2013-2014)  (Okunma sayısı 156137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maç Burhan Felek'te.

FB Tv yayınlıyor.

3-0 veya 3-1 kazanmak yetiyor. 3-2 kazanırsak altın set oynanacak.

Her türlü mağlubiyette avucumuzu yalayacağız.

Bana son şık daha ağır basar görünse de, inşallah maçın sonucu Cem'in dediği gibi olur.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Orada olmayı çok isterdim ama olamayacağım
Ama inancım sonsuz Hakan Yamanna da söyledim bu kupa Allah'ın izniyle bizim olacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
En çok Arslan'ın muhteşem performansı için üzüldüm
Cidden top class oynadı oynattı
Çok doğru zamanda çok doğru adamlara yöneldi , en uygun zamanda ortaya döndü. 14 11 iken yine doğru yaptı ve ibrahim üzerinden hücum ettirdi aslında o top çok bariz icerideydi ama hakem baksıyı kaldıramadı ve hatalı karar verdi.
Smaçörler ve liberomiz direkt manşet hatası yapmasına ve iyi manşet getirmemelerine rağmen ben Arslan'ı çok beğendim.
Tadı damağımda kaldı.
*arkası dönük iken arka ortaya (Marshall'a)  attığı pas için hangi övgü kelimesini kullansam bilemiyorum
*4 numarada iken yine arkası dönük 2 numara (ivan'a) attığı bloksuz vurdurduğu pas

Bunun gibi çok pozisyon vardı bu maç.  Arçelik'ten aldığımız dan beridir izlerim Arslan'i beni en çok etkileyen maçı bu oldu bu maçı da alamadık :(
İşte bu yüzden kızıyorum Arslan'a ulan madem bunları yapabiliyorsun neden yapmıyorsun yıllardır..

Belli bir noktaya gelmek istiyor ise 1 2 sene İtalya veya polonya da oynamasını istiyorum bu adamın.  Yaşı çok genç esas meziyetleri 30 undan sonra ortaya çıkacak
Burada oynamaya devam ederse çok ileryemeyecek.gibi :(
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 10:55:21 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Tribünden atılanlardan sonra etkilenen hakemler ve aldıkları belki bilinçli belki de bu etkilenme sonucu bilinçsiz kararlar da maçın sonucunu etkiledi.

3. setin sonunda fransız yardımcı hakemin resmen uydurduğu bir olayla (kimse ne olduğunu anlamadı kararın) 3-0 biten maçı uzatmamız ardından  sette İbrahim in vurduğu topun yarım metre içerde olmasına rağmen dışarıda verilmesi sonucu kaybettik.

Bizim takımın setlerde verdiği seriler de irdelenmeli tabii ancak hakem hataları ve tribün olaylarında tepkisiz kalan Cev in tutumu da dikkate alınmalı.

Sezon başında Kıbrıs ta olan olaylardan sonra (hatta önceki yıllarda da olan olaylardan sonra) ceza vermeyen/veremeyen Cev diye çıkar ağalarının oluşturduğu bir kurumdan söz ediyoruz.

Cumartesi günü Cev in başkanı geldiğinde umarım iyi bir yuhlama ile karşılanır.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Bu takımın bizden burada galibiyet alabilme ihtimali yok.

Tek çekincem yıllardır (playoff finalleri hariç) 40-50 kişiye oynayan takımımızın full salonda desteklenirken konsantrasyonunun bozulma ihtimali.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
İtalya'da dün oynanan maçı kaybetmekten çok, o şekilde kaybetmek çok kötü oldu. Bunun moral çöküntüsü altından takım ne kadar çabuk kalkacak; her şey bu sorunun cevabında... Şahsen ben bir taraftar olarak dünden beri unutamıyor ve o şekilde kaybetmeyi kabullenemiyorum.

Bu şekilde değil de, mesela maç boyu geriden gelerek 3-2 kaybetseydik çok daha ümitvar olurdum.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Hakan abi hakem hataları olmasa moralimizin sıfırlandığı, yüzlerin düştüğü maçta pek çok kez oyuna ortak olduk.
Buradaki maça o moral bozukluğu yansımayacaktır.
Sonuçta bizimkiler 18-20 yaşında bu tür maçları yeni yeni tecrübe eden oyuncular değil.

Maçı yorumlayanların sıklıkla söylediğini tekrarlamak gibi olacak ama rakip iyi servis atmak dışında bizimle baş edemez.
Buradaki maçta Serkan bey ile smaçörler daha dikkatli olursalar, Arslan bu maçtaki performansına yakın bir oyun sergilesin maçtan yana sıkıntıya gireceğimizi zannetmiyorum.
Ayrıca burada hakemlerin kafasına tribünden yabancı madde atıp etki altına alabilecek italyan seyirciside olmayacak.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hakan abi
Çok etkilendin sebebi 40 yaşına yanaşmış olman mi ?
Süleyman dedem 70 yaşında etkilenmiyor bu kadar sen yapma lütfen ;) :)
Voleybol da böyle geri dönüş hikayeleri bol daha 2 sene önce 2012 Londra'da Olimpiyat finali akıllarda brezilya 2.0 önde iken hemde 3ncu seti alabilecek durumda iken rusya ya 3 set verdi ve Olimpiyat şampiyonluğü kaçmıştı..

2 set almak büyük avantaj. Bardağın dolu tarafini gör abi.
3.1 veya 3.0 yeneriz kupayı alırız olur biter.
İtalya daki gibi aptalca manşet almayız inanmıyorum.
Hem libero hem Marshall hemde Fonteles 4 er hata yaptıkları maç kolay kolay bir daha olmaz.

Bak göreceksin bütün oyuncular extra hırslı olarak oynayıp o kupayı müzemize koyacaklar..

Ben olamayacağım ama Süleyman dedem orda halleder...
Italyanlarin analarıni bile....
Carleone ailesi ile Süleyman dedemin münasebeti vardır gerekiyor sa maçtan önce bir iki telefon gereken yapılır. :) 8)
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 11:24:13 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Cem, bu kupa gelmezse elimdeki bütün tapeleri yayınlarım; ona göre. :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem, bu kupa gelmezse elimdeki bütün tapeleri yayınlarım; ona göre. :D

abi sen merak etme az önce Süleyman dede ile telefonda konuştum , dün gece maçtan sonra Al Pacino ile telefonda konuşmuş , rövanş maçı için Skrimov vardı adı gibi servis atan bulgar oyuncu onu tehdit edecekler cumartesi günü devamlı file hatası yapacak , maç bizim rahat ol..

gurol1967

• Ziyaretçi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
''Belki de bizim maça denk geldi tutturdular ne yazık ki.Candellaro'nun Fonteles'i Şaşkın Ördeğe çevirmesi ile başladılar Skrimov'un Serkan'ın feleğini şaşırtması ile bitirdiler.
114 serviste 14 hataları var tam 13 ace.Skrimov yavşağı 25 servis ile en fazla servis atmış''

bu yukarıdaki alıntı Gürol abinin maç yazısından alıntıdır.
Gürol abi seni çok seviyorum , beni okurken çok güldürdün :) :)
ama çok doğru bir laf etmişsin
ahahaha çok yaşa abi
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 11:57:17 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
llk setin uzayacağını tahmin ettim maç esnasında , ikinci seti aldıktan sonrada maç bitti dedim ama yanılmışım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Cem maalesef bu maçta olamayacağım,ama o seyirci bensiz de halleder ;),ancak akşamki maça yetişebileceğim.Dediğin gibi gerekli ayarlamalar da halledildi,için rahat olsun. 8) 8) 8)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
.

Hakan Dinçay,  maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşma hakeminin seyircilerin etkisinde kaldığını belirterek, "Çok yanlış kararlar verdi. Taraflı davrandı ve ister istemez oyundaki bütün oyuncuların, motivasyonunu bozdu. Öyle olunca da sonuç bizim için kötü oldu ancak bitmiş bir şey yok. Bu işin rövanşı İstanbul. Biz bu takımı, İstanbul'da muhakkak yeneriz" diye konuştu.

İtalya'daki maçla averajı kaybetmiş olabileceklerini dile getiren Dinçay, "Ama sonuçta 2 set aldık burada. Bu avantajı İstanbul'da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bu kupayı Türkiye'ye ve Fenerbahçe Kulübü'ne kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Andreoli Latina takımının başantrenörü Dario Simoni de hakemlerin kararlarına çok değinmek istemediğini ama iki taraf aleyhine hatalar yaptıklarını dile getirerek, attıkları iyi servislerle maçı kazanmasını bildiklerini aktardı.

Simoni, rövanş maçının 3 gün sonra oynanacak olmasının kendilerini fiziksel hazırlanma açısından zorlayabileceğini de ifade etti.
FENERBAHÇE