İnşallah Fransa şu ABD'yi devirir ve ABD bir şekilde olimpiyat elemeleri oynamak zorunda kalır.
Turnuvada şu ana kadar birkaç maç dışında keyifli maç yok,ayrıca şu ana kadar hiç bir ABD maçı gram zevk vermiyor.
Her basketbol severin sezon öncesi, uluslarası turnuvalarda bir numaralı zevki olan 'rüya takım' ABD,şu anda yalnızca '1' oyuncusu dışında ortalama ve vasat oyunculardan kurulu,bir Avrupa takımı havasına bürünmüş halde.A.B.D gelmeyen yıldızlar konusunda ciddi yatırımlara gitmeli,örneğin aday kadroya çağırılıp ve önemli bir sebebi olmayıp gelmeyen oyuncuları Olimpiyat kadrolarına çağırmayarak yapabilirler.
Madem bu kadar genç kadroyla geliyorsun ve bu yönde çalışıyorsun,fakat neden Derrick White? Rastgele her pozisyonda içeri drive etmeye çalışan,sahada kafası kesilmiş tavuk gibi gezinen oyuncu grubundaki herhangi bir oyuncuyu kesemeyecek kadar kötü bir oyuncu mu De'Aaron Fox?
Mason Plumlee yerine M.Bagley III,Andre Drummond gibi oyuncularla pota altında atletizmlerini yaratıp,istedikleri oyunu oynayabilirdi.Gerçi bu teknik ekip ise ayrı bir tartışma konusu.Popoviç gibi ABD milli takımının özüne ayrık bir isim ve her ne kadar GSW kariyerine büyük saygı duysam da bu kadar genç ve genelde iyi sistem takımlarından gelen bu isimleri nasıl kullanacağı tartışmallı bir isim olan Steve Kerr.
Bred Stevens bu kadronun başında olması sizce daha mantıklı değil miydi?
Ayrıca benim dikkatimi çeken en net şey ise takımdaki çoğu oyuncunun iyi sistem takımlarında parlamış oyunculardan oluşmuş olmaları.(Kemba istisna ve bu takımın açık ara en iyi oyuncusu) Donovan Mitchell gibi Utah'ın oturmuş düzeninde kendi yeteneklerini daha çabuk gösteren,Turner,Brown,Tatum ve Middleton(Buldenhozer sonrası) gibi oyuncular hep iyi düzen takımlarının parlayan oyuncuları.A.B.D milli takımı bunun aksine daha çok bireysel yetenekleriyle ön plana çıkan oyuncu grubuyla oynadığında kendi oyunlarını yansıtan bir takım ve bence bu da muhtemelen POpoviç sebebiyle olmuş olabilir(Gerçi kendisi son 30 yılın en iyi PF'siyle 20 yılını geçirdi

)
Burada sanki ABD dominasyonu istiyormuşum havası oluşmuş olabilir,ancak benim isteğim sadece sezon öncesi gerçek bir basketbol şovu izlemek...