Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol - Euroleague (2017/18)  (Okunma sayısı 46221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Evdeki hesap çarşıya uymadı, yenileceğimizi düşünüyordum açıkçası. Hatta yarı finalde Ekaterinburg ile eşleşmeye çalışmamız gerektiğini söylüyordum da o artık zora girdi. Tabi 80 sayının 72'sinin 4 oyuncudan gelmesi pek normal bir durum değildi. Ancak iş ciddiye bindiğinde kaliteli bir uzun takviyesi mutlaka gelmeli.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Powers 40 yıllık oyuncumuz gibiydi. O sevinçler, o hırs ne öyle:) çok sevdirdi kendini. Attığı bi basketten sonra Başkana dönüp işaret falan yaptı sevinirken: )

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Plum çok iyi oynadı.Kafaları karistirdi.Kisa oyuncu diyorduk ama simdi nasil olacak? Sadece uzun alsak yetmez mi?Koç mactan sonra canli yayinda takviyeye ihtiyac var dedi.Yonetim çalışıyor.Suprizler olacak dedi bakalim neler olacak.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Plum çok iyi oynadı.Kafaları karistirdi.Kisa oyuncu diyorduk ama simdi nasil olacak? Sadece uzun alsak yetmez mi?Koç mactan sonra canli yayinda takviyeye ihtiyac var dedi.Yonetim çalışıyor.Suprizler olacak dedi bakalim neler olacak.

Zaten Takviyeler yapılıyor diye duydum ki zaten Sancho Lyttle ile anlaşıldığını duymuştum Hocada sanki buna dayanarak konuştu
Hakemler yine kudurttu ama bizimde okadar kaçırdığımız sayılar varki saç baş yoldurttu,Taurasinin olmaması avantajdı.Ana Dabovic'in Milli takım performansındaki başarılar sonucu Fenerbahçe ye gelmesini çok istememize ragmen alamamıştık şimdide o günleri nezaman görürüz diye merak ediyorum.Powers sakatlık sonrası kendine gelmeye başladı.Tilbe çok korkuttu.Plum'a bişi demiyorum ya rezalet ya müthiş zaten bir ritime girse bu takıma powers'le beraber ilaç olurlar

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Yerliler toplam 55 dakika sahada kalıp toplam 2 sayı, -2 verimlilikle oynadılar, 1/13 saha içi...

hmetin

• Ziyaretçi
CP61 de inanılmaz düşüş var.İlk yarı bence yine 2 kritik üçlük dışında berbatti Plum,Birsel düzelmeli ki geçen sene çok iyiydi,Sottana fena değil gerçi Dotto olsa daha iyiydi :) uzun Agu den olabilir belki çünkü kuculuyorlar sanırım....

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Fenerbahçe 80-77 UMMC Ekaterinburg

Fenerbahçe: Birsel Vardarlı Demirmen, Vaughn 10, Powers 19, Dabovic 4, Verameyenka 21, Plum 24, Ayşe Cora 2, Tilbe Şenyürek, Tuğçe Canıtez, Esra Ural Topuz

UMMC Ekaterinburg: Toliver 13, Meesseman 15, Torrens 10, Arteshina 3, Griner 26, Sanders 6, Beglova 2, Beliakova 2, Nolan

1. Periyot: 18-19

Devre: 42-38

3. Periyot: 56-55
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Euroleague

12. Hafta

17 Ocak 2018 Çarşamba

Tsi 22.30 Perfumerias Avenida - Fenerbahçe 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
wisla'yı kazanırız diyorum deplasmanda...

bu macı almak demek bence ilk 2 cepte demek..
bu macı+ydu amak demek 1. olmak demek...

su an avenedia'nın sansı kalmadı bence artık ilk 4 ıcın..cok azaldı..hele bugun schio wisla'yı kendi sahasında yener ve 7-4 yaparsa aradaki fark 2 maca cıkacak avenedia ile...
haftaya da blma'yı yense 8-4 yapıp en kotu 8-6 ile bitirecekler...
avenedia'nın son 3 macını kazanması ve schio'ya 11 fark atması lazım bu hesaba gore ilk 4 icin...
yani avenedia bizim maca cok konsantre cıkmayabilir...kalan macları fb-nadezdha dep-schio

avenedia'nın ilk 5-6 dısına cıkması ise cok zor...nadezdha'nın bugun evinde blma yı yense bile 3-8 olacak..
kalan 3 macta 2 galibiyet alması lazım 5.lik icin ama ummc ve ydu ile deplasmanda oynayıp evinde avenedia ile oynuyorlar...yani olacakları max 4-10 gibi...
yani 6. olması bile zor avenedia'nın...

ispanyolların ozel gıcıklıgı olup maca cok asılmazlar umarım bence bizim icin cok daha buyuk hedef mac...

Çevrimdışı franz392

• Üye
wisla'yı kazanırız diyorum deplasmanda...

bu macı almak demek bence ilk 2 cepte demek..
bu macı+ydu amak demek 1. olmak demek...

su an avenedia'nın sansı kalmadı bence artık ilk 4 ıcın..cok azaldı..hele bugun schio wisla'yı kendi sahasında yener ve 7-4 yaparsa aradaki fark 2 maca cıkacak avenedia ile...
haftaya da blma'yı yense 8-4 yapıp en kotu 8-6 ile bitirecekler...
avenedia'nın son 3 macını kazanması ve schio'ya 11 fark atması lazım bu hesaba gore ilk 4 icin...
yani avenedia bizim maca cok konsantre cıkmayabilir...kalan macları fb-nadezdha dep-schio

avenedia'nın ilk 5-6 dısına cıkması ise cok zor...nadezdha'nın bugun evinde blma yı yense bile 3-8 olacak..
kalan 3 macta 2 galibiyet alması lazım 5.lik icin ama ummc ve ydu ile deplasmanda oynayıp evinde avenedia ile oynuyorlar...yani olacakları max 4-10 gibi...
yani 6. olması bile zor avenedia'nın...

ispanyolların ozel gıcıklıgı olup maca cok asılmazlar umarım bence bizim icin cok daha buyuk hedef mac...

Schio evinde Wisla'ya yenilmeyi başarmış, Avenida haftaya bayağı asılır artık.

• Üye
Schio evinde Wisla'ya yenilmeyi başarmış, Avenida haftaya bayağı asılır artık.

aynen...wisla ve schio el ele bizim macı zor hale getirdiler...
6.lık icin wisla-nadezdha da cekisecek baya bu gidisle..
son hafta wisla macı da zorlastı ıyıce...

• Üye
bence sottana yardımcı olacak birsel'e...plum sutor guard oynayacak gibi bundan sonra..

birsel-sottana-pelin
dabo-plum
powers-ayse
vera-tilbe-tugce
vaughn-xxxx-esra

gib olacak kadro artık...xxx bolgeye bir transfer daha gelirse yerine bence fena bir kadro olmayacak el icin...

Çevrimdışı franz392

• Üye
bence sottana yardımcı olacak birsel'e...plum sutor guard oynayacak gibi bundan sonra..

birsel-sottana-pelin
dabo-plum
powers-ayse
vera-tilbe-tugce
vaughn-xxxx-esra

gib olacak kadro artık...xxx bolgeye bir transfer daha gelirse yerine bence fena bir kadro olmayacak el icin...

Hem nicelik hem de nitelik olarak uzun takviyesi şart şu anda. Neredeyse tüm yük Verameyenka'nın üzerinde. Tilbe şimdilik beklentilerin biraz altında kaldı sanki, Vaughn'un da seviyesi belli zaten.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Tüm bir sezona Kia ve Vera ile başlamak fiyasko zaten. Senin rakibinde Q, Wauters ve Levander varken gidip Gruda'yı alıyor, sen esra ile tuğçe'ye güvenerek yola çıkıyorsun ve hala uzun almıyorsun.

Boşta Sancho var, kıta dışı kontenjanın da yok, neyi beklersin daha anlamak mümkün değil.

• Üye
kizer ve sancho olmuyorsa eger steinberga veya krivacevic..dusunulebilir...