Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol - Euroleague (2017/18)  (Okunma sayısı 46108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Çok kötü oynuyoruz anlamıyorum oyunda biraz istikrar olur

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
33-26 ilk yarı bitti en azında farkı onlu hanelerden alıp 7 ye düşürebildik

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
7 saniye kala topu oyuna sokarken hücum faulü yapıp kenardan sokulan topta amatörce bir basket yeyip yenilmişiz. Ekaterinburg galibiyeti de çöpe gitti artık. F4'te %99 Ydü ile eşleşeceğiz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Evet 7 saniye var maçın bitmesine, 1 sayı öndeyiz ve top bizde.
Bu maçı bu durumdan kim kaybeder ancak ve ancak Fenerbahçe bayan basketbol takımı kaybeder.

Haftaya ydü'yü kendi sahamızda 1 sayı ile bile yensek 3lü averajla lider olucaz ama yenebilir miyiz, büyük bir soru işareti.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
7 saniye kala topu oyuna sokarken hücum faulü yapıp kenardan sokulan topta amatörce bir basket yeyip yenilmişiz. Ekaterinburg galibiyeti de çöpe gitti artık. F4'te %99 Ydü ile eşleşeceğiz.

Takviyede geç kaldılar.herzaman olduğu gibi.Maça kötü başladık.Bir Dabovic.birde Veremeyenka vardı. Kia Vaughn 3 Kez boş potaya bırakamadı.Powers döküldü.Hakemler çok kötü tamamda Birsel kaptan nerdeyse emekli olacak top elindeyken sen git hakeme konuş Teknik faul al.Tamam Pelin aldı gençtir ama sen yapma kardeşim.İspanyol lobisi iyi çalışmış.Hakemlere anlam veremedim ama 7 saniye kala Dabovic ne yaptı anlamadım.sonrada kovalamaca başladı Dabovic hakemin önünü kesiyor hakem kaçıyor.söylesene sen bunu yaptın diye.AmA amotörce basket yediğimiz doğru yinede Birsel gibi biri o basketi atsaydı bunları tartışmayacaktık
Benim anlıyamadım biz neden %99 Y.D.Ü. eşleşiyoruz. Birincisi onla maçımız var ikincisi diyelim biz 4.olduk biz önce karşı grubun birincisiyle oynamıyacakmıyız.Artı Y.D.Ü. nin karşı grubun 4.sünü yeneceğini nerden biliyorsun.Anlıyamadığım için soruyorum gerçekten Aynı bugün Hakemlerin verdiği ve vermediği faulleri anlamadığım gibi.Hakemler dürüst olsaydı o seyircileri çıkarırlardı.Resmen ana avrat düz gittiler.Fırat Okula saldıracaklar sandım bir ara.Neyse kısacası umudum yoktu bu takımdan ama yinede çok üzüldüm.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Takviyede geç kaldılar.herzaman olduğu gibi.Maça kötü başladık.Bir Dabovic.birde Veremeyenka vardı. Kia Vaughn 3 Kez boş potaya bırakamadı.Powers döküldü.Hakemler çok kötü tamamda Birsel kaptan nerdeyse emekli olacak top elindeyken sen git hakeme konuş Teknik faul al.Tamam Pelin aldı gençtir ama sen yapma kardeşim.İspanyol lobisi iyi çalışmış.Hakemlere anlam veremedim ama 7 saniye kala Dabovic ne yaptı anlamadım.sonrada kovalamaca başladı Dabovic hakemin önünü kesiyor hakem kaçıyor.söylesene sen bunu yaptın diye.AmA amotörce basket yediğimiz doğru yinede Birsel gibi biri o basketi atsaydı bunları tartışmayacaktık
Benim anlıyamadım biz neden %99 Y.D.Ü. eşleşiyoruz. Birincisi onla maçımız var ikincisi diyelim biz 4.olduk biz önce karşı grubun birincisiyle oynamıyacakmıyız.Artı Y.D.Ü. nin karşı grubun 4.sünü yeneceğini nerden biliyorsun.Anlıyamadığım için soruyorum gerçekten Aynı bugün Hakemlerin verdiği ve vermediği faulleri anlamadığım gibi.Hakemler dürüst olsaydı o seyircileri çıkarırlardı.Resmen ana avrat düz gittiler.Fırat Okula saldıracaklar sandım bir ara.Neyse kısacası umudum yoktu bu takımdan ama yinede çok üzüldüm.

İzlemediğim için bir şey demeyeyim, sadece son pozisyona baktım. Dabovic kolunu açmış biraz ama ucuz düdük, aynısı rakibin aleyhine olsa es geçerlerdi. Birsel ne yapsa şaşırmam artık, her maç farklı bir yol bulup takıma zarar veriyor zaten.

Ben F4 için dedim onu, bizim grubun ilk üçü ve Kursk olacak. Aksi büyük sürpriz olur. Yani 3. olursak belki biz eleniriz ama çok düşük ihtimal yine de. Haftaya kazanırsak 3 takım aynı galibiyet sayısında olur, biz 1. bitirirken Ydü 3. olur (Eka'ya 2 maçı da kaybettiler). Yenilirsek onlar 1. olur, biz 3. bitiririz. Öyle olsa bile Sopron veya Prag gelir ki seviyeleri belli. Özellikle Prag bu sezon çok gerilemiş. Tabi bütün bunları bizim veya rakiplerin sürpriz yenilgi almayacağını düşünürek yazdım. Son olarak Ydü diğer grupta Kursk dışında hiçbir takıma zorlanmaz, Bourges ya da Gs'yi çerez gibi yerler.

hmetin

• Ziyaretçi
Bu mac icin konusacak hicbirsey yok.Caldıkları komik teknik fauller yetmedi.Onlar kralını yaptı calmadılar.Yine de FB kazanıyor olunca Dabovice 2 FT atacak derken macı resmen elleriyle verdiler.Sonucu belli bir maca cıkmıs olduk.Boyle bir rezalet gormemistim.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
powers salağı topu birsele verse maç bitecek kendi gidiyo...iki maç oynadı diye kendini büyük oyuncu sanıyo..asist zaten umrunda değil sadece kendine oynayan biri...dün de 1'e 3 zorluyo yanında bomboş oyuncular varken..sonra niye kaybettik...hakem falan rezildi de kendi kuyumuzu kendimiz kazdık

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
hakemler rezildi ayrı...oyle boyle degil..

ama biz de kendimiz sacmalıyoruz bazen...sacma sacma isler yapıyoruz...son topları zaten savunamamak hastalık nerdeyse...vaughn'un yaptıgı daha buyuk hata dabovic'in yaptıgından...

ydu yu yenip 1. olacagız 3 lu averaj ile baska yol yok..yada ummc familia ya kaybederse 2.olacagız artık....

ama ydu mutlaka kaznaılmalı...bunun icin aptalca hata oranı azalmalı ve pota altına takviye yapılmalı...kizer o maca umaırm yetisir yoksa bir tek vera ile yenemeyız..

o mact ataraftar destegi cok onemli ve oyle bir taraftar olmalı ki avenedia maıcndaki hakem hatalarını bliyormus ve yemeyiz havasında olmalı...hakemlere direkt baskı kurulmalı mac basından itibaren...

ilk mact aresmen fib ahakemleri ydu yu saha avantajı var diye kayırdı..bakalım bu sefer ne olacak...

yonetimin  mutlaka onlem alması lazım bu macta hakem isine...

ama dun vaughn'a bakıyorum kizer elzem cidden..esasında par aolsa vaughn'd ayollayıp kizer+sancho (steinberga) yapacaksın... ama yapacka birsey yok...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yılmaz Kia'nın kötü oyunu normal yerine oyuncu geldiğini biliyor...bu şartlarda fazla şey beklemek hata..Ayrıca sen güzel yakalamışssın 5 türk oyuncu sıfır sayı...büyük skandal ama ben dün o üst üste iki teknik faulü anlayamadım ilki Birsel'e sonra ikincinin kime çıktığını kaçırdım..hakem resmen bizi öpmeye çıkmış maça

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Yılmaz Kia'nın kötü oyunu normal yerine oyuncu geldiğini biliyor...bu şartlarda fazla şey beklemek hata..Ayrıca sen güzel yakalamışssın 5 türk oyuncu sıfır sayı...büyük skandal ama ben dün o üst üste iki teknik faulü anlayamadım ilki Birsel'e sonra ikincinin kime çıktığını kaçırdım..hakem resmen bizi öpmeye çıkmış maça

cora'ya cıktı...

dunku mactaki hakem rezaletinin acıklaması yok..ama yonetim yonetim olacak ydu maıcnda hakkını isteyecek...boyle olmaz...
o kadar kolay degil...grupta ilk 2 boyle ucuz duduklerle kaybedilecekse boyle is olmaz...dur denmeli..
gerci basında turgay olan olusumdan ne beklersın ki...

oyle veya boyle ydu'yu takviyelerle yenmek lazım...seyirici ve duzgun hakemlerle yeneriz bence...

vaughn eger bu sebepten formu dusecekse onu da yolla kıy paraya al sancho yu...olmadı steinberga'yı...bak neler oluyor...

ydu da wauters sakat...

sloot
eldebirink/olcay
mcbride/cansu
lavender/bahar
gruda/quanitra

rotasyon...tum kilit nokta sloot bence...kitle o kızı isi bitir...sottana bunu yaparsa ilk macında super olur..

powers ve plum bu macta tekrar toparlanır, vera ve dabo aynı oyunu  oynarsa bence alırız..

sloot-mcbride-lavender ve gruda 33-35 dk surler alıyor...bunu iyi degerlendirmek laızm bence...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Perfumerias Avenida 65-64 Fenerbahçe

Perfumerias Avenida: Robinson 2, Elonu 14, Nicholls 6, Mestdagh 11, Dominguez 4, Asurmendi 3, De Souza 15, Gil 3, Givens 7.

Fenerbahçe: Pelin Bilgiç, Ayşe Cora, Birsel Vardarlı Demirmen, Vaughn 7, Plum 5, Verameyenka 19, Tuğçe Canıtez, Tilbe Şenyürek, Powers 9, Dabovic 24.

Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 20-14
2.Çeyrek: 13-12
3.Çeyrek: 11-19
4.Çeyrek: 21-19
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Euroleague

13.Hafta

24 Ocak 2018

20.00 Fenerbahçe - Yakın Doğu Ün. FBTV
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Nadezda geçen hafta bizi yenen Avenida'ya karşı ilk yarıyı 55-28 önde kapattı.

Böyle skorları görünce deli oluyorum ben. Şu avenidaya yeniliyoruz.

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
Şu kadro bu kadar rezil oynayacak bir kadro değil.Savunma yok hücum da set yok.Madem 7 yabanci alabiliyoruz neden sene basinda kadro daha iyi organize edilemiyor?