Cevap verilecek çok şey var. Her cumlen kendi içinde facia. O eski takım deplasmanda fark yemeyi nereden seviyordu aq. Ilk 5 maç 4u kendi sahamizdaydi. Tek deplasman pau maçıydı. 10 tane deplasman mı yaptık o sene tam kadro. Götunden salla bilmeyenler yesin. Ilk yarı sonunda rauf gitti zaten .
Bütçeye bir suru örnek falan veremezsin. Nevenli simonlu kadrolarda bu kadar bütçe yoktu. Efesin de rezil olduğu yüksek bütçeli kadroları böyle bir tabloda değildi. Iki sene önce sonuncu olan efesin de bütçesi bu kadar değildi. Böyle bütçe ile bu tablo ben hatırlamıyorum diyorum. Sen götunu zorlayıp çıkarmaya çalışıyorsun.
Geçen sene rekor kirdik. Ben geçen sene de demedim mi bu kadar galibiyete rağmen oynanan oyun zevk vermiyor bana diye. Ben bizim oyun tarzımızı sevmiyorum sevgili kardeşim. Ben cska,real,barça,son iki seneki efes. Bu tarz oynayanları seviyorum. Burda kalkıp fenerliyim diye yalamalik mı yapayım. Benim basketbol anlayisim göze hoş gelen oyunları seviyor. Bugün hala goudulock i sevenler var bizde. Besim dahil. Neden? Adamın tarzı milleti heyecanlandiriyordu.
Yahu 99 takımı avrupada nba takımı gibi her oyuncusu ayrı bir ilgi gören, uzun uzun analiz yapılan jenerikleri gösterilen bir takımdı. O takımın sürekliliği olmadı. Olsaydı kıyas yapardık.
Lafı götunden anladigin için benim ne demek istediğimi anlamamış olman normal. Ben oyun tarzı olarak dedim. Sen ne anladın.
Gs olayına hiç girme. Adamlar agucu ile berabere kaldı diye zil takıyoruz. Son iki yılın şampiyonu adamlar. Şampiyonluk sayısında,türkiye kupası,cumhurbaşkanlığı kupası her yerde fark atmışlar. Ağlanacak halimize adamlara gülüyoruz neyimiz var da gülüyoruz. Eskiden adamları yener onla avunurduk. Şimdi yenemiyoruz da. Kaldı ki adamlar gecen sene ilk yarıdan çok farklı değil. Ikıncı yarı hadi şampiyon olalım arkadaslar derse ligi yine şampiyon bitirir.
Muhalefet olacam diye zorlama kendini. Ben kaostan beslenmem ama yalamalik da yapmam koçum 
fark yemeği seviyordu yazmamışım ki yazık yaş 40 olunca görme bozukluğu da çıktı sende , bir göz doktoruna git istersen yazılanları tam okuyamıyorum de bir çare üretsin istersen , yakını okuyamıyor diye doktor gözlük verirse tanıdık gözlükçü var indirim ile sana gözlük alırız dert etme sakın
1999 senesini çok iyi hatırlıyorum merak etme o zaten o takım o günün şartlarında ilk en büyük bütçeli takımdı . Rauf'a 2 milyon usd vermiştik. Tabak gelmişti , İbo vardı Macrae vardı hatta lokavt yüzünden nba'den miliç gelmişti. Miliç de gitti zaten lokavt bittikten sonra RAuf zaten çok yetenekli ama kafadan kırık bir adamdı ..
tüm grubu ondan sonraki diğer grubu reale elenmemizi filan hepsini hatırlıyorum
Pau ortez maçına Halil Üner ile çıkmıştık hakemlere fuck you fuck you diyordu daha dün gibi aklımda. hayatını Fenerbahçe basketboluna adamış ( sizler gibi ) birisiyim götümden atmam merak etme
sansasyonel bir kadroydu gazla içeride maç aldık ama sen de iyi biliyorsun ki o kadrouzun vadede iş yapması çok zordu ama 1 kaç tane güzel acayip gazla maç yapmıştık.
gs ile futboldan bağımsız konuştum ben zaten sen konuyu saptırma bana diyon da sen konuyu saptıyorsun ..
Simone sezonu mu bütçesi düşüktü ahh garibim vah garibim . merak etme tüm transfer süreçlerini kimlere ne buyoutlar verdiğimizi hangi oyunculara hangi paraları verdiğimizi çok net biliyorum
ha 30 değildir 27diri. ama sen 3 milyon için mevzu yapmayı seversin..
oyun tarzı meselesi bir zevk meselesidir zaten ona saygı duyarım o ayrı bir boyut da senin halini gördüğün bir kupa almış takım kendi içinde başka bir takımla oyun anlamında ne anlamda kıyaslamak da çok garip bir kafa
bu takım için yalamalık yapmak benim için büyük zevk
sen gibi olana kadar sonuna kadar yalama olurum büyük keyif bana.