"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağbi anladık Real Madrid'e ayrı bir sempatin var da, şu yılki rezilliği söylemek Real Madrid'in büyüklüğüne halel getirmez. Herifler zaten büyük. Bugün de kanıtladılar bir kez daha. Ceza almayan Hezonja, Musa vesaire ne olacak? Yabusele'nin en az 1 yıl men edilmesi lazım. Herif ölse ne olacak orada? Bundan sonra birileri daha teşebbüs etse bu türden bir hayvanlığa ne olacak? Öyle ya, nasıl olsa 3 maç cezası.
Adamların hocasının adını bile bilmiyorum, esamesi okunmadı, kimse övmedi, şu şampiyonluğu daha tanınmış bir koç kazansa öve öve bitiremezdik.
2-0 ve 41-26'dan Belgrad cehenneminden çık,9 sayıdan gelip favori Barca'yı yen, 12 sayıdan gelip diğer favori Oli'yi yen.Unutulmayacak efsane bir şampiyonluk.Punter olsaydı bile ne yapar eder yine kazanırdı gibi hissettiriyor adamlar. Winnerlık başka bir şey.
Punter ile lesortun cezası ne olacak? Anladık partizani seviyorsunuz, obraya hala sevginiz büyük de valla sıkıldım artık. Bizden gidenlerin bizi sikmek için ellerinden geleni yaptıkları bir ortamda ben zerre üzülmüyorum. Haketmedikleri halde wild card alıp inanilmaz desteklerle buralara kadar geldiler. Yenilmeselerdi sahalarinda 2 mac, 18 sayidan vermeselerdi son maçı. Obra, vesely, sloukas ardı ardina sıraya dizdi adamlar. Hic de uzulmedim şahsen.