Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 89-90 Zalgiris Kaunas - Euroleague 12.Maç
« Yanıtla #1035 : 15 Aralık 2017, 12:03:08 »
ahmet'in ayagı burkulmus abicim..ezbere konusmayı bıraksak artık....merak etme ayagı burkulmasa ahmet kadroda olur ve oynardı sinan veya melih yerine...

peki abicim, o zaman keşke Kalinic yerine Ahmet benchte otursaydı da Jason alternatifinin olduğu hissiyle belki bir şey oynardı...
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2017, 12:04:15 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1036 : 15 Aralık 2017, 12:03:42 »
maccabi amcıyla alakalı dusuncem su...
cok yorgun geelcekler bizim maca...bugun cska ile oynayıp deplasmanda haftasonu lig macı...sonra salı gunu pana deplasmanı; ondan sonra bizim mac...

yani hem yolu uzak hem zorluk derecesi yuksek amclar oynayacaklar...bizim amca cok yıpranmıs gelecekler..

biz ise evimizde kızılyıldız sonraıs gelecegiz.umarım zalgiris macındaki hatalar olamdan kızılyıldız amcı ilk yarıda kopar ve dinlenmis gideriz maccabi'ye nispeten...

• Üye
« Yanıtla #1037 : 15 Aralık 2017, 12:06:06 »
peki abicim, o zaman keşke Kalinic yerine Ahmet benchte otursaydı...

ayagı burkuk adam neden otursun anlamadım kenarda...

herhalde mac bu hale gelmese kalina'ya sure verecekti....

sorun kısa rotasyonunda degil maclarda..yeterli adma var..sorun uzun rotasyonunda...

wana-sloukas-gudu-nunnally-datome 5 lisi yetiyor hocaya...sorun uzunlarda...

ahmet sakat...vesely ve melli oynuyor...thompson kısıtlı sur eoynuyor..ahmet bilegi burkuk diye belki kalina'yı mecburen bile aldı kadroya...belki almayacaktı bile ahmet sagşlam olsa...

• Üye
« Yanıtla #1038 : 15 Aralık 2017, 12:11:33 »
taraftar artık hocayı ve takımı elestirmeyi bırakıp, biraz ic saha maclarınd adonsun aynaya baksın...

bu takım her zaman gerekeni yapmaya calısıyor...maccabi amcında gecen sene saha avantajı gitti...gittiler pana'ya deplasmanda koyup geldiler...hatalarını telafi ettiler..

ama bu taraftar hata yapıyorsa nasıl telafi edecek merka ediyorum...

takım hata yaparsa telafi imkanı var deplasmanı kazanıp..seyircinin yok..

o tribune gidiliyorsa eger gurultu cıkarılacak...bagırın demiyoruz..ıslık-korna-ahh ugghh her neyse...baskı...

coluk cpocuk gidiyoruz ne bagırması diyenler var...brose-bsakonia trıbunleri bizden daha cok coluk cocuk kaynıyor...adamlar oyle baskı kuruyor ki bizim 10 katımız....

o yuzden once kendimize bakacagız...sonra takıma bakarsın...

sahsı kanım bu...takımın sahada ettigi mucadelenin 100 da 1 ını tribunde vermiyoruz..sonra o hatalı bu hatalı..

elbet hatalı...elbet yapacaklar...bu akdar tempoda, bu akdar sertlikte hatalar elbet olacak...mac boyunca yaklasık savunma ve hucumda toplam 150 'ye yakın possesion oluyor...hepsini dogru yapman imkansız..karsındaki tkaımda armut toplamıyor...

taraftar tribunde bu hataları azlatmak yada telafi etmek icin var...oturup destek vermeyıp sonra elestirmek icin yok...

5 ay oncenin el sampiyonu elestirdigniz tkaım ve hoca...

boyle sımarıklık gormedim yemin ederim...
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2017, 12:14:48 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1039 : 15 Aralık 2017, 12:13:24 »
Kaunas'ı yenmek için taraftar diyip durmayın Allah aşkına. CSKA'nın tiyatro seyircisi var. Bir tane bu tarz maç kaybetmiyorlar. Takım bu maça large çıktı, 2-3 oyuncu hariç konsantre olan yoktu ve kaybettik olan biten bu.

• Üye
« Yanıtla #1040 : 15 Aralık 2017, 12:15:48 »
Kaunas'ı yenmek için taraftar diyip durmayın Allah aşkına. CSKA'nın tiyatro seyircisi var. Bir tane bu tarz maç kaybetmiyorlar. Takım bu maça large çıktı, 2-3 oyuncu hariç konsantre olan yoktu ve kaybettik olan biten bu.

cska'nın hakemleri var...gerek kalmıyor abicim...

senin yok...sen her maca -10 baslıyorsun...

sen hakem sayseinde kazandıgın bir mac soyle bana su 5 yılda...ama kaybettigin kac var acaba...

aynı seyi cska icin say bakalım...
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2017, 12:16:30 Gönderen: Vanguards of FB »

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1041 : 15 Aralık 2017, 12:18:52 »

taraftar artık hocayı ve takımı elestirmeyi bırakıp, biraz ic saha maclarınd adonsun aynaya baksın...

Taraftar diyorsun da Hocanın maç sonu açıklamalarını bir oku istersen ?

http://basketdergisi.com/obradovic-ikilik-yuzdemiz-sebebiyle-kaybettik.html

Dediğin kadar taraftar kötü olsa Hoca taraftara desteği için teşekkür etmezdi. Hoca yeri geldi mi taraftarı da ziyadesiyle eleştirmesini biliyor.

• Üye
« Yanıtla #1042 : 15 Aralık 2017, 12:18:58 »
ayrıca bu zalgiris kok sokturdu cska'ya 3-4 hafta once...hakemler orada boyle destek olsaydı zalgiris'e orada da galip gelebilirdi zalgiris...
sana son 2 dk da calınan dudukler zaten amcı kaybettirmeye sebep oldu belli derecede...
ama sen cska' nın lobisiyle elde ettigi hakem avantajını , evinde baskı kurarak hakeme telafi edersin..

adamların ihtiyacı yok ki...adamlar f4 finalinde 10.000 fb seyircisi onunde berlin'de hakemlerle mac aldı...neden bahsediyoruz...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1043 : 15 Aralık 2017, 12:20:06 »
cska'nın hakemleri var...gerek kalmıyor abicim...

senin yok...sen her maca -10 baslıyorsun...

sen hakem sayseinde kazandıgın bir mac soyle bana su 5 yılda...ama kaybettigin kac var acaba...

aynı seyi cska icin say bakalım...

Hakemle mi kaybetik dün. Adamlar her topu çembere indirdi, ya sayı attılar yada faul aldılar. Vesely hariç nereye gidiyorsun diyen yoktu. Pangos'a bile üçlükte blok yaptı adam. Tek şut atan adamları Pangos, sen 2 dakika kala iki tane boş üçlük attırıyorsun adama. Bazen o kadar boş kaldılarki adamlar da şaşırdı. Wana 40 saniye kala saçma sapan künde yapıyor adama, Sloukas 15 saniye kala birebir oynuyor, 3 tane adam taktik faul yapamıyor gidip üçlük yiyorsun şaka gibi bir maç sonu. Sen hakem diyorsun.

• Üye
« Yanıtla #1044 : 15 Aralık 2017, 12:21:39 »
Taraftar diyorsun da Hocanın maç sonu açıklamalarını bir oku istersen ?

http://basketdergisi.com/obradovic-ikilik-yuzdemiz-sebebiyle-kaybettik.html

Dediğin kadar taraftar kötü olsa Hoca taraftara desteği için teşekkür etmezdi. Hoca yeri geldi mi taraftarı da ziyadesiyle eleştirmesini biliyor.

ne demesini bekliyorsun ki hocanın..maca geldiler ama destek vermediler sustular mı desin...
zaten hata yaptı takım ve hoca diye biz de diyoruz...kimse kusursuz degil..

sorun tribundeki taraftarın bir kez olsun yahu bizde bugun iyi destek veremedik dememesi...

hala daha aynı yerdesiniz..tartısmaya gerek yok...

yani obra'nın hatasını kabul ettigi kadar taraftarında empati kurup kabıul etmesi...ama kabul edecek zihniyet yok...sorun da bu..

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1045 : 15 Aralık 2017, 12:22:24 »

Abi kaybederiz kazaniriz o sorun degil de kazandigimiz maclarda bile takim seyirciyi havaya sokmaya calisiyor. Aslinda tam tersi olmasi gerekir. Bu benim zoruma gidiyor. Bir kupayla nasil karnimiz doymus oluyor anlamiyorum.

• Üye
« Yanıtla #1046 : 15 Aralık 2017, 12:24:49 »
Hakemle mi kaybetik dün. Adamlar her topu çembere indirdi, ya sayı attılar yada faul aldılar. Vesely hariç nereye gidiyorsun diyen yoktu. Pangos'a bile üçlükte blok yaptı adam. Tek şut atan adamları Pangos, sen 2 dakika kala iki tane boş üçlük attırıyorsun adama. Bazen o kadar boş kaldılarki adamlar da şaşırdı. Wana 40 saniye kala saçma sapan künde yapıyor adama, Sloukas 15 saniye kala birebir oynuyor, 3 tane adam taktik faul yapamıyor gidip üçlük yiyorsun şaka gibi bir maç sonu. Sen hakem diyorsun.

yukarıda yazdıklarıma bak...ondan sonra yaz abi...

hersey bir araya geldi...

ilk sozum macı kaybettik cunku wana adam kacırdı 2 defa dedim..macı sloukas kaybetmedi dedim..is savunmada bitiyor hucumda degil dedim..2 top kaybıyla kaybetmek 90 sayı yiyorsan savunmadadır dedim..
ama herseye ragmen bu takım hakem kararları olmasa bu amcı alırdı dıyorum..senin cska gibi hakem lobin yada, baskonia gibi taraftar baskın olsa o dudukler calınmazdı diyorum...
genede macı alırdın diyorum...

hala noktayı anlamadınız ya bravo size...

bizim taraftar oalrka hic hata yaptıgımız yok, sadece tkaımın ve hocanın var degil mi?

sizin mantık buysa konusacak birsey yok..tartısmayalım bosuna...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1047 : 15 Aralık 2017, 12:25:51 »
ne demesini bekliyorsun ki hocanın..maca geldiler ama destek vermediler sustular mı desin...
zaten hata yaptı takım ve hoca diye biz de diyoruz...kimse kusursuz degil..

sorun tribundeki taraftarın bir kez olsun yahu bizde bugun iyi destek veremedik dememesi...

hala daha aynı yerdesiniz..tartısmaya gerek yok...

yani obra'nın hatasını kabul ettigi kadar taraftarında empati kurup kabıul etmesi...ama kabul edecek zihniyet yok...sorun da bu..

Hoca yeri geldiğinde taraftara da giydiriyor hocam. Zamanında çok da eleştirdi.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1048 : 15 Aralık 2017, 12:27:18 »

taraftardan memnun olmasaydı taraftarla ilgili hiçbir şey demezdi zira her maç sonunda taraftar desteği analizi yapma zorunluluğu yok...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1049 : 15 Aralık 2017, 12:30:10 »
Abi kaybederiz kazaniriz o sorun degil de kazandigimiz maclarda bile takim seyirciyi havaya sokmaya calisiyor. Aslinda tam tersi olmasi gerekir. Bu benim zoruma gidiyor. Bir kupayla nasil karnimiz doymus oluyor anlamiyorum.

Dünkü maçı taraftar ve hakemlerle kaybetmedik biz. Adamlar da akıllı oynadı, Vesely'ye yaptıkları taktik faul bile basketbol adına çirkin, maç kazanmak adına çok önemli bir taktikti. Saras da önemli bir koç olma yolunda gidiyor.