Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 288514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ynt: Maccabi Fox 82-73 Fenerbahçe Doğuş-14.Maç
« Yanıtla #1215 : 22 Aralık 2017, 10:46:38 »
Kalinice bir şey omasaydı da maçı 50 sayı ile kaybetseydik

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1216 : 22 Aralık 2017, 10:47:17 »
Ha dün gecenin yenilgiden daha önemli olayı Dixon'ın dönüşüdür...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1217 : 22 Aralık 2017, 11:56:10 »
Cem Agrak haklı yenince 3 sayfa yenilince 13 sayfa lafım yok.Ben de FB taraftariyim.Ben de doyumsuzum.
Maçı izlemedim.Ama 14m 5mag dokunuyor.Su ana kadar tek mağlubiyet olmalı o da olacaksa CSKA dan olmalıydı düşüncesindeyim.
Geniş kadro kurduk yıllar sonra sevindim.Sloukas kredi hiç bitmezken Sinana hiç kredi yok mesela bu üzüyor.JT olmuyor , olacak gibi de durmuyor.Dogusun her ne kadar destek olsa da 1m daha verip adam gibi bir uzun almalıyız.Ustadlar kadar anlamam ama Melli yi iyice takıma adapte etmeliyiz.Vereceginin 3 te 1 ini ancak aliyormusuz gibi geliyor.

Malaga,Oly,Zalgiris, Maccabi hepsi de olmaması gereken yenilgiler bana göre hadi ben en ufak beğenmesem de Pao dep. Olsun.Hadi Cska da koy max 2 yenilgi olmalıydı.

Geçen yıl Avrupa Şampiyonu olan kadro play off öncesini 18-12 bitirdi diye hatırlıyorum. Tek mağlubiyet olmalıydı beklentiniz çok ütopik geldi bana. Zaten 30-0 olsa da final foura kalamadık mı hiçbir anlamı yok bence...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #1218 : 22 Aralık 2017, 13:09:49 »
Öncelikle herkese merhabalar, bu sezon pek giremedim foruma ama bu maç için yazmak istedim arkadaşlar.

Bu maç beni bir Fenerbahçeli olarak çok rahatsız etti çünkü Maccabi'nin bizi sadece  yenmek değil, küçük dūşürmek, sindirmek, ezmek için sahaya çıktığını hissettim. Ki sosyal medyada başka arkadaşların da benzer şekilde hissetikkerini gördüm ve dūn gece gözüme uyku girmedi.  Zaten bunlara o playoff serisinde 3-0 koyduğumuzdan bu yana bize karşı özel bir kinleri, nefretleri var gibi hissediyorum, çok açık bizim maçlara özel olarak bileniyorlar. Taraftar ve oyuncularının yüzlerindeki ifadelerden bunlar okunuyor zaten.

Dūnkü maçta ama bilerek bilmeyerek Kalina'mızı sakatladïlar, Gigi'nin kaşını patlattılar, būtūn maç türlü çirkeflikle Veysel'i oyundan attırmak için uğraştılar ama başaramadılar. Hakemler de o atmosferde inanılmaz kayırdılar bunları ve bütün bunlara rağmen, pek de iyi olmayan oyunumuza rağmen oradan aslanlar gibi başımız dik, alnımız açık çıkmayı başardık.

Şimdi 20 Mart'ta İstanbul'a salonumuzda maç yapmaya geldiklerine, o sahaya çıkmış olduklarına pişman etmezsek takımla birlikte bize yazıklar olsun arkadaşlar. Bu yıl işlerim nedeniyle pek maça gidemedim ama o maça iki elim kanda da olsa mutlaka gidip sesim kısılana kadar bağıracağım. Lütfen ama lütfen o maça gelin hanyayı konyayı gösterelim şunlara. Orada inanılmaz bir atmosfer yaratmalı ve Real'e 2 yıl önce attığımız 100lük şamarın birkaç tık üstünde paramparça etmeliyiz bunları.

Bu maçta Maccabi tarafından gelen seyirci ve oyuncu agresifliğinin, güncel siyasi durumla da ilgisi olduğu aşikar. Fazla politikaya girmek istemiyorum, ama İsrail gibi ülkeler için spor-siyaset ayrımı yok, herşeyi savaş olarak görüyorlar.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1219 : 22 Aralık 2017, 13:45:22 »
Geçen yıl Avrupa Şampiyonu olan kadro play off öncesini 18-12 bitirdi diye hatırlıyorum. Tek mağlubiyet olmalıydı beklentiniz çok ütopik geldi bana. Zaten 30-0 olsa da final foura kalamadık mı hiçbir anlamı yok bence...
Dogrudur zaten doyumsuz oldugumu(zu) belirttim basta, o takımlara alınan maglubiyetler uzuyor hele İst. da alınanlar daha cok uzuyor.Gorusumde net su ana kadar max 2M olmalıydı dusuncesindeyim.CSKA hadi Pao da koy.Ben grup macları sonuna kadar max 6M alırız diye dusunuyordum.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1220 : 22 Aralık 2017, 13:51:24 »
Bu maçta Maccabi tarafından gelen seyirci ve oyuncu agresifliğinin, güncel siyasi durumla da ilgisi olduğu aşikar. Fazla politikaya girmek istemiyorum, ama İsrail gibi ülkeler için spor-siyaset ayrımı yok, herşeyi savaş olarak görüyorlar.
Ben de olayın siyasi yönünü görmezden gelmeyi tercih ediyorum ama nedeni ne olursa olsun bizi bir şekilde nefretle ezip aşağılamaya çalışmalarını kendime yediremiyorum. Her şeye rağmen sahada olanın cevabı sahada verilir ve bizim taraftarımızda bu bilincin fazlasıyla olduğuna inanıyorum. 20 Mart'ta o cevap fazlasıyla verilecek...

Son olarak dilerim bir şekilde playoff'ta karşımıza bunlar çıkar, çok isterim toz yutturup halının altına ittirmeyi:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1221 : 22 Aralık 2017, 14:16:12 »
Herkes gördüğünü yazmaya çalışmış hepsini okudum.bence
Jt:anlaşıldı ki olmayacak. Kasmanın anlamı yok en kısa zmaanda bir uzun şart.faul şaçmalamaları aşikar,dahası oyun bilgisininde eksik olduğunu düşünüyorum.geçen 2 senedir en büyük kozlarımızdan biri olan standart bir hücumumuz vardır.2 li oyunda yüksek posta çıkan uzun adam gibi perdeleme yapar ve içiri devrilir. Guard ise ya kendi kullanır ya uzuna döner yada dışçılara boş 3lük hazırlardı. Takım bı şekilde binlerce sayı yaptı.daha bu işi becerecek fundamental yok.adam olmaz.geçen sene bennet malı da aynıydı.dünyay küsmüş adamı zorladı obra olmadı.hepimiz obranın eli değince değişeğini düşünüyoruz. Doğru ama işte kumaş olmayınca terzi ne yapsın.
Kaliniç: yokluğunu ararız. Hem vesely yi hem melli yi rahatlacaktı.
Vesely: Allah korusun ama sakatlanması yüksek ihtimal.bu kadar yük binmez bi adama.vücutta bir yerde tepki verecek. Umarım yanılırım.helal olsun.
Nunally: boş şutların adamı.sokarsa 14-17 sayısı garanti. Sokamayınca dünki gibi silik kalıyor.drive, penetre hiçbişey yok.boş şut olacak.
Datome: fundemantal nedir deseler? Bu adamın tutum davranış ve oyun biçimini örneklerdim.
Wanamaker:sanki boby oynadıkça sahnesi azalıyor gibi geliyor.öküz gibi güçlü ama yeteri kadar kullanmıyor.seken bütün ribandları alması lazım. Kirli işlere pek yanaşmıyor.
Sloukas: gecen sneyee göre dhaa özgüvenli ama son top vs konularında kullanılacak adam değil.göstere göstere turnike atmaktan vazgeçmeli.
Boby: nedendir bilinmez ama bu kadar yürekten oynayan adam zor bulunur.biraz daha ısınsın bu takkmın 1 numarası odur.winner da olabilir. Kaçırabilir ama asla sloukas gibi son toplarda sıçmaz bence
Melli: datomenin abisi.bilgi beceri gayet iyi. Sadce skora biraz dhaa katkı vermesini isterdim.
Sinan: geldiğinde beri ilk defa bu kadar istekli başladı. 3 lüğü sokunca özgüveni arttı.düne kadar gidip köşede beklerken dün top almaya çalıştı koşular vs. Sevindim.
Melih: ne yapsa kzııyo obra. En ufak hatasında obra haşlıyor.Allah kolaylık versin.
Dipnot:zalgris maçında son 13 saniye, 1 sayı gerideyiZ.faul yapamadık adama. Çok acı.üzüldüm.
Taraftar: maccabi benchinin arkasında 2 israil bayrağını koymuşlar. Tüm molalarda subliminal mesaj aq.
İstanbuldaki arkadaşlarıma sesleniyorum.lütfen biri bizim benchin arkasına Türk bayrağı assın. Legend yazısından başka birşey yok.o da olsun ama maçı izleyen yüzbinlerce kişi bayrağımız benchin arkasında görsün.
Son olarak bağırmayan taraftar, sönük seyirci vs hepsinin sebebi doygunluk.
Dhaa hangi kupayı alacağız ki diyor insanlar.yine şampiyon olsan ilkinin heyecanı olmaz diyor insanlar. Malesef bu bir gerçek.
Sonuç: obra başımızda olduğu müddetçe bence sorun yok. Bu adam napar eder f4 atar Allah ın izniyle.güvenim inancım tam.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1222 : 22 Aralık 2017, 14:30:11 »
Jt:anlaşıldı ki olmayacak. Kasmanın anlamı yok en kısa zmaanda bir uzun şart.faul şaçmalamaları aşikar,dahası oyun bilgisininde eksik olduğunu düşünüyorum.geçen 2 senedir en büyük kozlarımızdan biri olan standart bir hücumumuz vardır.2 li oyunda yüksek posta çıkan uzun adam gibi perdeleme yapar ve içiri devrilir. Guard ise ya kendi kullanır ya uzuna döner yada dışçılara boş 3lük hazırlardı. Takım bı şekilde binlerce sayı yaptı.daha bu işi becerecek fundamental yok.adam olmaz.geçen sene bennet malı da aynıydı.dünyay küsmüş adamı zorladı obra olmadı.hepimiz obranın eli değince değişeğini düşünüyoruz. Doğru ama işte kumaş olmayınca terzi ne yapsın.
Vesely: Allah korusun ama sakatlanması yüksek ihtimal.bu kadar yük binmez bi adama.vücutta bir yerde tepki verecek. Umarım yanılırım.helal olsun.
Nunally: boş şutların adamı.sokarsa 14-17 sayısı garanti. Sokamayınca dünki gibi silik kalıyor.drive, penetre hiçbişey yok.boş şut olacak.
Datome: fundemantal nedir deseler? Bu adamın tutum davranış ve oyun biçimini örneklerdim.
Wanamaker:sanki boby oynadıkça sahnesi azalıyor gibi geliyor.öküz gibi güçlü ama yeteri kadar kullanmıyor.seken bütün ribandları alması lazım. Kirli işlere pek yanaşmıyor.
Sloukas: gecen sneyee göre dhaa özgüvenli ama son top vs konularında kullanılacak adam değil.göstere göstere turnike atmaktan vazgeçmeli.
Boby: nedendir bilinmez ama bu kadar yürekten oynayan adam zor bulunur.biraz daha ısınsın bu takkmın 1 numarası odur.winner da olabilir. Kaçırabilir ama asla sloukas gibi son toplarda sıçmaz bence
Melli: datomenin abisi.bilgi beceri gayet iyi. Sadce skora biraz dhaa katkı vermesini isterdim.
Sinan: geldiğinde beri ilk defa bu kadar istekli başladı. 3 lüğü sokunca özgüveni arttı.düne kadar gidip köşede beklerken dün top almaya çalıştı koşular vs. Sevindim.
Melih: ne yapsa kzııyo obra. En ufak hatasında obra haşlıyor.Allah kolaylık versin.
Dipnot:zalgris maçında son 13 saniye, 1 sayı gerideyiZ.faul yapamadık adama. Çok acı.üzüldüm.
Taraftar: maccabi benchinin arkasında 2 israil bayrağını koymuşlar. Tüm molalarda subliminal mesaj aq.
İstanbuldaki arkadaşlarıma sesleniyorum.lütfen biri bizim benchin arkasına Türk bayrağı assın. Legend yazısından başka birşey yok.o da olsun ama maçı izleyen yüzbinlerce kişi bayrağımız benchin arkasında görsün.
Dhaa hangi kupayı alacağız ki diyor insanlar.yine şampiyon olsan ilkinin heyecanı olmaz diyor insanlar. Malesef bu bir gerçek.
Sonuç: obra başımızda olduğu müddetçe bence sorun yok. Bu adam napar eder f4 atar Allah ın izniyle.güvenim inancım tam.

Hocam 1 yorumum, 1 de sorum var.
Sanırım Datome, Melliden yaşça daha büyük :)
İkincisi de İsrail bayrağı asmanın nesi kötü, nasıl bir mesajı var onu anlayamadım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1223 : 22 Aralık 2017, 14:57:54 »

Datome Melli'den daha büyük diye biliyorum. Adamlar İsrail takımı, bayrağa takılmamak lazım diye düşünüyorum. Bayrağa gerek yok Maccabi ismi dahi inanç merkezlidir. Daha doğrusu İsrail devletinin kendisi inanç ile yakından ilişkilidir. Fakat bunlara takılmamak lazım ve Fenerbahçe'yi de her türlü siyasi hareketten uzak tutmak lazım diye düşünüyorum. Şahsen bu takımı takip etmemin bir sebebi Fenerbahçeliliğim ise diğer bir sebebi de ülkedeki hatta dünyadaki siyasi kokuşmuşluktan uzak durmaya çalışmamdır. Bence Fenerbahçe bayrağı yeterli, illa da olacak diyorsanız köşesinde ay yıldız bulunan Fenerbahçe bayrağı açılsın.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #1224 : 22 Aralık 2017, 15:04:26 »
Fakat bunlara takılmamak lazım ve Fenerbahçe'yi de her türlü siyasi hareketten uzak tutmak lazım diye düşünüyorum.
"Fenerbahçe'yi de her türlü siyasi hareketten uzak tutmak lazım" lafınıza %1000 katılıyorum ve bu forumda buna katılmayan da yoktur. Tabii ki bize yapılanlara takılmamak lazım, ama neden yapıldığını anlamak ve unutmamak da lazım.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 15:09:02 Gönderen: fener_1907 »

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1225 : 22 Aralık 2017, 15:28:03 »
Siyasi birşey söylemek değildi orda amacım.molalarda sürekli bench ve bayrakları. Olabilir. Keşke bizde assak diye düşünmüştüm.neyse yanlış yerlere çekilmesini istemem.datome melli abi kısmı yani lafın gelişi abi. Teşbih diyelim. Bakmadım ama datome büyüktür.benzeri manasında kullandım.büyük küçük anlamında değil.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #1226 : 22 Aralık 2017, 21:21:03 »
Datome30 melli 26 olmasi lazim
Fenerbahçe!

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Doğuş 77-79 Real Madrid - EuroLeague 15. Maç
« Yanıtla #1227 : 27 Aralık 2017, 08:02:54 »
Real Madrid ile oynamayı her zaman severiz
Perşembe akşamı da alınacak bir galibiyet daha var
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 22:55:15 Gönderen: kenz »

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid EuroLeague 15. Maç 28.12.2017 20:45
« Yanıtla #1228 : 27 Aralık 2017, 09:07:32 »
tribünün canlanıp kendine gelmesi için güzel fırsat

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid EuroLeague 15. Maç 28.12.2017 20:45
« Yanıtla #1229 : 27 Aralık 2017, 09:50:33 »
Son 5 maçtır evimizde yeniyoruz bunları. Yenilirsek felaket bir tablo ile ilk yarıyı bitirebiliriz. Zira 7-8 sınırına kadar inebiliriz.
Maç içi dalgalanmalar olmaması lazım.