Herkes gördüğünü yazmaya çalışmış hepsini okudum.bence
Jt:anlaşıldı ki olmayacak. Kasmanın anlamı yok en kısa zmaanda bir uzun şart.faul şaçmalamaları aşikar,dahası oyun bilgisininde eksik olduğunu düşünüyorum.geçen 2 senedir en büyük kozlarımızdan biri olan standart bir hücumumuz vardır.2 li oyunda yüksek posta çıkan uzun adam gibi perdeleme yapar ve içiri devrilir. Guard ise ya kendi kullanır ya uzuna döner yada dışçılara boş 3lük hazırlardı. Takım bı şekilde binlerce sayı yaptı.daha bu işi becerecek fundamental yok.adam olmaz.geçen sene bennet malı da aynıydı.dünyay küsmüş adamı zorladı obra olmadı.hepimiz obranın eli değince değişeğini düşünüyoruz. Doğru ama işte kumaş olmayınca terzi ne yapsın.
Kaliniç: yokluğunu ararız. Hem vesely yi hem melli yi rahatlacaktı.
Vesely: Allah korusun ama sakatlanması yüksek ihtimal.bu kadar yük binmez bi adama.vücutta bir yerde tepki verecek. Umarım yanılırım.helal olsun.
Nunally: boş şutların adamı.sokarsa 14-17 sayısı garanti. Sokamayınca dünki gibi silik kalıyor.drive, penetre hiçbişey yok.boş şut olacak.
Datome: fundemantal nedir deseler? Bu adamın tutum davranış ve oyun biçimini örneklerdim.
Wanamaker:sanki boby oynadıkça sahnesi azalıyor gibi geliyor.öküz gibi güçlü ama yeteri kadar kullanmıyor.seken bütün ribandları alması lazım. Kirli işlere pek yanaşmıyor.
Sloukas: gecen sneyee göre dhaa özgüvenli ama son top vs konularında kullanılacak adam değil.göstere göstere turnike atmaktan vazgeçmeli.
Boby: nedendir bilinmez ama bu kadar yürekten oynayan adam zor bulunur.biraz daha ısınsın bu takkmın 1 numarası odur.winner da olabilir. Kaçırabilir ama asla sloukas gibi son toplarda sıçmaz bence
Melli: datomenin abisi.bilgi beceri gayet iyi. Sadce skora biraz dhaa katkı vermesini isterdim.
Sinan: geldiğinde beri ilk defa bu kadar istekli başladı. 3 lüğü sokunca özgüveni arttı.düne kadar gidip köşede beklerken dün top almaya çalıştı koşular vs. Sevindim.
Melih: ne yapsa kzııyo obra. En ufak hatasında obra haşlıyor.Allah kolaylık versin.
Dipnot:zalgris maçında son 13 saniye, 1 sayı gerideyiZ.faul yapamadık adama. Çok acı.üzüldüm.
Taraftar: maccabi benchinin arkasında 2 israil bayrağını koymuşlar. Tüm molalarda subliminal mesaj aq.
İstanbuldaki arkadaşlarıma sesleniyorum.lütfen biri bizim benchin arkasına Türk bayrağı assın. Legend yazısından başka birşey yok.o da olsun ama maçı izleyen yüzbinlerce kişi bayrağımız benchin arkasında görsün.
Son olarak bağırmayan taraftar, sönük seyirci vs hepsinin sebebi doygunluk.
Dhaa hangi kupayı alacağız ki diyor insanlar.yine şampiyon olsan ilkinin heyecanı olmaz diyor insanlar. Malesef bu bir gerçek.
Sonuç: obra başımızda olduğu müddetçe bence sorun yok. Bu adam napar eder f4 atar Allah ın izniyle.güvenim inancım tam.