Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Panathinaikos / Euroleague 18. Maç
« Yanıtla #1485 : 17 Ocak 2018, 22:46:43 »
Herşey bir yana ama şu taraftarın özellikle bench arkasında oturan grubun gerçekten orada ne yaptığını hiç anlamadım. Bu ülkede gerçekten sinemada bile bu kadar sessiz bir izleyici topluluğu bulmak imkansızsız. Tribünden maç izlemek bir tiyatro oyunu izlemeye benzemiyor. Burada oyuncular belirli bir performansa aylarca hazırlanmıyorlar burada spontane bir mücadele gerçekleşiyor ve bu mücadelenin bir parçası olmak istemeyen insanlar gerçekten orada olmayı hak etmiyor. O tribüne ne kadar para verildiğinin benim gözümde zerre değeri yok. Eğer bu para takıma destek için veriliyorsa o zaman bu mücadelenin bir parçası olmayı isteyen bir taraftara versinler kombinelerini. Ama böyle bir atmosfer olacaksa bu sahada bu taraftar kesinlikle bu takımı haketmiyor. 

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1486 : 17 Ocak 2018, 22:48:38 »
Koyduk mu lan hırto başkan

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1487 : 17 Ocak 2018, 22:54:17 »
Öncelikle çok kritik bir galibiyet aldığımızı söylemem lazım.Maalesef Wanamaker,Datome'den gereken katkıyı alamadık.Thompson bugün oynanan maçla birlikte son 6 maçı çok iyi oynadı,hücumda ne kadar önemli bir silah olduğunu gösterdi,ilk yarıda geçen sene Vesely-Udoh paslaşması yatılar,umarım diğer maçlarda devam ederler.Jason sert savunmacı değil ama öye kağıt helva kıvamında savunmacıda değil,temastan kaçmıyor,temiz ribaund çekiyor fakat switch yaparken kararsız kalıyor ve aksıyor.Melih kenardan gelip özelikle savunma anlamında çok iyi katkı yaptı,ribaundlara katkı verdi.Bobby en kritik anlarda katkı verdi.Kostas iyiydi diyebiliriz,ama maçın yıldızı kesinlikle Vesely.Seyirciye tebrikler,özellikle son anlarda çok iyi gördüm.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 67-62 Panathinaikos / Euroleague 18. Maç
« Yanıtla #1488 : 17 Ocak 2018, 23:03:19 »
Stresli ama güzel bir galibiyet oldu. Mutlu bir akşam yaşattı takımımız, teşekkür ederim kendi adıma. Bence en büyük problemimiz seyircimiz ve wanamaker.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1489 : 17 Ocak 2018, 23:06:00 »
Başkanlarını sevdim be makara Adam tip falan Meksikalı artist havasında ;D severim öyle ilginç adamları
Yalnız Vesely'nin pedere sormak lazım onu meşhur Parma maçına falan mı götürmüş küçükken napmış.. Bu Nasıl enerji istek arzu ihtiras helal valla

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1490 : 17 Ocak 2018, 23:20:13 »
bu Pao haftaya Ruslara koyarsa ballı börek olur bizim için..ha ruslar koyarsa da olur

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
« Yanıtla #1491 : 17 Ocak 2018, 23:23:43 »
Wanamaker; vücut dili inanılmaz negatif.heyecan sıfır.garip bir zorlama hevesi.bence takıma gerekli olan parça o değil. Yanında sloukasta saçmalayınca hücumda tıkandık.bence takımın 1 numarası boby dir.umarım formunu yükselterek devam eder. Onun hırsına azmine inatçılığına cok ihtiyacımız var. Wana da ruh yok.isterse 20 sayı atsın.ne takımı oynatabiliyor ne de en sıcak topu sayıya çevirebiliyor.bugun bir turnike attı önemli bir anda. Hepsi bu.bizim oyun kurucular oyun kurup asist yapmak yerine sürekli topu elleirnde tutarak hücumu tıkıyor. J.t yavaş yavaş ısınıyor ama adam değişimlerinde eli ayağına dolaşıyor, kısanın dibine giriyor.basketbola yeni başlamış gibi savunmada.vesely yüreğiyle oynadı. Sayesinde maçı aldık. Datome, sloukas, wana, melli : sıfır katkı.melih sinan yok gibi.bu şekilde bile maç alabiliyorsak panadan biz çook büyük takımız. Helal snaa obra

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1492 : 17 Ocak 2018, 23:27:04 »
Melli kostas nasıl sıfır katkı ya cidden merak ediyorum siz hangi göz ile maç izliyorsunuz
Taşşak değil ciddi soruyorum
İzah ederseniz mutlu olurum

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #1493 : 17 Ocak 2018, 23:36:16 »
Cem abi;kendi adıma söyleyeyim.Wana-Datome'den beklenen katkıyı alamadım diye düşünüyorum,sıfır demek ağır olur.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #1494 : 17 Ocak 2018, 23:38:24 »
Koyduk mu lan hırto başkan

Bir ara bencin içine saklanıp yumruk şov yaptı kendi kendine :D

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #1495 : 17 Ocak 2018, 23:41:25 »
Wanamaker; vücut dili inanılmaz negatif.heyecan sıfır.garip bir zorlama hevesi.bence takıma gerekli olan parça o değil. Yanında sloukasta saçmalayınca hücumda tıkandık.bence takımın 1 numarası boby dir.umarım formunu yükselterek devam eder. Onun hırsına azmine inatçılığına cok ihtiyacımız var. Wana da ruh yok.isterse 20 sayı atsın.ne takımı oynatabiliyor ne de en sıcak topu sayıya çevirebiliyor.bugun bir turnike attı önemli bir anda. Hepsi bu.bizim oyun kurucular oyun kurup asist yapmak yerine sürekli topu elleirnde tutarak hücumu tıkıyor. J.t yavaş yavaş ısınıyor ama adam değişimlerinde eli ayağına dolaşıyor, kısanın dibine giriyor.basketbola yeni başlamış gibi savunmada.vesely yüreğiyle oynadı. Sayesinde maçı aldık. Datome, sloukas, wana, melli : sıfır katkı.melih sinan yok gibi.bu şekilde bile maç alabiliyorsak panadan biz çook büyük takımız. Helal snaa obra
Hadi wana tamam katkı vermedi kritik andaki sayısı dışında. Sloukas zaman zaman saç baş yoldurdu , ama katkı da verdi. Keza melli de aynı şekilde katkı verdi. Datome den beklenen katkıyı alamadık ama o da elinden geleni yaptı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1496 : 17 Ocak 2018, 23:42:53 »
Şu Pao'ya averajı da alarak koyduk ya dünyanın en mutlu insanıyım yemin ederim, hem de bu sezon attıkları en düşük skorla kanırttık bunları. İnada binmişti çünkü, başkandan da korkularından kazanmaya gelmişler belli ki. Normal sezonun belki de en önemli galibiyeti oldu bizim için.

Çok sert bir EL savunma maçı oldu, şu maçı Amerika'da NBA izleyicisi anlamaz, neden bu kadar kasıyorlar ki neden şov yok ki der izlemez de muhtemelen :) Maçın tansiyonu ve sertliğin de etkisiyle boş atışlar da bulmamıza rağmen çok kötü üçlük attık ama son periyot çok iyi savunmayla söktük aldık maçı.

Wana evet kötü günündeydi ama öyle bir anda attı ki o 2 sayı 20 sayıya bedel oldu, takımın o an ihtiyacı olanı verdi bir bakıma. Melih'in aldığı 15 dakikada savunma gayreti ve attığı üçlük çok değerliydi. Bobby müthişti, sakatlığı artık epey atlatmış göründü,  helal olsun çok cesur oynadı ve takıma çok enerji verdi. Vesely hırsıyla enerjisiyle ben buradayım dedi, takımı ateşledi hep. Pappas'a yaptığı nefis blok maçın mesajıydı.

Thompson artık acemiliği tamamen üzerinden atmış bir görüntü verdi. Psikolojik olarak bu kadar zor bir maçta faul problemine de girmeden çok yüksek yüzdeyle 14 sayı atarak maçın adamı oluyorsa artık diyecek bir şey yok tamamdır.

Şimdi CSKA'ya karşı tam anlamıyla perişan olan Efes'e karşı bir kaza yaşamadan kazanmalı ve çıkışı sürdürmeliyiz ki çok da zorlanmadan kazanacağımızıı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2018, 23:45:38 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #1497 : 17 Ocak 2018, 23:48:07 »
Milanoda malagayı yener inşallahta, rezil olma pahasına fener maçı için takımını yormayan ergen son sıraya demir atar.

Cemalex

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1499 : 18 Ocak 2018, 00:55:50 »
Salondan çıkarken kendi kendime düşünmeden edemedim nereden nereye geldik diye; Panathinaikos'u sayı averajını da alarak yeniyorsun neredeyse bütün salonun üzülmediği kalıyor. Muhtemelen iki-üç ay önce Thompson ile Guduric'e sövenler bugün de Wanamaker ile Sloukas'a sövmüştür yarın bir gün de Datome'ye veya Kaliniç'e falan söverler. Bu berbat takım bu muhteşem seyirciyi hak etmiyor. Bu kadro bu muhteşem seyirciyi hak etmek için her maçı 15-20 sayıyla kazanmalı hatta her şutu sokup yüzde yüzle oynamalı. Türkiye ligi ile birlikte sene içerisinde oynadığı 70 küsür maçı da farklı kazanmalı.

Evet bu akşam özelinde kötü bir maçtı. Sezon genelinde ise erken form tutmaktan iyidir diye düşünüyorum. Panathinaikos'a mükemmel bir oyundan sonra atılacak 30 sayılık farkın Ocak ayında çok bir anlamı yok. Bunu Nisan ve Mayıs ayı içerisinde yapıyorsan ne mutlu. Obradovic'i bu akşamki kadar hiç sinirli görmedim bu sene. Melih'e, Datome'ye, Sloukas'a, Wanamaker'a çok kötü fırça kaydı; hatta hızını alamayıp reklam panosunu da tekmeledi. Sinirinden olsa gerek maç sonunda çıkış tüneline giderken seyirciyi bile gazladı. Wanamaker kötüydü ama kötü olmasından ziyade -iyi oynadığı maçlarda dahi- beden dili hiç hoşuma gitmiyor. Kazanma ihtirasından eser yok. Sloukas iyi başladı ama Yunan takımları karşısındaki klasik sendromunu yine engelleyemedi. Özellikle Yunan takımları ile oynanan maçlarda kendisini daha fazla göstermek istiyor ama çarşafa dolaştırıyor. Dixon'ın elinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum, özellikle son bölümlerde onu çok iyi savundular. Genel olarak oyun kurucu pozisyonunda saydığım isimlerin ilk ikisinin motivasyonlarından sonuncusunun ise yaşından kaynaklanan problemimiz var. Bu sene için yapılacak bir şey yok, üç isime de sahip çıkmamız gerekiyor. Fakat önümüzdeki yıl bir şeyler yapmak lazım. Maçı ilk üç çeyrekte pek iyi bir performans gösteremeyen Vesely'nin bloğu ve hırsı ile Datome'nin iki önemli ribaundu sayesinde kazandık. Thompson ve Guduric'in önemli katkılarının da hakkını vermek gerek.

Son bir şey daha eklemek istiyorum, gezegenimize biz dünya adını verirken birileri de world ya da monde adını veriyor. Maç esnasında dünya diye bağırmanın hiçbir kimseye yararı yok diye düşünüyorum. Özellikle de bu tezahürat yapılırken Ege'nin öteki kıyısından bir oyuncunun bizim lehimize serbest atış kullandığı esnada...
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2018, 01:25:26 Gönderen: Ertan Ürkmez »