Melli de harikaydı Wana da ama ben Wana'yı seçtim. Beklentimizin altında kaldı demişken sahne aldı nihayet.
Pota altımızda kesinlikle eksiklik yok sakatlık olmadığı sürece. Ahmet bile ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi süre aldığı dakikalarda. Adamlar Tomic üzerinden oynayacakken Ahmet'in müthiş savunmasıyla 3.çeyrekte sayı farkını yakaladık. Daha fazla süreyi hak ediyor diyicem de kimden çalacak o süreyi bilmiyorum.
Kısalarımızın istikrarsızlığından dolayı sıkıntı yaşıyoruz çoğu zaman. Bogdan'ın her zaman güvenilir bir standardı vardı. Slou 2 maç iyi 3 maç ciddi kötü, Wana 2 maç iyi 3 maç vasat, Dixon geçen seneki seviyesinde değil, Sinan zaten sadece Türkiye Liginde süre alıyor. Guduric de staj senesinde, Melih de zor maçlarda süre alamıyor. Bize lâzım olan Wana-Slou-Dixon üçlüsünün belirli bir standartta oynaması.
Hiçbir takımda olmayan bir artımız var. Vesely-Melli-Ahmet-JT gibi 4 tane pasör uzunumuz var. Ciddi seviyede fark atıyoruz rakiplere. Kısalarımıza düşen pas trafiğini organize edip uzunları bu trafiğe dahil etmek, hepsi bu.
Kalinic döndü çok şükür ve Nunnaly de antremanlara başladı. Oly deplasmanında tam kadro olacağız gibi duruyor. Son 6 maçta 4 yenilgi alan Oly'nin ekstra ekstra ekstra bir oyun ortaya koyacağı bir gerçek. Çok büyük bir sınav olacak, kazanırsak 2 galibiyete çıkacak fark.