Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287321 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 86-82 Barcelona - Euroleague 20.Maç
« Yanıtla #1680 : 27 Ocak 2018, 18:54:40 »
Koçun Dixon'da gördüğü eksiklik ne acaba? Çok az süre almaya devam ediyor. Ayrıca Jason da faul problemi yasamamasina rağmen çok az süre aldı.  Sanirim Barça özelinde yaşandı bunlar. Yani umarım öyledir. Melli ve Wanamaker'a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Böyle devam. Bu arada Wana gelmese halimiz nice olurdu kestirmek gerçekten mümkün değil

Savunmada 2 defa adamını kaçırdı ilkinde sayı yemedik fakat diğerinde üçlük yedik.Keza hucumda bir pozisyonda yanlış karar verdi sonrasında ise gereksiz bir top kaybı yaptı.Dixon'ı koç daha çok sayı atması bakımından alıyor oyuna Wanamaker hucum bakımından iyi bir maç geçirince pek süre alamadı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1681 : 27 Ocak 2018, 20:14:06 »
Dixon top kaybetmedi orada, bariz bir şekilde faul yapıldı kendisine.
Geçen seneki dixon olmadığının ben de farkındayım ama oynamayan adam form tutamaz
kaç defa maç sonları hazırım dedi. Hoca şans vermiyor pek, çok anlam veremiyorum ben de

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1682 : 27 Ocak 2018, 21:12:36 »
Dixon top kaybetmedi orada, bariz bir şekilde faul yapıldı kendisine.
Geçen seneki dixon olmadığının ben de farkındayım ama oynamayan adam form tutamaz
kaç defa maç sonları hazırım dedi. Hoca şans vermiyor pek, çok anlam veremiyorum ben de

Haklısın orada bir faul vardı fakat oraya girip 2 kişi arasında sıkışması kendi hatası.Geçen yıl en çok dert yandığımız şeylerden biri kadro derinliğinin olmamasıydı fakat bu yıl oyun kurucu pozisyonumuz belkide çok geniş.Geçen yıl Sinan maç başına 30 dk süre alıyordu bu yıl çoğu maçta oynamıyor.Dixon hepimizin çok sevdiği bir oyuncu oynamasını hepimiz çok isteriz fakat Obra'nın bir bildiği var demekten başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.Takım tam olarak bir çalışsın kimin ne kadar oynayacağı belli olur.Belki Kalinic bile süre alamayacak Nunnually dönünce.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1683 : 27 Ocak 2018, 22:06:58 »
Haklısın orada bir faul vardı fakat oraya girip 2 kişi arasında sıkışması kendi hatası.Geçen yıl en çok dert yandığımız şeylerden biri kadro derinliğinin olmamasıydı fakat bu yıl oyun kurucu pozisyonumuz belkide çok geniş.Geçen yıl Sinan maç başına 30 dk süre alıyordu bu yıl çoğu maçta oynamıyor.Dixon hepimizin çok sevdiği bir oyuncu oynamasını hepimiz çok isteriz fakat Obra'nın bir bildiği var demekten başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.Takım tam olarak bir çalışsın kimin ne kadar oynayacağı belli olur.Belki Kalinic bile süre alamayacak Nunnually dönünce.

Oyuncuları pozisyon pozisyon değerlendirmemek lazım. Dixon dediğimiz adam maçta sadece 4 dakika oynadı. Wanna da Sloukas da çok daha beter top kayıpları yapıyorlar maçlarda. Wanna'nın Valencia ve Pana maçları kabus gibiydi mesela. Biz dışardan gördüğümüzü söylüyoruz sadece. Dixon bu takımın tarihindeki çok özel bir oyuncu. Süre alırsa Sloukas'dan daha verimsiz olacağını düşünmüyorum ben mesela ama hoca bilir tabi Wanna ve Sloukas'a daha çok güveniyor. Her ne kadar onların son top tercihleri yüzünden bu sene 5 maç kaybetsek de yine aynı pozisyon olsa yine onları tercih ediyor hoca. Vardır bir bildiği.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Barcelona - Euroleague 20.Maç
« Yanıtla #1684 : 27 Ocak 2018, 22:41:54 »
Kimse siklemedi zaten abi :)
Cidden ya....bir kişi Twitter dan yazmıştı...ona da gerek kalmadı..

• Üye
« Yanıtla #1685 : 28 Ocak 2018, 00:14:57 »
Haftaya oly yenmek bence ilk 4 u cebe almak demek...hatta belki de 2 veya 3.ligi çok extra iş olmazsa..

• Üye
« Yanıtla #1686 : 28 Ocak 2018, 00:21:50 »
Kalan 10 maç 5 içeride 5 disarida...
Evimizde cska hariç diğer 4 maçta hata yapacagimizi sanmıyorum..
Brose-milano-cska-maccabi ve Malaga....
Deplasmanda ise 5 maç var...oly-real-macxabi-kizilyildiz-khimki
Kizilyildiz son 3 haftada olduğundan o maça aşılacağını sanmıyorum kizilyildizin..
Bu durumda son 10 maçta 4 içeride+1 dışarıda rahat kazanılacak 5 maç var...(Yanni burası el belli olmaz ama)
Şu an 14-6..bu 5 ile 19-6 yaparız...
Kalan 5 maçın kaç tanesini kazanacagimiza göre bence sıralama olacak zaten...
Bu 5 maçtan (4 dışarıda 1 içeride) tek galibiyet bile su ortamda bizi ilk 4 e atar gibi...2 galibiyet 3., 3 galibiyet 2.yapacak gibi...

Hesap su esasında oly,cska, Real yen...khimki ve zalgiris kaybet...
22-8 ile 2.bitir...esas hedef 3 maç yukarıdaki muhtemel F4 rakiplerin olsun kalan 10 maçta...gerçi hepsi hedef maç ama..

• Üye
« Yanıtla #1687 : 28 Ocak 2018, 00:36:44 »
Bu arada oly nasıl yenilir orada diye baktım biraz..
Oly e karşı kendi uzunlarinin hücumda çok iyi olması şart değil, nötralize Edip durdurarak yeter militinov ,mclean ve printezis i(zaten öyle kaybettik bence ilk maçı)...oly dış adamları etkin olsa bile iç dış dengesini içeriden kaybederse maç veriyor...uzunlari iyi olup, kisalari kötü olduğunda bile kazanıyor gibi...
Yani kisalarimiz üstünlük sağladigi an alacağız maçı...yani resmen kostas-wana-dixon-gudu ve datome üzerinde büyük yük var...uzunlar işlerini yaparlar bir türlü gibime geliyor..savunmayi sert yapsınlar içeride, hücumda çok üretmeye gerek yok uzunlarin..kisalar iyi skor yükü çekmeli...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1688 : 28 Ocak 2018, 00:51:48 »
Real'in üst üste oynayacağı 5 maç inanılmaz zor. Son 5 maçta ise 5te 5 yaparlar. Oli'nin Real, Cska ve Pana deplasmanları var. Büyük ihtimal 3 maçı da kaybederler. Görüntü itibari ile bir aksilik olmazsa ya 2 ya 3 bitiririz. İki yunandan birisi ilk 4 dışında kalır ancak 5te 5 yapmamıza rağmen oynadığımız oyun çok iç açıcı değil.  Mesela Cska'nın maçlarında hiç bir tereddüt hissetmeden nasıl olsa banko kazanacaklarını hissediyorum. Bizim maçlarda ise ne olacağını kestiremiyorum. Bunu bir fenerbahçe taraftarı olarak değil basketbol sever olarak söylüyorum.
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 00:52:35 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1689 : 29 Ocak 2018, 17:37:48 »
Maccabi bize çok ters basketbol oynuyor. Geçen sene hakeza aynıydı. Bu sebeple o maçı da hata riski olan maçlar hanesine yazmak gerekebilir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Olympiakos 95-70 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 21.Maç
« Yanıtla #1690 : 29 Ocak 2018, 18:45:17 »
Perşembe gecesi Bein Sports 3 ve Bein Sports Haber (şifresiz) yayınlıyor.

Haydi bismillah...
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2018, 08:03:24 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yunan derbisini kaybetmişler, bizim maça muhakkak kazanmak için çıkacaklardır ve dolayısıyla çok sert başlayacaklardır. Bu sertliğe ilk dakikadan itibaren karşılık verebilirsek mutlak kazanma psikolojileri geri tepebilir. Her türlü sonuca açık bir maç. Derbinin geniş özeti mevcut:

https://www.youtube.com/watch?v=8y3tq3D8xlA

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu ara çok ağır yenilgiler Aldılar..çıkışa geçmek için hedefleri bizim maç olacaktır..maç başı gazlarını alırsak maçı da alırız..cska da madrid i yenerse çok çok iyi olur

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Euroleague'de son 6 maçın 4'ünü kaybettiler. Ligde de 14. haftada 4 mağlubiyete ulaştılar ki önceki 3 sezonda toplam 3 mağlubiyet almışlardı. Bayağı saldıracaklar gibi. Özelikle kısalara çok iş düşecek.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
Pire'den destanla döneceğimiz maç.

MVP adayım Wannamaker. Plase Vesely.
Fenerbahçe!