Ağır bir yenilgi aldık ama bazen böyle yenilgilerde hayır vardır. Üzüldük, kızdık, sinirlendik ama berrak kafayla düşünmek gerekli.
Bu yenilgi sonrası kısa, orta ve uzun vadeli hedefler koymak gerekli.
Kısa vadede; önümüzde zorlanmadan kazanabileceğimiz 2 tane maç var. Bu 2 maçı alacak şekilde ayağa kalkmamız gerekli.
Orta vadede; 2.sırayı almamız gerekiyor. Bu bizi zorlanmadan F4'e taşıyacak yol. Khimki, Maccabi ya da Baskonia gelir gibi duruyor 2.olursak. 3. ya da 4. olursak Pao-Zalgiris ikilisinden birisi gelecek ki kolay bir seri olmaz.
Uzun vadede; Sloukas ile sözleşmemiz 2+1 olduğu için Obra yola devam edecektir 1 sene daha. Wana ile 1 senelik sözleşmemiz olduğu için bence yolları ayırırız. Direkt katkı yapacak değerli bir 1,5 numara almalıyız, takıma liderlik edecek bir oyuncu. Avrupadaki oyuncu havuzu De Colo ve Shved'ten ibaret ve alma şansımız yok. Bu yüzden NBA'den kalburüstü birini bulmalıyız. Wana dışında JT ile de yollar ayrılırsa ben yine de Ekpe diyorum ve ''dönerse başarılı olmaz'' sözüne katılmıyorum.
CSKA şampiyonluğu alacak gibi dursa da belli olmaz bu işler. Onlara ters geliyoruz ve finale uzanırsak hiç de belli olmaz valla. Yeter ki Yunan takımlarından uzak duralım.