Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Baskonia 83-92 Fenerbahçe Doğuş | Üst üste 4. kez F4'teyiz!!!
« Yanıtla #2475 : 27 Nisan 2018, 00:14:25 »
CSKA hines olmadan final yapamayabilr ama hines ı yetiştirirler mutlaka diye düşünüyorum, hatta sırf f4 ten önce süre alsın diye kasmadılar 4. maça bıraktılar belki de. Bakalım oynayacak mı yarın.

Bu arada bizim obradan sonraki koçumuz iyice netleşti artık, adı bizde saklı şimdi rakibimiz olsa da:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2476 : 27 Nisan 2018, 00:19:46 »
Mükemmel hazırlık herkesin eline sağlık. Thompson bile katkı verdi. Sonu şampiyonluk olsun

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2477 : 27 Nisan 2018, 00:26:18 »
Final four maçlarını Kostas ve Bobby ile oynamalıyız diye düşünüyorum. Diğer herife tahammülüm kalmadı artık, çıldırttı bu akşam. Tamam büyük yetenek, kapasitesi yüksek ama psikolojik olarak kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. Obradovic'in Fenerbahçe'si takım oyunu oynar, bu takım içinde mutlu olamıyorsan sorun sendedir...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2478 : 27 Nisan 2018, 00:34:41 »
Bu akşam nasıl çıldırmayı başardın erkan hocam
Ciddi soruyorum niye keyif almıyorsunuz abi şu spordan
2. Maçı alan adama bu maç kötü oynadı diye tahammül etmemek nedir ya
Vallaha ben anlamıyorum niye böyle gergin insanlar. Sikimizi yaya yaya F4 yaptık abi bakın keyfinize

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2479 : 27 Nisan 2018, 00:35:45 »
Ben de CSKA nedense final yapamayacak diye düşünüyorum. Tabii bizim yarı final maçı da çok zor olabilir. Bizim maçlarla kesiştiği dakikalar harici serinin bütün maçlarını izledim. Zalgiris öyle doğru ve keyif alarak oynuyor ki... Basketbol IQ'su tavan yapmış bir rakibe karşı oynayacağız.

Zalgris-Olympiakos maçının ilk üç çeyreği itibariyle benim de gözüm korkmadı değil. Ama son çeyrekteki panikleri henüz  psikolojilerinin bu seviyeleri kaldıramadığını düşündürttü bana. 22 sayı fark ile başlayan son çeyrekte fark 17'ye inince maçın bitimine 8 dakika kala Jasikevicus mola aldı. Maçın bitimine 6 dakika kala da son molasını aldı. Yine de maç başından itibaren sıkı tutmalıyız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2480 : 27 Nisan 2018, 00:41:35 »
Bu akşam nasıl çıldırmayı başardın erkan hocam
Ciddi soruyorum niye keyif almıyorsunuz abi şu spordan
2. Maçı alan adama bu maç kötü oynadı diye tahammül etmemek nedir ya
Vallaha ben anlamıyorum niye böyle gergin insanlar. Sikimizi yaya yaya F4 yaptık abi bakın keyfinize

Ağbi teoride haklısın eyvallah. Fakat benim bireysel oynayan oyunculara karşı bir antipatim var. Mesela birçok kişi Solomon'u severdi, hala da sever. Ben hiç haz etmezdim. Hatta 2-0'dan 4-2'ye dönen Efes final serisinin üçüncü maçında salonda yığılmışlığım vardır onun yüzünden. Olay kazanmak kaybetmek değil. Mesela Datome'nin de kötü maçları olmuştur ama yerdeki topa atlar vesaire. Yarın bir gün maç olur yine giderim desteklerim Wanamaker'ı maç esnasında veya sezon sonuna kadar. Maç bitti diye yazdım. Ağbi beni bırak İsmail Şenol'un anlatımına göre Obradovic'i çıldırtmış herif... Süre bulursa final fourda umarım muhteşem oynar ve beni rezil eder. Özür dilemeye hazırım yeter ki oynasın...
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 01:00:55 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #2482 : 27 Nisan 2018, 01:23:45 »
elenebiliriz ama içimden bi ses zalgiris maçı düşünülenden rahat geçecek diyo inşallah öyle olur

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2483 : 27 Nisan 2018, 01:27:34 »
Allah’a şükür yine final 4 dayız. Teşekkürler koç, teşekkürler takım. Oyumu kaliniç başkana verdim. Hiç önlem alamadılar, onun iyi oynaması rakibin tüm planlarını bozdu. Sloukası da beğendim valla ne diyeyim. Zaten guduric ve melli harikaydı. Ayrıca son periyotta granger denen sahtekarın hatalı yürümesini görmezden gelen hakemlerin de amk.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2484 : 27 Nisan 2018, 01:44:13 »
Nunnally DNP oldu. Geçen maç savunmada çok fena dökülmüştü. Koç bazı şeyleri yaparak ya da yapmayarak takıma öyle güzel mesaj veriyor ki şiir gibi ya
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2485 : 27 Nisan 2018, 01:46:28 »
Zalgiris'ten çekinilicek bir durum yok aslında. Neredeyse 3-4 aydır diyoruz, adamlar hücumda CSKA gibi hücum ediyorlar, savunmada da bize yakın savunma yapıyorlar. Tek eksikleri yetenek. Pangos'un yanında 1 yetenekli oyuncu daha olsa o zaman seviyeleri başka olurdu, bu oyuncunun eksikliğini çekiyorlar.

CSKA'ya karşı nasıl oynuyorsak aynı şekilde oynamalıyız Zalgiris'e karşı da. Tempoyu gerektiğinde yükseltmek ve gerektiğinde düşük tutmak gerekli. Tamamen oyunun durumuna göre yani. 10 sayı fark falan yakalarsak oyunu hep düşük tempoda götürmeliyiz, yakalanmayız asla.

Yetenekleri kısıtlı olsa da bu adamlar basketbolu ezbere bilen adamlar. Saras'ın işini kolaylaştıran da bu aslında. Ulanovas, Jankunas, Kavaliauskas ve Milaknis nerde ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Hiçbiri harika yetenek değil ama oyun içindeki rollerini iyi bilip bunun dışına çıkmıyor adamlar. Milaknis asla 1'e 1 oynamaz ve sadece şutunu sokar, Kavaliauskas potaya bakmaz ama savunmada yer tutup sertlik koyar gibi.

Adamların bir diğer artısı da çakma Wana'ya sahip olmaları, yani Micic'e. Micic fiziğini Wana ile yarıştıracaktır mesela. Wana konsantre olduğunda çok iyi savunma yapabiliyor, Micic'e söz geçirebilmeli savunmada ve hücumda.

Axel oyundayken muhakkak tempoyu düşük tutmalıyız yoksa uçuyor herif havada. Burda da Nunnaly'nin savunmasına ihtiyacımız var, Datome ve Kalinic karşısında kalmakta zorlanır çoğu zaman.

Skora göre tempo yapıp oyunu kontrol edersek elbet sonuç alırız. Çok inatçı bir takım olduğu için özellikle 4.periyotta Sloukas ve Wana'nın performansları çok önemli.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #2486 : 27 Nisan 2018, 02:11:53 »
Nunnally DNP oldu. Geçen maç savunmada çok fena dökülmüştü. Koç bazı şeyleri yaparak ya da yapmayarak takıma öyle güzel mesaj veriyor ki şiir gibi ya

Hastalığı varmış sabah hastaneye gitmiş riske atılmak istenmedi bence.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2487 : 27 Nisan 2018, 02:13:02 »
DUBLE İSTİYORUZ ULAN !!  :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2488 : 27 Nisan 2018, 07:27:30 »

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2489 : 27 Nisan 2018, 07:33:56 »
Ben de Guduric'e verdim oyumu. Gerekçem de şu: Kötü başladığımız bölümde, onunla ayakta kaldık. Ama dediğim gibi... Mesela Kalinic'in katkısı öyle dengeleri değiştirdi ki... Yani olmasaydı, ne olurdu? Belki de maç son topa kalırdı. Rakip, strateji değiştirmek, oyun planının dışına çıkmak zorunda kaldı Kalinic sebebiyle... Keza Melli'nin kusursuza yakın performansı... Yani üçünü de seçme imkanı olsa keşke...
Ben Kalinic dedim.
Sloukas da aday olabilirdi, bence o da dünün etkili isimlerindendi.