Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Baskonia 83-92 Fenerbahçe Doğuş | Üst üste 4. kez F4'teyiz!!!
« Yanıtla #2490 : 27 Nisan 2018, 07:50:14 »
Zalgiris koclarinin ve takimin uzun yillardir ilk f4'u. Tecrube faktorunun ne kadar onemli oldugunu ilk f4'umuzdeki Real eslesmemizden cok iyi biliyoruz, darmadagin olmustuk. Bu durumu goz onune alirsak cok da zorlanmayiz bence. Finalde de kim gelirse gelsin o kupa yine bizim olacak.
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2491 : 27 Nisan 2018, 08:34:46 »
Ağbi teoride haklısın eyvallah. Fakat benim bireysel oynayan oyunculara karşı bir antipatim var. Mesela birçok kişi Solomon'u severdi, hala da sever. Ben hiç haz etmezdim. Hatta 2-0'dan 4-2'ye dönen Efes final serisinin üçüncü maçında salonda yığılmışlığım vardır onun yüzünden. Olay kazanmak kaybetmek değil. Mesela Datome'nin de kötü maçları olmuştur ama yerdeki topa atlar vesaire. Yarın bir gün maç olur yine giderim desteklerim Wanamaker'ı maç esnasında veya sezon sonuna kadar. Maç bitti diye yazdım. Ağbi beni bırak İsmail Şenol'un anlatımına göre Obradovic'i çıldırtmış herif... Süre bulursa final fourda umarım muhteşem oynar ve beni rezil eder. Özür dilemeye hazırım yeter ki oynasın...
Ya seni niye resil etsin :)
Etmesin kötü de oynasa bir şampiyon olalım ve eğlenelim ;)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2492 : 27 Nisan 2018, 09:11:20 »
İlk çeyrek hariç kontrolü elimize alarak maç boyu bırakmadık. Bize ters gelen bir takımı da bu sene 5-1 yapmış olduk. Açıkçası bu maç yenilerin olağanüstü katkısı ile geldi. Play off ve F4 oyuncuların evrim geçirdiği ve başka bir seviyeye çıktığı maçlar olur. Guduric ve Melli de o yolda ilk adımları attılar. Umarım F4'te de devam ederler.
Dixon'dan play off asist rekorunu kıran sloukas'a, Kaliniç'ten Jason'a herkes katkı verdi dün. Wanna gününde değildi ama o da ilk iki maçın kazanılmasında başroldeydi.

Kaunas başta ben ve Cem olmak üzere bir çok kişiyi göt etti :D

Müthiş bir iştahla oynuyorlar ama bize çapları yetmez. Finalde de umarım Real ile oynarız.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2493 : 27 Nisan 2018, 09:20:46 »
F4 da sonsuz başarılar fenerbahçem.
Sevgili admin den bir ricam var. Belgrad a gidecek arkadaşlar var, otel, ulaşım, maç bileti vs gibi konuların konuşulabileceği bir başlık açılırsa sevinirim. Bugunden itibaren bu koşuşturma başlayacak gidecekler için.önceden planlanırsa orada da buluşulabilir vs. Ama bunlar için önce bir topic açmak gerek. Teşekkürler

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2494 : 27 Nisan 2018, 10:20:31 »
Ya seni niye resil etsin :)
Etmesin kötü de oynasa bir şampiyon olalım ve eğlenelim ;)

Ağbi yüzde yüz haklısın. Gençliğimde yaşadığım travmalar nüksetti sanırım. Her ne olursa olsun anın tadını çıkarmak lazım. Bırak şampiyonluğu dört sene üst üste final four, rüyamda görsem inanmazdım...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2495 : 27 Nisan 2018, 10:48:28 »
Ağbi yüzde yüz haklısın. Gençliğimde yaşadığım travmalar nüksetti sanırım. Her ne olursa olsun anın tadını çıkarmak lazım. Bırak şampiyonluğu dört sene üst üste final four, rüyamda görsem inanmazdım...
Ya çok kötü bir 10 sene geçirdik ve bazen taraftarda onu net hissediyorum
Şampiyon takımın taraftarı garip oyunculara dileniyor filan ben algılayamıtprım
Dediğin gibi 4 sene F4 muazzam olay

İlhan
Zalgiris çok büyük göt etti beni cidden bağırta çağırta F4 yaptılar

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2496 : 27 Nisan 2018, 11:17:46 »
Wanamaker özelinde eleştirilerin temelinde kendisinden büyük beklentilerin olması yatıyor bence. Adamın genel performansına bakacak olursak hücumda hemen hemen her alanda takımın ikinci ismi konumunda ( Sayı asist PR vs ) . Harika bir iki maç oynadıktan sonra daha sönük kaldığı iki maçta bir anda gene sesler yükseliyor. Yani bir adam hiç kötü oynayamaz mı? Artık  Bogdan ve Udoh gibi hemen hemen her maç iyi oynayan iki süper yıldızımız maalesef ki yok ancak bu yıl da başka yönden güçlü bir takımımız var.

Cem Bey söylediğinde çok haklı. Bu takım afedersiniz daşşaklarını yaya yaya F4 yaptı. İşin güzel yanı bunu hepimiz önceden biliyorduk Hanginizde bu yıl F4 yapamayız tedirginliği vardı, varsa bir kaç pimpirikli pesimist kişide vardır. Bahsedilen başarı da F4 yani. Avrupanın zirvesi noktası. Biraz keyif almayı rahat olmayı öğrenmek gerek. Fazla mükemmelliyetçiliği bırakın koç yapsın. O her şeye kızıp memnun olmayıp bağırıp çağırabilir çünkü onun yaptıklarının takıma katkısı var. Sizinkilerin size zarar vermek ve aldığınız keyfi azaltmak haricinde hiçbir etkisi yok.  Kaldı ki koç da defalarca takımı övüyor sadece maç anında pozisyonluk kızıyor. Genel anlamda takımdan memnun.

Siz de rahat olun keyfini çıkarın. Avrupa basketbolunda artık Fenerbahçe gerçeği var. Oly de yavaş yavaş devre dışı kalıyor. ( 4 senede 2 kez f4 yapamadılar) . Avrupa basketbolunun tepe üç takımı Fenerbahçe Cska ve Real Madrid. Bunu hepimiz biliyoruz ama kendimize daha sık hatırlatmakta fayda var. Çünkü gerçekten büyük bir mutluluk kaynağı.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 11:19:06 Gönderen: Cemalex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2497 : 27 Nisan 2018, 11:23:48 »
Bu sefer olacak.
Haklı olarak çok hırslı ve gaz oynadılar.
Maç son çeyrek bize geldi o anı çok kötü oynadık.
Bu sefer daha sakin ve akıllı oynayacağız
Böyle olacağı çok belliydi ,
3. maçı bile biraz daha sakin ve sert oynayabilsek kazanabilirdik ama top8 böyle sonuçta Baskonia da kötü takım değil ama güçleri sadece 1 maç alabilmeye yetti

Çevrimdışı DesperateCry

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2498 : 27 Nisan 2018, 12:27:16 »
Maçın yıldızına karar veremedim, takıma bir adet yıldız versek olur. Baskonia'ya bir tane galibiyet yeterdi zaten, süpürülmediler daha ne istiyorlar. İlginç anları vardı yalnız maçın, Thompson'un ilk faulü 3. çeyreğin ortasında geldi mesela, yanlış yazdılar herhalde dedim önce. Vesely'de ilk sayısını 4. çeyrekte atmış. Alışıldık olaylar değil :)

Hatırlıyorum da ilk final foura hak kazandığımızda sevinçten birkaç defa zıplamıştım, dün pek hareketlendirmedi, sürekliliğin getirdiği bir kötü alışkanlık.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 12:42:02 Gönderen: DesperateCry »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2499 : 27 Nisan 2018, 12:31:21 »
24 dakikada, 22 sayı, 3 asist, 2 top çalmayla oynayan, kendisine 6 faul yapılan Guduric'e verdim oyumu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2500 : 27 Nisan 2018, 12:38:06 »
3 u birden...
ama melli-guduric bir tık onde...
mac sonu yıldızı ise kalinic..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2501 : 27 Nisan 2018, 12:51:11 »
stres yaptım seyretmedim ama iyi koymuşuz...Bu akşam Real de Pao'yu elerse Belgrad'da Yunan takımı olmayacak...büyük avantaj bizim için..Ama benim final için favorim Real Madrid...Llull ısınırsa indirirler Cska'yı

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2502 : 27 Nisan 2018, 13:02:55 »
Böyle olacağı çok belliydi ,
3. maçı bile biraz daha sakin ve sert oynayabilsek kazanabilirdik ama top8 böyle sonuçta Baskonia da kötü takım değil ama güçleri sadece 1 maç alabilmeye yetti
Granger sakat olmasaydı bizi rahat elerlerdi ama..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2503 : 27 Nisan 2018, 14:10:22 »
Granger sakat olmasaydı bizi rahat elerlerdi ama..
Granger oynasa Vildosa bu kadar süre bulamayacaktı..gayet de iyi oynadı...Ayrıca bizi rahat eleyecek takım da yok bu ligde...
Pardon, gerginimin çalıştırdığı türk basketbolunun lokomotifi dışında
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 14:10:55 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #2504 : 27 Nisan 2018, 14:27:34 »
emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık. bu büyük gururu bize yaşattıkları için sağ olsunlar, var olsunlar :)
Fenerbahçe!