Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 283558 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid | Euroleague Finali
« Yanıtla #2715 : 20 Mayıs 2018, 23:25:50 »
Canları sağolsun. Ama son 3 dakika hakeme ve ismail şenola ettiğim ağır küfürlerin hepsini hakkettiklerine de inanıyorum. Biz normal oyunumuzu oynamadık ama yinede bir şekilde maçı çevirebilirdik. Murat murathanoğlunun en az benim kadar üzüldüğüne inanıyorum ama beinsportun bugün genel olarak saçma sapan bir yayıncılık yaptığıda bir gerçek.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2716 : 20 Mayıs 2018, 23:29:44 »
Abi ryzhyk piçini de unutma esas kıyımı o şerefsiz yaptı.
Bu maçın bizim için kilit adamı Veysel çünkü onlara en çok problem çıkaracak adam çok çok net ve direkt 1 dakikada 2 faul çaldı amk piçleri ve final maçı sertliğinde ikisi de çalınmayabilirdi. orda zaten bizi çok zor duruma soktular en baştan, buna rağmen yine çok iyi kaldık maçta helal olsun takıma. kritik kararların hemen hepsi real lehine. o düdükleri bir taraflarına sokamadık ona yanarım :(
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2717 : 20 Mayıs 2018, 23:30:58 »
Teşekkürler takımımıza, verilen emeklere. Adamım Melli'nin efsane performansına çok yazık oldu.

Vesely'ye kızmıyorum. Zaten ilk 1.5 dakikada 2 faul gelince oyuna hiç giremedi, kafadan bitti. Vesely hâlâ Avrupa'nın en iyi uzunu. Onun maç içinde hiç olmaması büyük şanssızlık oldu.

Tavares'e karşı hücum edemedik, o müthiş savunmamızı da yapamadık, Vesely hiç oyun içine giremedi, Nunnaly-Guduric ikilisi hiç yoktu, JT zaten sıfır katkı.

150 yaşına gelen Lamonica da umarım bırakır bu sene. Nefretim artık haddini hududunu yitirdi.

Takıma Ekpe'nin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gördük. Seneye F4 MOSKOVA'da. CSKA'yı, Real'i ve hakemleri geçmek istiyorsak Ekpe'nin geri dönmesi şart.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2718 : 20 Mayıs 2018, 23:31:43 »
Keşke demenin bir faydası yok ama keşke bu JT denen salağa yol yakından bye bye diyip rotasyona girecek bir uzun takviyesi yapsaydık

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2719 : 20 Mayıs 2018, 23:32:36 »
Teşekkürler takımımıza, verilen emeklere. Adamım Melli'nin efsane performansına çok yazık oldu.

Vesely'ye kızmıyorum. Zaten ilk 1.5 dakikada 2 faul gelince oyuna hiç giremedi, kafadan bitti. Vesely hâlâ Avrupa'nın en iyi uzunu. Onun maç içinde hiç olmaması büyük şanssızlık oldu.

Tavares'e karşı hücum edemedik, o müthiş savunmamızı da yapamadık, Vesely hiç oyun içine giremedi, Nunnaly-Guduric ikilisi hiç yoktu, JT zaten sıfır katkı.

150 yaşına gelen Lamonica da umarım bırakır bu sene. Nefretim artık haddini hududunu yitirdi.

Takıma Ekpe'nin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gördük. Seneye F4 MOSKOVA'da. CSKA'yı, Real'i ve hakemleri geçmek istiyorsak Ekpe'nin geri dönmesi şart.
Vitoria'da

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2720 : 20 Mayıs 2018, 23:33:40 »

Seneye baskların memleketinde, top teslim ettiler basklara..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2721 : 20 Mayıs 2018, 23:36:13 »
Seneye moskova değil. F4 victoria gastes de. Yani ispanya da.canları sağolsun. Bizlere son ana kadar bu heyecanı yaşatan dünyanın en güzel takımına teşekkürler.ellerinize sağlık

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2722 : 20 Mayıs 2018, 23:36:22 »
Saglık olsun.Kazur macın adamı oldu.
Sonuc olarak bize klas gardlar lazım ayrıca Thompson yerine duzgun uzun lazım...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2723 : 20 Mayıs 2018, 23:38:36 »
Udoh ve Bogdan sonrası Thompson ve Guduric gibi korkunç ötesi iki isim ve F4'te 80 dakika boyunca akıllara zararlık sıfır sayılık katkı

Vesely'nin klasik finale denk gelen berbat oyunu

Hakemlerin maç sonu verdiği iki rezalet karar ve maç gitti.

İki günün genelinde dikkatimi çeken hücumlarımız hiç akıcı değil ve çok fazla tıkanıyoruz. Bireysele döndüğü zaman da Obradovic sisteminin dışına çıkıyoruz ve sayı bulmakta zorlanıyoruz.  Yapacak bir şey yok artık. Bir kupa daha gitti. Sağlık olsun diyelim.

Umarım seneye Thompson denen adamın bu klübün kapısından içeri girmesi dahi yasaklanarak gönderilir.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #2724 : 20 Mayıs 2018, 23:41:43 »
Sloukas i 2.guard yapacak bir guard alalım artık bu erif yedekten gelip az oynasın. Guduric gelişir daha ama guduric varken Nunnaly fazlalık. Finallerde katkı veremeyecekse napiyim Nunnaly i. Udoh dön geri.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2725 : 20 Mayıs 2018, 23:42:09 »
Aslında udoh-bogdan yerine melli-wana kabul edilebilir bir değişiklik ama antic-thompson diye bakınca büyük fark var. Olsaydı mesela antic, en azından 3-5 sayı atar, rakibe faul aldırır, verdiğimiz hücum ribaundlarin en az 2-3 tanesini toplardı.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2726 : 20 Mayıs 2018, 23:43:05 »
Takım olarak yeteri kadar iyi değildik net bir şekilde, rakip daha iyiydi ve bunun karşılığını da aldı. Bir sürü kaçan müsait boş pozisyonlar var, final maçında olacak şeyler değil.

Melli ve bazılarının beğenmediği Wanamaker’ın çok iyi oyunu hariç sadece Bobby ve Ahmetten doğru düzgün katkı gelebildi. Böyle bir duruma rağmen Melli o reboyu alabilse belki de maç bambaşka bir yere gidebilirdi. En çok da “Fenerbahçe’ye EL şampiyonu olmaya geldim” deyip böyle de çok iyi bir maç çıkaran Melli’ye üzüldüm.

Kötü oynamak bir kenara, olabilir ama Vesely’nin yaptığı maçı baltalaya girer.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2727 : 20 Mayıs 2018, 23:49:55 »
Aslında kötü oyunla iyi oyunu ayıran şey biraz da ceza şutları ve boş atışlar. Sezon boyu %50 ile 3 luk attik, nunnally en iyi atılımız, f4 de boş, Guduric/Datome finalde 0. Hatta melli olmasa 3/14 atmışız. Böyle olunca, rakibin işini iyice kolaylastiriyoruz. Iyi gözüken wana bile 2/8 Daha içi isabetiyle oynamış.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2728 : 20 Mayıs 2018, 23:54:24 »
Sloukas'ın da yaptığı top kayıpları yetmezmiş gibi en kritik yerlerde saçma sapan alley oop denemeleri akıllara zarardı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #2729 : 20 Mayıs 2018, 23:59:24 »
Biraz Sloukas ve özellikle vesely kaçıncı F4 ve finalleri ama hala daha mental olarak oyundan kopabilmelerini kabullenemiyorum ya tek bir sezonda F4 gören udoh orada MVP olabiliyor melli ilk F4 finalinde tarihi bir oyun ortaya koyuyor ama vesely 2 sene önceki gibi baltaliyor takımı keza nunnaly mental dayanıklılık konusunda hiç umut vermiyor. Sağlık olsun  buralarda bulunmak çok önemli bir başarı zaten ama vesely tek opsiyonken bu seviyede gözüm kapalı güvenemem artık.
Kaybettiğimiz 2 finalde de çok kötü oynadı.

İnşallah daha da gelisimimize devam eder bu seviyeler de kaliriz.