Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 283557 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid | Euroleague Finali
« Yanıtla #2730 : 21 Mayıs 2018, 00:00:03 »
Daha detay bakıldığında 2 periyot biz 2 periyot onlar galip, aslında bu açıdan dengeli maç. Maçı 3. periyotta almamız gerekirken 10 sayı fark yiyerek maalesef orda verdik maçı. Böyle bir final maçında son periyoda Real gibi bir takım karşıısında 8 sayı geride girmek çok zordu, geri gelemedik. 35% lik üçlük yüzdemiz bu maça yetmedi, Melli dışında 40% üstü üçlük sokan yok, 20 de 7 yerine 20 de 9 atabilsek maçı kazanacaktık.

Sağlık olsun önümüze bakalım. Seneye 1-2 takviyeyle yine kupanın en güçlü adayı oluruz.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2731 : 21 Mayıs 2018, 00:34:26 »
thompson ısrarı bizi bitirdi sezon başından beri içimi yediği gibi. ara transferde adam gibi bi adam alsak şimdi bayram ederdik.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2732 : 21 Mayıs 2018, 00:38:06 »
Öncelikle üç sene üst üste final oynayıp bize bu heyecanı yaşatan tüm ekibe teşekkürler. Olmadı, önümüzdeki yıllar için ders çıkarmaktan başka yapılabilecek bir şey yok. Maç ve önümüzdeki yıllar için birkaç cümle yazmak istedim. Her şeyden önce Letonyalı hakemi tenzih ediyorum diğer iki aşağılık organizma inceden inceye başarılı bir şekilde doğradılar takımı ama bu fırsatı da biz verdik diye düşünüyorum. Formdaki bazı arkadaşlar bana kızabilir ama biraz da Baskonia maçındaki fuck you Lamonica tezahüratlarının bedelini ödedik. Hayatımın en güzel anını yaşatan Obradovic ama eleştirilemez diye bir şey yok; hakemin Lamonica olduğunu bile bile başlamayacaktı Vesely ile maça. Zaten senaryo hazırlanmış. Vesely içinse ilk finalde hacklenip ertesi sezonda şampiyon olduktan sonra bir daha hacklenme be adam diyebiliyorum! Dört pozisyonu var normalde gözü kapalı bitirdiği, maç başında kafa gittiği için kaçırdı hepsini. Önümüzdeki yıllarda A planımız Vesely olmamalı diye düşünüyorum. En azından hacklenme ihtimali göz önünde tutularak onsuz oynama imkanımız olmalı. Her ne olursa olsun tüm emeği için teşekkürler. Seneye de zırvalasa teşekkürüm ebediyen geçerli. Altıncı finalini oynayan -her zaman savunduğum- Sloukas da şaşırttı beni. Ona da teşekkürlerim bâki. Melli'nin performansına yazık oldu, büyük oynadı. Umarım bizimle devam eder. Hakem desteği faktörü ortada olmakla birlikte sezon geneline bakıldığında Real Madrid in şampiyonluğu hak ettiklerini söyleyebilirim. Llull un yokluğunda Doncic ile temposuz oynamayı öğrendiler ki bu maçın provasının Vesely nin sportmenlikdışı faulüne kadar onlara yenildiğimiz iç saha maçında yaşandığını söyleyebilirim. Bu yüzden cska yı istiyordum ama onların bize karşı yapacaklarını umut ettiğim dallamalıkları yarı finalde yapmaları nedeniyle olmadı. Umarım söz konusu her iki camia da gerçekten hak ettikleri şampiyonluk maçlarını hakem rezillikleri ile kaybederler. Benim için sezonun şampiyonu Zalgristir. Buralarda daha önce de bir iki kez yazmıştım ama tekrar edicem, bu seneki kadro son dört yılımızın en kapasiteli kadrosu ama mental olarak geçen seneki takımın çeyreği etmez. Umarım Udoh geri döner. Geçen yıl kazanılan şampiyonluğun önemi, euroleague de şampiyonluk kazanmanın ne kadar zor bir iş olduğu yıllar geçtikçe daha iyi anlaşılacaktır. Yazılacak bir ton şey var ama daha fazla kafa ütülemeden emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2018, 03:46:32 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2733 : 21 Mayıs 2018, 03:53:01 »
Vesely bu takımı kaliteli bir takım yapan oyuncular içinde en önde geleni. Dört senedir bizde ve dört senedir final foura kalıyoruz. Bu dört sene boyunca her normal sezonda takıma büyük katkı verdi. Tamam, bugları var, ama ona gelene kadar bence daha önemli sorunlar vardı takımda. Hakemler de cabası.
Hatalarımızdan ders alıp ilerlemeye devam. Teşekkürler Zoc, teşekkürler takım ...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2734 : 21 Mayıs 2018, 09:29:53 »
Seneye Thompson - Udoh (gelmek istiyor sanırım), Dixon - Wilbekin (bize gelmeyecek de kime gidecek) değişiklikleriyle çok iyi takım oluruz. Melih ve Nunnally de bende büyük soru işareti, yerlerine alternatif bulabilirsek gönderelim gitsinler.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #2735 : 21 Mayıs 2018, 09:32:50 »
Teşekkürler takımımıza, verilen emeklere. Adamım Melli'nin efsane performansına çok yazık oldu.

Vesely'ye kızmıyorum. Zaten ilk 1.5 dakikada 2 faul gelince oyuna hiç giremedi, kafadan bitti. Vesely hâlâ Avrupa'nın en iyi uzunu. Onun maç içinde hiç olmaması büyük şanssızlık oldu.

Tavares'e karşı hücum edemedik, o müthiş savunmamızı da yapamadık, Vesely hiç oyun içine giremedi, Nunnaly-Guduric ikilisi hiç yoktu, JT zaten sıfır katkı.

150 yaşına gelen Lamonica da umarım bırakır bu sene. Nefretim artık haddini hududunu yitirdi.

Takıma Ekpe'nin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha gördük. Seneye F4 MOSKOVA'da. CSKA'yı, Real'i ve hakemleri geçmek istiyorsak Ekpe'nin geri dönmesi şart.

Önümüzdeki sene F4 İspanya'da...
Fenerbahçe!

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2736 : 21 Mayıs 2018, 10:07:12 »
Tüm takımı en az katkı veren en çok katkı verenine kadar tebrik ediyorum. Çünkü hepsi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İyi oynadı kötü oynadı , başarılı oldu başarısız oldu takım olarak mücadele ettik takım olarakl savaştık. Dünyanın en başarılı değil dünyanın en güzel takımıyız. Finali kaybetsek de bu geçerli. 3 senedir final oynayan avrupanın yeni hanedanı Fenerbahçe'dir. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Hiçbir oyuncuyu suçlamak ve kızmak istemiyorum. Seneye Thompson2ın yerien Udoh dönsün yeniden şampiyonluğa erişelim. Biz hep buralarda olacağız bir gün kaybetsek bir gün kazanacağız. Bu sistemin devamlılığını sağlamak asıl düşünmemiz gereken nokta. Gerisini Obradovic ve pırlantalardan oluşan kadromuz halledecektir.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2737 : 21 Mayıs 2018, 10:08:03 »
Melli'nin smacı kaçırması ve akabinde Doncic'in müthiş bir özgüvenle üçlüğü göndermesi. Berabere olacakken bir anda beş sayı oldu fark ve bence bir kırılma yarattı maçta. Canımız sağolsun seneye tekrar buralardayız inşallah.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2738 : 21 Mayıs 2018, 10:12:38 »
Seneye Thompson - Udoh (gelmek istiyor sanırım), Dixon - Wilbekin (bize gelmeyecek de kime gidecek) değişiklikleriyle çok iyi takım oluruz. Melih ve Nunnally de bende büyük soru işareti, yerlerine alternatif bulabilirsek gönderelim gitsinler.
Wilbekinden emin değilim
https://twitter.com/scottiew_5/status/998275493244874754

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2739 : 21 Mayıs 2018, 10:43:33 »
Öncelikle Obradovic ve takıma teşekkürler son 4 yılda 4 final four (2 final,1 şampiyonluk) gerçekten takdire şayan bir başarı.Maalesef Melli,Wana ve Bobby dışında maça giremedik,Kalinic'te iyiydi bence.Guduric,Jason Thompson,Nunnally hiç katkı vermedi,Vesely oyundan çok çabuk düştü ve maça hiç giremedi.Seneye Jason ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.Udoh ya da Birch gönlümden geçen isimler ama muhakkak Nba'de kontrar bulacaklardır,o yüzden Othello Hunter tercih edilebilir.Bobby devam eder mi bilmiyorum,ben Wilbekin gelir diyordum ama attığı tweete bakarsak o iş olmayacak,eğer Bobby olmayacaksa Pangos düşünülebilir,çünkü Bobby ayarında yerli guard yok.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #2740 : 21 Mayıs 2018, 10:52:50 »
Dixon ????
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
    • @anadol_mert
« Yanıtla #2741 : 21 Mayıs 2018, 10:55:22 »
JT dışında herkes teşekkür ederim. En yakın zamanda defolup gitmesini diliyorum JT'nin
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
    • @anadol_mert
« Yanıtla #2742 : 21 Mayıs 2018, 10:58:51 »
Maç boyunca hücumda Guduric'in boş kaçırdığı üçlük pozisyonu dışında neredeyse çarklar hiç dönmedi. Oldukça kötü bir performans ortaya koyduk. Savunmada da çok hata yaptık. Zalgiris maçında ki kadar sert olmamıza hakemler engel oldu. Bu da maçın geri kalanında savunmada çok yumuşamamıza neden oldu. Madrid oldukça iyiydi yine. Formlarının zirvesinde karşılaşmamız şansızlık. Derslerine de iyi çalışmışlar
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2018, 10:59:44 Gönderen: mertnowitzki »
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2743 : 21 Mayıs 2018, 11:33:11 »
zalgiris maçında iyi savunma yapabilmemizin nedeni pangos ve biraz da toupane dışında bire bir de zorlayabilecek bir adam olmamasıydı bence . Real de neredeyse hepsi 1 e 1 oynayıp savunma dengesini bozabildi. Udoh un en büyük eksikliğini hissettiğimiz yer burası oldu. Causeur bütün maç sloukasın altından girip üstünden çıktı üstüne bir de mükemmel savunma yaptı. Bizim de böyle bir kısa savunabilecek adama ihtiyacımız var.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2018, 11:53:11 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2744 : 21 Mayıs 2018, 11:35:48 »
zalgiris maçında iyi savunma yapabilmemizin nedeni pangos ve biraz da toupane dışında bire bir de zorlayabilecek bir adam olmamasıydı bence . Real de neredeyse hepsi 1 e 1 oynayıp savunma dengesini bozabildi. Udoh un en büyük eksikliğini hissettiğimiz yer burası oldu. Causeur bütün maç sloukasın altından girip üstünden çıktı üstüne bir de mükemmel savunma yaptı. Bizim de böyle bir kısa savunabilecek adama ihtiyacımız var. Doğuş balbay bile olsa kazanırdık

Yok daha neler