Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284769 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: CSKA 93-95 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #645 : 17 Kasım 2017, 22:34:54 »
iki guard 18 asist, guduric 5 asist..toplam 27 asist

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #646 : 17 Kasım 2017, 22:35:46 »
Bu wanamakerın loserlığı beni öldürecek. Daçkada da kritik anlarda sapıtırdı :// O son topu oynamak neydi öyle :// Kritik anları kimin üzerinden oynamalıyızı çözmemiz lazım. Dixon bu isim olabilir duruyor
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 22:36:28 Gönderen: Penny Taylor »

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #647 : 17 Kasım 2017, 22:37:28 »
Olympiakos macindan sonra takimin ozguveni ve taraftar acisindan cok guzel galibiyet burda ve sosyal medyada bircok kisi 3 arti 1 e takilmis ama en az o boyutta bir fiyaskoda o pozisyondan hemen once cskaya verdikleri toptu kenardan cikaramadagimiz kurbanov wananin eline vuruyor net faul u gozunun onunde 3 arti 1 veren hakem o faulu de vermedi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #648 : 17 Kasım 2017, 22:41:13 »
kurbanov'un Sloukas'a pota altında yaptığı faul de var..çalsalar iki atış, görmezden geldiler..CSKA'ya olunca düt faul

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #649 : 17 Kasım 2017, 22:41:27 »
Uzunlar bugün gerçekten çok iyiydi..sadece 2. Yarı soulukas biraz oynadı..cska ne çekti bizden ama

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #650 : 17 Kasım 2017, 22:42:21 »
Jason 6 hücum,6 savunma ribaundu olmak üzere toplam 12 ribaund almış,bunda 4 numara oynamasının etkisi var mı bilemiyorum,ama iyi bir maç çıkardı.Maçın yıldızı tartışmasız Vesely.Nunnally bildiğin ceza atıcısı oldu,savunmada eskisi gibi aksamıyor hatta bugün iyiydi denilebilir.Wanamaker her ne kadar 1 tanesinde faul olsa da öyle 2 top kaybetti ki kazara Kostas kaybetse buralar alev almıştı.Guduric gayet iyiydi,her maç stüne koyuyor.Yerin dibine sokulan Kostas Sloukas 10 sayı,9 asist(6 tanesi 2.yarı ve uzatmalar),2 ribaund,3 top çalma,2 top kaybı ile oynadı.3.perot Vesely üst üste çok kritik 2 asist yapıp akabinde 3 sayılık isabet buldu,peryot sonunda Hines'ın üzerinde Vesely'e alley opp yaptırdı,Melli ilk yarı amatörce 2 top kaptırsa da 2.yarı iyiydi,maç sonunda altın dokunuşu yaptı.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 22:43:05 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #651 : 17 Kasım 2017, 22:46:13 »
Thomson ve Vesely ikilisi muazzamdı

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #652 : 17 Kasım 2017, 22:46:24 »
Galibiyet icin tebrik ediyorum.Ama Sloukas 24 saniyenin 20 saniyesini yese de,top kayıpları yapsa da neden kenara alınmadıgını neden Sinana en ufak sans verilmedigini,gayet iyi oynayan Ahmet'in neden son EL maclarında sure almadıgını,neden genis kadroyu kullanmadıgımızı merak ediyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #653 : 17 Kasım 2017, 22:48:20 »
Jason 6 hücum,6 savunma ribaundu olmak üzere toplam 12 ribaund almış,bunda 4 numara oynamasının etkisi var mı bilemiyorum,ama iyi bir maç çıkardı.Maçın yıldızı tartışmasız Vesely.Nunnally bildiğin ceza atıcısı oldu,savunmada eskisi gibi aksamıyor hatta bugün iyiydi denilebilir.Wanamaker her ne kadar 1 tanesinde faul olsa da öyle 2 top kaybetti ki kazara Kostas kaybetse buralar alev almıştı.Guduric gayet iyiydi,her maç stüne koyuyor.Yerin dibine sokulan Kostas Sloukas 10 sayı,9 asist(6 tanesi 2.yarı ve uzatmalar),2 ribaund,3 top çalma,2 top kaybı ile oynadı.3.perot Vesely üst üste çok kritik 2 asist yapıp akabinde 3 sayılık isabet buldu,peryot sonunda Hines'ın üzerinde Vesely'e alley opp yaptırdı,Melli ilk yarı amatörce 2 top kaptırsa da 2.yarı iyiydi,maç sonunda altın dokunuşu yaptı.

Nunnaly şu an kısa rotasyonundaki en etkili, en yıpratan ve en güvenilir savunmacısı... Dixon, Kalinic filan geldikten sonra bu değişir ama şimdilik kısa rotasyonunda Nunnaly kadar hareketli ve kararlı savunma yapan oyuncumuz yok. Sıfır sayı da atsa koç onu şu durumda oynatmaya devam eder.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: CSKA - Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 8.Maç
« Yanıtla #654 : 17 Kasım 2017, 22:50:33 »
Pusuya mı yattın hata yapsın diye,beğeniyorum kardeşim var mı sana mı soracağım?Sevmediğiniz oyuncu hata yapsın,kaybedelim mantığınızı çözemiyorum.
Dostum bugüne kadar acaba mı  diyordum ama bugün kanaat getirdim bu Sloukas aleyhtarlığı sanırım biraz da nasyonalist yaklaşım ile ilgili. Çocuk ikinci yarı ilk yarının aksine çok iyi oynadı hala Sloukas da Sloukas. Yaptığı iyi işlere gözlerini kapatıyorlar. Tek tek hatalara odaklanacaksak Melli'nin acemice faulü ne olacak, Wanamaker'ın son pozisyonu saçma sapan oynaması ne olacak, Vesely'nin sportmenlik dışı faulü ne olacak ! Belirlemişler bir günah keçisi Kostas da Kostas. Yazıktır ya ! Haftaya Sloukas tişörtü giyinip gidicem maça...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #655 : 17 Kasım 2017, 22:52:48 »
Galibiyet icin tebrik ediyorum.Ama Sloukas 24 saniyenin 20 saniyesini yese de,top kayıpları yapsa da neden kenara alınmadıgını neden Sinana en ufak sans verilmedigini,gayet iyi oynayan Ahmet'in neden son EL maclarında sure almadıgını,neden genis kadroyu kullanmadıgımızı merak ediyorum.

hocaya sor bunu abi
bir gün git slona hocaya sorabilecek cesaretin varsa git sor
cevabı o biliyor çünkü

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #656 : 17 Kasım 2017, 22:53:38 »
Olumsuz eleştiri de hakedene olumlu eleştiri de ve sonuç olarak En Büyüksün be Fenerbahçe

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #657 : 17 Kasım 2017, 22:57:25 »
Dostum bugüne kadar acaba mı  diyordum ama bugün kanaat getirdim bu Sloukas aleyhtarlığı sanırım biraz da nasyonalist yaklaşım ile ilgili. Çocuk ikinci yarı ilk yarının aksine çok iyi oynadı hala Sloukas da Sloukas. Yaptığı iyi işlere gözlerini kapatıyorlar. Tek tek hatalara odaklanacaksak Melli'nin acemice faulü ne olacak, Wanamaker'ın son pozisyonu saçma sapan oynaması ne olacak, Vesely'nin sportmenlik dışı faulü ne olacak ! Belirlemişler bir günah keçisi Kostas da Kostas. Yazıktır ya ! Haftaya Sloukas tişörtü giyinip gidicem maça...
Abi kızdığım nokta o,yaptıkları hiç göz önüne alınmıyor.Wana'nın top kayıpları rezaletti,hele Melli'nin top kayıpları ayrı rezalet,ama maçı da Melli aldı

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #658 : 17 Kasım 2017, 22:58:36 »
Geçen sene de 2 li maç haftasında evimizde daçkaya yenilip deplasmanda uzatmada cskaya çakmıştı bugünde aynısı oldu;)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #659 : 17 Kasım 2017, 23:00:42 »
Olympiakos macindan sonra takimin ozguveni ve taraftar acisindan cok guzel galibiyet burda ve sosyal medyada bircok kisi 3 arti 1 e takilmis ama en az o boyutta bir fiyaskoda o pozisyondan hemen once cskaya verdikleri toptu kenardan cikaramadagimiz kurbanov wananin eline vuruyor net faul u gozunun onunde 3 arti 1 veren hakem o faulu de vermedi

lottormose'di o it galiba...tescilli Türk düşmanıdır
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2017, 23:49:59 Gönderen: Tekirdağlı »