Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285019 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 71-67 Khimki Moskova - Euroeleague 9. Maç :
« Yanıtla #750 : 25 Kasım 2017, 12:02:45 »
euroleague şamopiyonu takımın taraftarı olarak hala elindeki oyunculara takıntılı vaziyette olunmasına ben anlam veremiyorum
nasıl bir ruh halimiz var çözmek zor hatta imkansız

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #751 : 25 Kasım 2017, 12:25:00 »
Neticede telafi etti mi etti. Evet tercih hatasını kostas yapsa ve maç kaybedilse yanardı buralar kostas ın 3. yılı ve benzer tercih hataları oluyor malesef. Brad in guard pozisyonunda tek kalması yorgunluk yıpranmayı hesaba katarsak göze batmaması doğal değil mi ? brad in potaya güçlü atakları son anlarda çok önemli bir koz bence göz ardı etmeyelim.
Sizin bu yazdığınızdan farklı bir şey yazdım mı?3 senedir burada aynı hataları yapıyor dediğiniz Kostas'ın 3-0 biten Real Madrid serisinde nasıl oyunu sürklase ettiğini,Laboral f4 maçında yaptığı asistleri,geçen sene finalde skor 46-42 iken attığı kritik üçlüğü ve ardından üst üste Datome ve Kalinic'e yaptığı asistleri hatırlamak zor olmasa gerek.Keza bu sene kazanılan maclarda da gayet iyi oynadı,ama nedense Kostas söz konusu olunca bu seneki Pao ve Oly maçları hatırlanıyor.Gerçi buradaki bir çok arkadaş sırf eleştirmek için Kostas'ın iyi oynayıp kazanacağımız maça Kostas kötü oynayıp kaybedeceğimiz maçı tercih edecektir,sırf Kostas'i acımasızca eleştirmek için.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 12:29:44 Gönderen: nemanja bjelica »

• Üye
« Yanıtla #752 : 25 Kasım 2017, 12:25:56 »
euroleague şamopiyonu takımın taraftarı olarak hala elindeki oyunculara takıntılı vaziyette olunmasına ben anlam veremiyorum
nasıl bir ruh halimiz var çözmek zor hatta imkansız
Ruhsal problemi olabilir.Ego tatmini yapıyorlar akıllarınca

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #753 : 25 Kasım 2017, 16:01:08 »
Neticede telafi etti mi etti. Evet tercih hatasını kostas yapsa ve maç kaybedilse yanardı buralar kostas ın 3. yılı ve benzer tercih hataları oluyor malesef. Brad in guard pozisyonunda tek kalması yorgunluk yıpranmayı hesaba katarsak göze batmaması doğal değil mi ? brad in potaya güçlü atakları son anlarda çok önemli bir koz bence göz ardı etmeyelim.

Wanamaker in diri kalabilmesi için rol oyuncusu olarak sağlıklı bir Sloukas şart. Sloukas'tan daha iyi daha potansiyelli bir guard alınabilir miydi? Evet alınabilir. Fakat öyle bir durumda da işlerin kusursuz gideceğinin garantisi yok hatta tecrübeler kötü gideceğini de gösterir nitelikte. Örneğin Papaloukas Spanoulis ve Teodosiç oyun kurucu üçlüsüne de kapsayan Olympiakos kadrosu. Sayılan üç isme kimse itiraz etmez sanırım. Bu üç isim o dönem için kolaylıkla Avrupa nın en iyi beş guard ı arasında gösterilebilecek isimleri. Söz konusu Olympiakos kadrosu final four a kalabilmeyi geçtim Yunan ligini dahi kazanamamıştı. Tecrübelerim bana -kafama vura vura- basketbolda başarının takım kimyasına bağlı olduğunu ve bunun da ancak rol oyuncularıyla gerçekleşebildiğini öğretti. Spanoulis ya da Serrod gibi generallerdense Sloukas gibi onbaşıları tercih ederim. Ben Sloukas eleştirilmesin de demiyorum. Fakat oynamadığı maçta dahi Sloukas a gömülüyorsa burada psikolojik bir sıkıntı hatta nasyonalizmle ilgili politik-psikolojik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Buralarda gitsin Olympiakos benchine otursun minvalinde yorumlar yazıldı ve bu tür şeyleri bel altı buluyorum. Bu çocuğun kazma yetersiz vesaire gibi sıfatları olduğunu kabul edebilirim ama kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #754 : 25 Kasım 2017, 22:48:01 »
Birader senden de hiçbişey kaçmamış bravo . yukarda da yok kaybetsin istermişiz filan olaya hakimsin tebrikler.

Bir sen ve türevlerin zaten gerçek emektar fenerbahçe destekçileri diğerleri kaybetsin diye pusuda değil mi !!!

2 maçtır brad in yaptıklarını kostas yapaydı yanardı forum diye hinlik yaparsan birisi çıkar kendince sana izahatını yapar. Beğen veya beğenme ama şöyleler böyleler diye atıp tutma.

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #755 : 27 Kasım 2017, 00:51:34 »
bence fazla agresif bakıyorsunuz. şuanki oyunun geçen seneyi aratması çok normal. 9 maçı geçen senenin ilk 5 in 4 ünden(bogdan-udoh-bobby-kalinic) eksik oynuyoruz. yani neredeyse komple takım değişmiş biz geçen senenin üzerine koymayı bekliyoruz. Hatta şöyle söyleyeyim geçen senenin ilk 5 in 4 ü eksikken 9 da 6 galibiyet çok iyi.
geçen senenin kötüsü(vesely) bile çok fark yaratıyor. bence kalinic ve bobby dönünce bir seviye daha yukarı çıkarız. wana  kostas alışırsa ilk 3 takımdan biri oluruz. eğer melli seviye atlar ve jason da eurolig oyuncusu olabilirse geçen senenin bi benzeri bir nisan mayıs oynarız.

benim şaşırdığım olay sadece wannamaker ın şutlarının bu kadar kötü değildi. obranın telkinlerine uyarken adam hucum özelliklerini unuttu ya :)

birde artık koçu tanıyalım. koçun sezonda birkaç hedefi var. ilk 4 e girmek(sıra önemli değil), oyuncular arasında rekabet yaratmak, oyuncuların küçük detaylara odaklanacak kadar oyun bilgisini oluşturmak ve playoff da süpürüp kupayı almak. yani koç cska,real gibi geleni geçeni 30 sayıyla yenmek için ilk 5 oynatıp sadece onları hazırlamak değil.

« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 00:56:24 Gönderen: oddrech »

• Ziyaretçi
Baskonia 69-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10.Maç
« Yanıtla #756 : 27 Kasım 2017, 10:30:38 »
Vallaha herkes fark yeriz şöyle yaparlar böyle yapar diyor da benim içimde galibiyete dair %100 his var.
hayırlısı diyorum
herifler formda biz zaten iyiyiz.
diğer deplasmanlarda olduğu için maçın hakimi olursak geçen senelerdeki gibi baştan kopmazsak alacağız maçı

« Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 02:33:39 Gönderen: kenz »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #757 : 27 Kasım 2017, 10:34:26 »
Abdullah
benim cenk ile hukukum çok eskiye dayanır ona o yüzden küfür de ederim laf da sokarım
biz onunla berlinde aynı tribünde omuz omuza 23 sayılık farkı eritmiş insanlarız
senden ricam tanımadığın insanlara böyle gereksiz laflar sokma bırak sokulacaksa ben sokayım
tamam mı anlaştık mı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Baskonia -Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10. Maç 22:30:
« Yanıtla #758 : 27 Kasım 2017, 11:02:14 »
Bence bi çoğumuz en azından kendi adıma baskonia bizi şuraya yatırır 53 fark atar hocama 12şişe chivas içirir gibi iletileri totem için yazıyoruz. Benim de içimdeki his sanki bu sefer şeytanın bacağını kırıp bu maçı 5-7sayı bandında alıcaz gibi. Hakkımızda hayırlısı. Bu maçta kostasa ve onun iyi oyununa çok ihtiyacımız olacak bence
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #759 : 27 Kasım 2017, 11:10:48 »
Baskonia alır
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 11:10:59 Gönderen: Afgan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #760 : 27 Kasım 2017, 11:24:33 »
Nedense bu defa ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Nedense...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #761 : 27 Kasım 2017, 11:40:48 »
bencede kazanacagız...
baskonia da j.mcrea oynamaz ise rotasyonları cok dar olacak..

granger-huertas
beabouis
janning
shengelia-malmanis
voigtmann-poirier

2-3 numarada cok problem yasayabilirler ki datome ve nunnally icin super ortam olur...
wana'nın grnager ile eslesecegini dusunursek granger'in etkisi cok azaltırız...
beabouis ve shengelia ya dikkat edersek kazanırız tahminim...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #762 : 27 Kasım 2017, 11:42:26 »
Vallaha herkes fark yeriz şöyle yaparlar böyle yapar diyor da benim içimde galibiyete dair %100 his var.
hayırlısı diyorum
herifler formda biz zaten iyiyiz.
diğer deplasmanlarda olduğu için maçın hakimi olursak geçen senelerdeki gibi baştan kopmazsak alacağız maçı

kızılyıldız macının sonun baktım...super ama super formda degiller 2 hafta onceye gore..(real macında felaketlerdi mesela)...biraz dusus var sakatlık cok oldugundan yorgunluk baslamıs gibi..

• Üye
« Yanıtla #763 : 27 Kasım 2017, 11:42:41 »
Abdullah
benim cenk ile hukukum çok eskiye dayanır ona o yüzden küfür de ederim laf da sokarım
biz onunla berlinde aynı tribünde omuz omuza 23 sayılık farkı eritmiş insanlarız
senden ricam tanımadığın insanlara böyle gereksiz laflar sokma bırak sokulacaksa ben sokayım
tamam mı anlaştık mı

Ben Cenk beye laf sokmadım,benim Kostas ile tespitim genel bir tespitti,sen ne dedin yapmadım,nasıl istersen öyle olsun abicim 😀😀
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 11:44:17 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #764 : 27 Kasım 2017, 12:04:31 »
Bence de çok zorlanmadan alacağımız bir maç olacak. Yeteri kadar kaybettik bunlara.