Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285064 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Baskonia -Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10. Maç 22:30:
« Yanıtla #765 : 27 Kasım 2017, 12:17:11 »
bencede kazanacagız...
baskonia da j.mcrea oynamaz ise rotasyonları cok dar olacak..

granger-huertas
beabouis
janning
shengelia-malmanis
voigtmann-poirier

2-3 numarada cok problem yasayabilirler ki datome ve nunnally icin super ortam olur...
wana'nın grnager ile eslesecegini dusunursek granger'in etkisi cok azaltırız...
beabouis ve shengelia ya dikkat edersek kazanırız tahminim...

Mcrae nin durumu nedir açıkcası bilgim yok ama rotasyonlarındaki en degerli parçalarından birini yazmamışsınız, Timma yı. Kalinic olsaydı aralarındaki mucadele çok çetin olurdu, hucumda hem yaratıcılığı hem şutu önemli bi tehdit, savunmalarına da sertlik katan bi oyuncu.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 12:19:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 71-67 Khimki Moskova - Euroeleague 9. Maç :
« Yanıtla #766 : 27 Kasım 2017, 12:21:27 »
Ben Cenk beye laf sokmadım,benim Kostas ile tespitim genel bir tespitti,sen ne dedin yapmadım,nasıl istersen öyle olsun abicim 😀😀

bey ne amk :)
abdullah gözlerinden öpüyorum senin

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #767 : 27 Kasım 2017, 12:28:05 »
Üst üste kazandıkları son 3euroleague maçında sırasıyla %59 %43 ve %40la 3lük attılar. Günlerinde olduklarında yagmur gibi 3lük atabiliyolar ozellikle beaubois ve timma bu konuda çok tehlikeli. Ve tabi eski efesliler janning ve granger da dış atış konusunda tehlikeli isimler. Bence oyunlarının en kilit 2ismi timma ile shengelia. Oyun kurucu gibi oynuyolar onları bi şekilde kitlememiz gerek
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 12:28:30 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #768 : 27 Kasım 2017, 12:29:23 »
herifler evlerinde çok coşku ile oynuyorlar ve bize karşı da her zaman siklerini kaldırmış şekilde hazır bekliyorlar.
ama bu sefer elimizdeki oyuncular da onlar için çok ters oyuncular.
wanameker filan onlara çok ters gelecektir.
düdükten itibaren oyunun hakimi olup böyle boktan bir tempo ile oynamamız lazım
aman hızlı oynayalım dersek anamızı sikerler affetmezler.
Panatihakos maçının ilk devresi gibi sıfır tempo ile maçı götürmemiz gerekiyor.
kostas'a büyük yük düşüyor saçma sapan toplar kaynedip oyunun temposunu artırmasın da ne yaparsa yapsın

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #769 : 27 Kasım 2017, 13:05:15 »
Mcrae nin durumu nedir açıkcası bilgim yok ama rotasyonlarındaki en degerli parçalarından birini yazmamışsınız, Timma yı. Kalinic olsaydı aralarındaki mucadele çok çetin olurdu, hucumda hem yaratıcılığı hem şutu önemli bi tehdit, savunmalarına da sertlik katan bi oyuncu.

dogru atlamısım timma yı...bend ekim eksik lan bu kadroda diyordum...belki de icime dogmustur..timma oynamaz..

granger-huertas
beabouis-janning
timma
shengelia-malmanis
voigtmann-poirier
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2017, 13:08:26 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #770 : 27 Kasım 2017, 13:06:56 »
bizimkile tepede top kaybedip, pas arası yapmasın da rakip, belli bir derecede diger cesit top kayıplarını telafi edebiliyoruz...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #771 : 27 Kasım 2017, 13:39:10 »
Deplasmanda henüz galibiyetimiz yok ama bu sefer yeneceğiz.Maçın yıldızı Wanamaker olur.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #772 : 27 Kasım 2017, 13:50:33 »
Forumdaki iyimser hava beni hem şaşırttı hem de moralimi arttırdı biraz. Maç konusunda ise maalesef çok iyimser değilim, kazanmayı tabi ki çok isterim ama khimki maçının ikinci yarısını görünce ve özellikle o maçın ilk yarısıyla ikinci yarısı arasındaki farkı görünce korkuyorum bu maçtan. Tabi ki ölüm kalım maçı değil, telafisi olabilecek bir maç, umarım ben şaşırırım ve kazanırız.Sabırsızlıkla bekliyorum
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #773 : 27 Kasım 2017, 14:30:57 »
Tek istediğim CSKA maçındaki konsantrasyon ve mücadele. Ondan sonra rakip çok yüzeli atar, bizim şutlar girmez vs kaybetsek de önemli değil. Yeterki gevşek oynamayalım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #774 : 27 Kasım 2017, 15:00:21 »
Malmanis bizimkileri mala bağlar...Geçen sezonki farkın üstüne çıkarlar...Obradovic maç içinde AK'nın çift ön liberolu sistemine döner ama dikiş tutmaz..Hemen bogdanovic'in yerine Giuliano'nun alınmasını ister... Adamlar üç atar bir sayar. Bobi'yi yine döver maç sonu obradovic bu sefer özür de dilemez... Ergin Ataman baskonya taraftarına üçlü çektirir, biböü maç sonu orta sahada bayrak nöbeti tutar..Melih Mahmutoğlu kariyerine milli takımda devam edeceğini açıklar ve köri'ye ana avrat söver 'Sen şutör müsün lan' diye...köri de topu taa amerikadan bunun kafaya atınca esas küfür ettiğinin madam köri olduğunu yanlış anlaşıldığını söyler...
özetle sonucun yine bize bağlı olduğu, rakibin şapkadan king kong falan çıkarmadığı taktirde kazanacağımız maçlardan biri olur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #775 : 27 Kasım 2017, 15:29:12 »
Tek istediğim CSKA maçındaki konsantrasyon ve mücadele. Ondan sonra rakip çok yüzeli atar, bizim şutlar girmez vs kaybetsek de önemli değil. Yeterki gevşek oynamayalım.
Abi kaybetsek bile takımda gevşeklik olduğunu hiç görmedim sezon başından beri
hata yapıyoruz , bazen de duruyoruz ama mücadele etmekten asla vazgeçmedik
zaten maçların skorları yendiğimiz yenildiğimiz tüm maçların skorları da ortada
umarım ilk maç bu olmaz :) ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #776 : 27 Kasım 2017, 15:33:28 »
Malmanis bizimkileri mala bağlar...Geçen sezonki farkın üstüne çıkarlar...Obradovic maç içinde AK'nın çift ön liberolu sistemine döner ama dikiş tutmaz..Hemen bogdanovic'in yerine Giuliano'nun alınmasını ister... Adamlar üç atar bir sayar. Bobi'yi yine döver maç sonu obradovic bu sefer özür de dilemez... Ergin Ataman baskonya taraftarına üçlü çektirir, biböü maç sonu orta sahada bayrak nöbeti tutar..Melih Mahmutoğlu kariyerine milli takımda devam edeceğini açıklar ve köri'ye ana avrat söver 'Sen şutör müsün lan' diye...köri de topu taa amerikadan bunun kafaya atınca esas küfür ettiğinin madam köri olduğunu yanlış anlaşıldığını söyler...
özetle sonucun yine bize bağlı olduğu, rakibin şapkadan king kong falan çıkarmadığı taktirde kazanacağımız maçlardan biri olur

VOLKAN abi sevdin sen bi totem işini :)
sen de değiştin geçen sene bir uyuzdun ama bu sene kuzu gibisin :)

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #777 : 27 Kasım 2017, 16:56:18 »
En sinir bozucu deplasman , bunlar kadar gıcık olduğum takım yok.Zor maç olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #778 : 27 Kasım 2017, 16:59:55 »
Abi kaybetsek bile takımda gevşeklik olduğunu hiç görmedim sezon başından beri
hata yapıyoruz , bazen de duruyoruz ama mücadele etmekten asla vazgeçmedik
zaten maçların skorları yendiğimiz yenildiğimiz tüm maçların skorları da ortada
umarım ilk maç bu olmaz :) ;)

Oli maçının ikinci yarısı, son iki dakikası hariç + uzatmaları, Kimki maçının fark 18 olduktan sonraki oyun. Bu oyunlar rehavetten oldu, maçlar zora girdi, birini kaybettik. öbürünü son topta aldık.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #779 : 27 Kasım 2017, 17:13:59 »

İstatistiklere bakınca kazanacağımıza dair içim o kadar da rahat değil. Forumdakiler kazanacağız demiş. Bu toteme kadar "hadi yaaa" dedim! Ama ne yalan söyleyeyim, şu toteme inanır oldum. İçime su serpti :) İstatistiklerin canı cehenneme, bu takım istatistik üstü ve inanılası bir takım. O zaman hadi kazanalım...
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis