Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285226 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu maçtan iki gün sonra Tofaş deplasmanımız var, sonra hafta içinde Kızılyıldız maçının ardından Maccabi deplasmanına gidiyoruz. 8 günde 4 maç... Kolay olmayacak ama 4'te 4 yaparsak çok rahatlarız. Hem Euroleague'de ilk 2'ye yerleşiriz (haftaya Oly-Cska maçı var) hem de Tofaş'ın serisini sonlandırırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yılmaz abi
Sinan şu fiziksel hali ile euroleague'de süre alamaz
az gerçekçi ol lütfen
ayrıca ihtiyac mı duyuyorsun niye alsın
yahu

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Sinan zaten ilk transfer edildiğinde de ancak ligde rotasyon oyuncusu olur demiştim. Avrupada 20 dakika süre alır gibi yorumlar vardı. Cidden Sinan'da benim göremediğim bazı yetenekler var galiba ben anlamıyorum çünkü. Sinan'ın olup olabileceği bu, ligde katkı versin yeter. Dixon dahi şu anda avrupada süre alamıyorken Sinan nasıl alsın.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Yılmaz abi
Sinan şu fiziksel hali ile euroleague'de süre alamaz
az gerçekçi ol lütfen
ayrıca ihtiyac mı duyuyorsun niye alsın
yahu

surekli oynamasından bahsetmiyroum ki..sadece bu mac icin... tofas-kızılyıldız-maccabi macları var ya sonrasında...
erken kopartalım ki tofas macına aslar dinlenerek cıksın diye dedim..

benimde sahsi fikrim;
9 yabancı+dixon oynar el'de...ahmet ve melih ancak hoca kadasında anlık bazı senaryolar kurdugunda yada sakatlık-faul olursa sure alırlar...sinan'ı saymıyorum bende el rotasyonunda hatta 12 kadrosunda..kalinic geldigi an kadrodan o cıkar direkt...
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2017, 15:30:10 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Sinan bizi ligde götürsün yeter abiler..Zaten fizik olarak iki cephede ayakta kalamaz... Ama ben 2-3 ay sonra takıma katkısının artacağına inanıyorum

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Barcelona 68-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 11.Maç
« Yanıtla #935 : 11 Aralık 2017, 23:48:47 »
Obradoviç sonrası olacağını mı düşünüyorsunuz
Hayal alemindesiniz uyanın

Niye, şubeyi mi kapatacağız?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #936 : 12 Aralık 2017, 00:53:07 »
Obradoviç sonrası olacağını mı düşünüyorsunuz
Hayal alemindesiniz uyanın

Hayaller acı gerçekleri çekilebilir kılıyor. Şaka bir tarafa millet karakterimizi göz önünde bulundurduğumuzda ben de Obradovic sonrasının pek parlak olacağını düşünmüyorum. Şu an bile tercihleri tartışılıyor içeriden dışarıdan atılıp tutuluyor. Obradovic sonrasında gelen koç gelmeden önce bir düşünsün, sonra gelmesin...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu maçtan iki gün sonra Tofaş deplasmanımız var, sonra hafta içinde Kızılyıldız maçının ardından Maccabi deplasmanına gidiyoruz. 8 günde 4 maç... Kolay olmayacak ama 4'te 4 yaparsak çok rahatlarız. Hem Euroleague'de ilk 2'ye yerleşiriz (haftaya Oly-Cska maçı var) hem de Tofaş'ın serisini sonlandırırız.

4te 4 ün zor olduğunu düşünüyorum. Maccabi deplasmanı nazar boncuğu olabilir. Hafta sonu Murat Murathanoğlu takımın erken form tutmasından dolayı Obradovic in bu ay içerisinde bir maçı izleyebileceğini daha açık bir ifade ile takımın yenilmesine izin verebileceğini iddia etti. Mantığını da idmanları sertleştirme stratejisi olarak ifade etti. Rahmetli Aydan Siyavuş takımı erken form tuttuğunda bu yola başvururmuş (!) Bu tür bir şey olmasa da double hafta olması hasebiyle maccabi maçında zorlanacağımızı düşünüyorum. Zalgris maçında da zaman zaman kriz anları olacaktır, seyircinin sabırlı olması lazım; iki top girmedi diye homurdamadan destek olması lazım. Oyuncuların da etten kemikten insanlar oldukları kazanılan üç zorlu deplasmandan sonra motivasyon sıkıntısı çekebilecekleri göz önünde bulundurulmalı...
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 01:06:48 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı franz392

• Üye
4te 4 ün zor olduğunu düşünüyorum. Maccabi deplasmanı nazar boncuğu olabilir. Hafta sonu Murat Murathanoğlu takımın erken form tutmasından dolayı Obradovic in bu ay içerisinde bir maçı izleyebileceğini daha açık bir ifade ile takımın yenilmesine izin verebileceğini iddia etti. Mantığını da idmanları sertleştirme stratejisi olarak ifade etti. Rahmetli Aydan Siyavuş takımı erken form tuttuğunda bu yola başvururmuş (!) Bu tür bir şey olmasa da double hafta olması hasebiyle maccabi maçında zorlanacağımızı düşünüyorum. Zalgris maçında da zaman zaman kriz anları olacaktır, seyircinin sabırlı olması lazım; iki top girmedi diye homurdamadan destek olması lazım. Oyuncuların da etten kemikten insanlar oldukları kazanılan üç zorlu deplasmandan sonra motivasyon sıkıntısı çekebilecekleri göz önünde bulundurulmalı...

Evet zor ama geçen sezon iki maçı da kaybettiğimiz Maccabi'ye karşı kazanmak güzel olur, ama çift maç haftasındaki ikinci maç olması sıkıntı. Tabi bir de hafta sonu ligin şu andaki en zor maçını oynayacağımız için rotasyon yapma fırsatı olmayacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #939 : 12 Aralık 2017, 08:06:12 »
Niye, şubeyi mi kapatacağız?
en iyisi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #940 : 12 Aralık 2017, 08:06:58 »
Hayaller acı gerçekleri çekilebilir kılıyor. Şaka bir tarafa millet karakterimizi göz önünde bulundurduğumuzda ben de Obradovic sonrasının pek parlak olacağını düşünmüyorum. Şu an bile tercihleri tartışılıyor içeriden dışarıdan atılıp tutuluyor. Obradovic sonrasında gelen koç gelmeden önce bir düşünsün, sonra gelmesin...
Vallaha ben olsam gelmem
Obradoviç sonrası hemen gelmek çok çok büyük risk ciddi anlamına psikolojik bir baskı demek

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2017 bitene kadar  bu takım maç kaybetmez

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Evet zor ama geçen sezon iki maçı da kaybettiğimiz Maccabi'ye karşı kazanmak güzel olur, ama çift maç haftasındaki ikinci maç olması sıkıntı. Tabi bir de hafta sonu ligin şu andaki en zor maçını oynayacağımız için rotasyon yapma fırsatı olmayacak.

çift maç haftasındaki ikinci maçta (ki ilk maçın da Olympiacos ile olduğunu ve uzztmalara gittiğini hatırlatayım) Cska yı yendik, bu Maccabi den neden korkalım :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #943 : 12 Aralık 2017, 08:28:38 »
Vallaha ben olsam gelmem
Obradoviç sonrası hemen gelmek çok çok büyük risk ciddi anlamına psikolojik bir baskı demek

Diğer taraftan da bir avantaj, kurulu bir düzen, iyi bir kadro, marka olmuş bir isim.. Kim gelse zaten 1-2 sene min f8, büyük ihtimalle f4 kesin yönetimciddi bir kesinti yapmadıkça.

Çevrimdışı franz392

• Üye
çift maç haftasındaki ikinci maçta (ki ilk maçın da Olympiacos ile olduğunu ve uzztmalara gittiğini hatırlatayım) Cska yı yendik, bu Maccabi den neden korkalım :)

Orası öyle tabi. Ama Darüşşafaka ve o maçı kaybettikten sonra Cska deplasmanında bir reaksiyon verme durumu da oluşmadı değil. Şu Tofaş ve Maccabi maçlarını da galibiyetle tamamlayalım da iyice rahatlayalım.