Ben bu takımın, maç içi özel dinamikler oluşması durumu hariç, peşinen şu maçı kaybeder diyecek bir maçı olacağına inanmıyorum avrupada, inanamıyorum açıkçası. Obra başkanın bilerek erken form tutma korkusuyla maç vereceğini de pek sanmıyorum açıkçası. Ayrıca takımımızın bize endişe verecek derecede erken form tuttuğuna da inanmıyorum. Kaliniç yok, Bobby yok, thompson formsuz, guduriç henüz katkı vermiyor, sloukas istikrarsız, Mellinin olabileceği maximum seviye değil bu, Sinan yok gibi.. Vesely, Nunnually, Datome, iyi durumda. Bebce bu sene euroleague önceki senelere göre biraz daha zayıf ( aklıma gelen bogdan, udoh, teodosic,darius miller,mike james,brandon paul, cedi yok mesela bu sene)ve bizim takım rotasyon ve coaching olarak rakiplerin epeyce üzerinde. Aklıma gelen tek senaryo, eğer büyük aksilikler yaşanmazsa, geçen seneden daha rahat şampiyon olacağımızdır. Türkiye ligi içinde benzer durum söz konusu sanırım. geçen sene 4 euroleague takımı ve mevcut güçlü kadrolar vardı, bu sene ise seviye baya düşük. Ben şahsen bizim inanarak ve mücadele etme arzusuyla çıktığımız hemen her maçı kazanırız diye düşünüyorum. Fenerbahçe erkek basketbol takımının bana bunları hissettirecek kıvama gelmiş olmasından da inanılmaz keyif alıyorum.. emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ederim