Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ben bu takımın, maç içi özel dinamikler oluşması durumu hariç, peşinen şu maçı kaybeder diyecek bir maçı olacağına inanmıyorum avrupada, inanamıyorum açıkçası. Obra başkanın bilerek erken form tutma korkusuyla maç vereceğini de pek sanmıyorum açıkçası. Ayrıca takımımızın bize endişe verecek derecede erken form tuttuğuna da inanmıyorum. Kaliniç yok, Bobby yok, thompson formsuz, guduriç henüz katkı vermiyor, sloukas istikrarsız, Mellinin olabileceği maximum seviye değil bu, Sinan yok gibi.. Vesely, Nunnually, Datome, iyi durumda. Bebce bu sene euroleague önceki senelere göre biraz daha zayıf ( aklıma gelen bogdan, udoh, teodosic,darius miller,mike james,brandon paul, cedi yok mesela bu sene)ve bizim takım rotasyon ve coaching olarak rakiplerin epeyce üzerinde. Aklıma gelen tek senaryo, eğer büyük aksilikler yaşanmazsa, geçen seneden daha rahat şampiyon olacağımızdır. Türkiye ligi içinde benzer durum söz konusu sanırım. geçen sene 4 euroleague takımı ve mevcut güçlü kadrolar vardı, bu sene ise seviye baya düşük.  Ben şahsen bizim inanarak ve mücadele etme arzusuyla çıktığımız hemen her maçı kazanırız diye düşünüyorum. Fenerbahçe erkek basketbol takımının bana bunları hissettirecek kıvama gelmiş olmasından da inanılmaz keyif alıyorum.. emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ederim
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bence de çok keyifli bir durum. 60-70´lerde futbolda da bu kadar olmasa da bir dominasyonumuz varmış.Tekrar olması için mevcut Başkan ve anlayışının değişmesi yeterli olabilir. Haydi hayırlısı

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Barcelona 68-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroleague 11.Maç
« Yanıtla #947 : 12 Aralık 2017, 16:55:14 »
Obradoviç gitmez ama diyelim ilerde bir gün gitti, eğer fenerbahçe top class takımların arasında kalmak istiyorsa maurizo kalsın, o zaten doğru koçu bulur getirir. unutmayın arkadaşlar, obra parkelerin kralı ise maurizio da yöneticilerin kralı. ilk yıl obra 3 adam getirdi yanında, zoriç, bjelica ve kleiza, sonradan 2 adam daha geldi, sekuliç ve pierre jakson, kenarda kim vardı, nedim karakaş, obra ile maurizo bir bütün , hiç bozulmasın, ama ilerde bir gün bozulacak sa da maurizo kalsın.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #948 : 12 Aralık 2017, 21:07:04 »
Obradoviç gitmez ama diyelim ilerde bir gün gitti, eğer fenerbahçe top class takımların arasında kalmak istiyorsa maurizo kalsın, o zaten doğru koçu bulur getirir. unutmayın arkadaşlar, obra parkelerin kralı ise maurizio da yöneticilerin kralı. ilk yıl obra 3 adam getirdi yanında, zoriç, bjelica ve kleiza, sonradan 2 adam daha geldi, sekuliç ve pierre jakson, kenarda kim vardı, nedim karakaş, obra ile maurizo bir bütün , hiç bozulmasın, ama ilerde bir gün bozulacak sa da maurizo kalsın.
Sekulic ve Pierre mecburiyetten alındı.Obradovic 3 Temmuzda gelmişti,tüm takımlar neredeyse kadrosunu kurmuştu.Bjelica'yı Barcelona'nın elinden almıştıj,Kleiza alınabilir bir riskti,Zoric'in alınma sebebi,az önce belirttiğim gibi takımların kadrolarını kurması ve Fenerbahçe'nin yıllarca süren ikili oyun savunamama hastalığına ilaç olması içindi.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #949 : 12 Aralık 2017, 23:11:10 »
valla şu ana kadar gösterdiğini varsayarsak zoric>thompson

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #950 : 12 Aralık 2017, 23:11:37 »
Ben bu memleketi tanıyorsam az buçuk -hasbel kadar sosyal bilimler okudum hala da aynı mecrada bir şeyler yapmaya çalışıyorum- bu topraklardan ekol falan çıkmaz, kişilere bağlı olarak saman alevi misali kıpırdanmalar yaşanır ve biter. Sabırsızız, tahamülsüzüz, şımarığız; bu tür sıfatlar çoğaltılabilir. Obradovic sonrasının pek aydınlık olduğunu düşünmüyorum ve anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum, umarım yanılıyorumdur, umarım güneşli günler sürekli olur...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #951 : 12 Aralık 2017, 23:39:07 »
Ben bu memleketi tanıyorsam az buçuk -hasbel kadar sosyal bilimler okudum hala da aynı mecrada bir şeyler yapmaya çalışıyorum- bu topraklardan ekol falan çıkmaz, kişilere bağlı olarak saman alevi misali kıpırdanmalar yaşanır ve biter. Sabırsızız, tahamülsüzüz, şımarığız; bu tür sıfatlar çoğaltılabilir. Obradovic sonrasının pek aydınlık olduğunu düşünmüyorum ve anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum, umarım yanılıyorumdur, umarım güneşli günler sürekli olur...
altına büyük harfler ile imzamı atıyorum.. ,bire bir aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #952 : 13 Aralık 2017, 06:47:50 »

Süper yazmışsın hocam...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
zalgiris
tofas (dep)
kızılyıldız
maccabi (dep)
usak
real madrid
besiktas (dep)

7 mac var yıl sonuna...hepsini kazanırsak her 2 kulvarda cok ama cok rahat ederiz ilerisi icin...

tofas-maccabi ve bjk gibi 3 deplasman var....3 u de kazanılabilecek maclar iyi konsantrasyon ile...evimizdeki 3 mac nispeten kolay...hatta eksik madrid'de kolay bence....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #954 : 13 Aralık 2017, 10:24:32 »

Koçun getirdiği vizyonun gereği takım o kadar büyüdü ki, yarınları sorgulamamak elde değil. Bir şey hatırlatmak istiyorum ki;
“Umut, yaşamı anlamlandırır. Umut olmadan yaşam anlamsız ve bir o kadar da değersizdir.” Arthur Schopenhauer

Yarınların umudu da inşallah yeni bir vizyonla gelecek ve arma daha da büyüyecek...
"Ben TÜSİAD başkanı olsun istiyorum, onun gönlü Fenerbahçe’de.” Rahmi Koç
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
zalgiris
tofas (dep)
kızılyıldız
maccabi (dep)
usak
real madrid
besiktas (dep)

7 mac var yıl sonuna...hepsini kazanırsak her 2 kulvarda cok ama cok rahat ederiz ilerisi icin...

tofas-maccabi ve bjk gibi 3 deplasman var....3 u de kazanılabilecek maclar iyi konsantrasyon ile...evimizdeki 3 mac nispeten kolay...hatta eksik madrid'de kolay bence....
Gönül ister hepsini kazanmak. Gücümüz de var, kadro derinliğimiz de... Oldu da kazaya uğradık diyelim. Kaybedeceğimiz maçı seçme lüksümüz olsaydı, Euroleague de Kızılyıldıza, ligde Uşak'a verirdim puanları.

zalgiris / Jasikevicius bizden biri ama çok havalandırmamak lazım, tehlikeli takım.
tofas (dep) / Ligin dengesi değişir, kazanmak lazım.
kızılyıldız / Galibiyete ihtiyaçları var, Pero bizden biri.
maccabi (dep) / Siyasi olaylar v.s 1 galibiyet farkımız var, kesinlikle kazanılması gereken maç.
usak / Dinleneceğimiz maç
real madrid / Bize gelmeden önce Barça, Valencia, Bamberg yapacaklar. Kritik maçlardan kötü sonuçlar alarak gelirlerse, bizim maçı kurtuluş maçı olarak görürler, zor maç olur.
besiktas (dep) / Biraz burunları kalktı, hizaya ihtiyaçları var. Aynı puandayız, kazanılması gereken maç.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #956 : 13 Aralık 2017, 11:45:26 »
Koçun getirdiği vizyonun gereği takım o kadar büyüdü ki, yarınları sorgulamamak elde değil. Bir şey hatırlatmak istiyorum ki;
“Umut, yaşamı anlamlandırır. Umut olmadan yaşam anlamsız ve bir o kadar da değersizdir.” Arthur Schopenhauer

Yarınların umudu da inşallah yeni bir vizyonla gelecek ve arma daha da büyüyecek...
"Ben TÜSİAD başkanı olsun istiyorum, onun gönlü Fenerbahçe’de.” Rahmi Koç

Dostum 1992 baharından beri umut ettim ve ölmeden önce Avrupa şampiyonluğunu görmek nasip oldu. Bununla ilgili duygularımı Obradovic başlığı altında uzunca bir şekilde ifade etmeye çalıştım. Yazıyı sayfanın sonunda görebilirsin

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=511.645

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Bence de çok keyifli bir durum. 60-70´lerde futbolda da bu kadar olmasa da bir dominasyonumuz varmış.Tekrar olması için mevcut Başkan ve anlayışının değişmesi yeterli olabilir. Haydi hayırlısı

Futbol şubesini kapatma kararı alsalar niye kapatıyorsunuz demem, gıkımı bile çıkarmam. Sonuç odaklı bir yorum yapmıyorum; en dominant döneminde en mutlu anlarında dahi gönül verenlerine acı çektiren ağı yutturan bir oluşum daha yoktur yeryüzünde...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
zalgiris-kızılyıldız-usak ve real maclarında konsantrasyon bozulmazsa rahat ve farklı galbiyetler gelir...

tofas dep ve bjk dep ligde, maccabi el'de konstantrasyonu yuksek mac olur zaten....onemini zaten hoca anlatırz zaten oyuncular da bilir...

tofas ve bjk macları lig sıralamasında ileride rahat etmek icin onemli lig liderliği icin...maccabi zaten sebep belli.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #959 : 13 Aralık 2017, 12:02:15 »
Dostum 1992 baharından beri umut ettim ve ölmeden önce Avrupa şampiyonluğunu görmek nasip oldu. Bununla ilgili duygularımı Obradovic başlığı altında uzunca bir şekilde ifade etmeye çalıştım. Yazıyı sayfanın sonunda görebilirsin

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=511.645

Okumaz mıyım, daha önce okumuştum. Zaten forumda her şeyi okuyorum da, yazma oranım 1/1000 heralde :) Bu yüzden umut etmeyi ve hakkını almayı en iyi sizin satırlarınız ifade etmiş. 
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 12:07:05 Gönderen: friendchip »