Geçtiğimiz 3 sezonda şampiyon değildik. Bu sezon şampiyon apoleti ile başladık sezona ve sezon bası tonla mağlubiyet aldık.
Kazandığımız maclar ligin ya en zayıf yada ortalama takımlariydi.
Kalburustu sadece iki takımla maç yaptık, ikisini de kaybettik. Birisi kendi sahamızda ve 2.yari 13 sayı önde iken.
Wanna ve melli hariç yeni transferler cok kötü durumda.
Yük tamamen eski oyuncuların sırtına binmiş durumda. Onlar oynarken rahatım, onlar kenarda iken huzursuz seyrediyorum maclari.
Demogojiye gerek yok. Su anki tabloya göre konusuyoruz. 1 ay sonra farklı, 3 ay sonra daha farklı, sene sonu daha da farklı konuşabiliriz.
Yazdiklarima cevap verirken alinti yaparsan gozden kacirmamis olurum. Ozellikle, demogoji yapiyorsun gibi etkili ifadeler kullandiginda, alinti meselesi daha da onem arz ediyor.
Sezona sampiyon baslayan takim diye bir sey yok. Argumaninin senin iddia ettigin seyin tam aksi yonde oldugunun da farkinda degilsin.
(1) Final Four'a cikmis en az 3 takim da guc bakimindan birbirine esit. Sampiyon dedigin sey tamamen o iki mactaki performansina bakan bir sey. O yuzden, onceki senelerdeki basarilari es gecmek icin sebep goremiyorum.
(2) Diger takimlar sampiyon baslayan bir takima daha cok bilenirler ve motive olurlar. Bunu hic hesaba katmamissin.
(3) O gecen senelerin aksine, en onemli iki oyuncunu kaybetmis bir halde basliyorsun.\
Boyle bir takima karsi daha comert olmani gerektirecek tonla sebep var iken, secicilik yapip, olumsuz seylere odaklanmayi tercih etmissin.
@umut'un da dedigi gibi, yapacak bir sey yok...