Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 285117 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Geçen yıla yakın bir takım vardı.
Çok üstün oynadık.Şampiyona yakışır şekilde.
Hiç hazzetmediğim bir takıma karşı  ve deplasmanda  ezerek kazanmak ayrı güzeldi.
Maşallah diyelim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Şiir gibi iki çeyrek oynadık. 51-26 iki ve üçüncü çeyreğin skoru. Son çeyrek ise rölantide götürdük.
Baskonia fobisi de kalmadı. Müthiş keyif aldım maçtan.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
7 oyuncumuz 8-16 sayı arasında oynadı.

8 oyuncumuz 23 asist yaptı.

Sadece 4 hücum ribauntu verdik. Ribauntlarda 28-25 üstünlük sağladık. 10 hücum ribauntu yaptık.

9 top çaldık, 5 blok yaptık.

Harika savunma yapan, hücumda topu paylaşan şampiyon bir takım olduğumuzu gösterdik.

Obradovic;

Peş peşe 4 kısa-3 uzun yaparak adamları maymun ettin, ayıp valla bu kadar taşak geçilmez rakiple ;D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Nedense bu defa ben de kazanacağımızı düşünüyorum. Nedense...

Beni yanıltmadığı için sezgilerime teşekkür ederim.

Tabii, teşekkürün çoğunu Obradovic ve oyuncular hak ediyor.

Maçın adamının Vesely olduğunu düşünüyorum. Ama Sloukas'ın da -yine zaman zaman yanlış tercihleri olsa da- katkısı çok büyüktü. O da seçilse şaşırmam.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Timma bi tuhaf oyuncu! Hem gıcık oluyorum, hem beğeniyorum. Avrupa şampiyonasında da takip ettim. İyi oyuncu, doğru bir organizasyonda daha çok parlar.

Doğru organizasyon = Fenerbahçe :)
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bu sene ikili oyun bağlamında en tatmin edici maçımızdı. Nunnaly istikrar, Vesely enerji diyorum. Sloukas, neden ona ihtiyaç olduğunu bir kez daha gösterdi bugün. Ahmet müdhiş katkı verdi. Datome zekasını gösterdi kritik hücumlarda. Wanamaker olumsuz sonuçlanan ilk üç girişimine rağmen geri adım atmadı. Hakem mevzusu yine mide bulandırıyor. Baskonia'yı maç içinde tutmak için inceden inceye çaldıkları düdükler rezaletti. Baskonia'nın düşük dış atış yüzdesi hakemlere bunun için izin vermedi diyebilirim.  Ekrandan izleyip Shengelia'ya çalamadıkları sportmenlik dışı faul ise skandal. Bu takım deplasmanlarda daha iyi oynuyor, neden acaba? Kombinemin bulunmasına rağmen 30 maçın  hepsinin deplasmanda oynanmasına razıyım. En azından yapılan en ufak hatalarda abuk subuk tepkilere maruz kalmıyor takım. (Sarı tribünü tenzih ederim). Bir rezalete de Vesely'nin posterini es geçip Shengelia'nın faul kokan bloğunu ve devamında yaptığı smacı gecenin hareketi seçen İspanyol rejisi imza attı. Vesely böyle olsun  da varsın rejiler onu seçmesin :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Timma bi tuhaf oyuncu! Hem gıcık oluyorum, hem beğeniyorum. Avrupa şampiyonasında da takip ettim. İyi oyuncu, doğru bir organizasyonda daha çok parlar.

Doğru organizasyon = Fenerbahçe :)

Timma benim adamımdır. Bakma, çok sinir bozuyor ama işin pis kısmını harika oynayan bir oyuncudur.

Şut atar, çok iyi savunma yapar, topa yön vermede katkı verir, savunmada gizli gizli dirsekleri koyar, rakibin ayarlariyla oynar.

Kalinic birgün ayrılırsa direkt olarak Timma'yı almalıyız. Çok severim böyle pislik takım oyuncularını.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vallaha herkes fark yeriz şöyle yaparlar böyle yapar diyor da benim içimde galibiyete dair %100 his var.
hayırlısı diyorum
herifler formda biz zaten iyiyiz.
diğer deplasmanlarda olduğu için maçın hakimi olursak geçen senelerdeki gibi baştan kopmazsak alacağız maçı

Yenilsek 15 sayfa olurdu yine 4 sayfada kalmışız.
Söylemiştik söylemeye devam edeceğiz

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz

abi yenilsek hakeme sadece 4 sayfa veriyorum :)

ilk bölüm biraz bocalasakta devamını çok iyi getirdik.  bence sezona iyi başladık.
vesely ve thompson un pisikolojik zayıf noktalarına her takim iyi çalışıyor (tr lig dahil). bunları aşmış olmak lazım.
ahmet acilen milli takıma katılmalı çok güzel izler bırakmaya başladı.

bu nba belası varken kupaya ambargo koymak çok zor iş. kısa vadeli jenerasyonlar yakalaman lazım. bu senede iyi oynucaz f4 belki final belki kupa ama gelecek sene wanna melli guduric thompson ın oyunlarını yukarı çekmesiyle çok güzel birşey çıkabilir.

ama takım iyiye gittikçe bizim trübünler kötüye gidiyormuş gibi geldi. tamam maç boyu bağırmayalım, tamam arenayı inletmeyelim ama baskonia kadar bari maçın içinde olmak lazım. çok beğendim bu gün taraftarı hep maçın içindelerdi. az eforla bu kadar güzel birşey çıkartılır ortaya.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Abi biraz şok da var hepimizde. Ortalama 15 sayı fark yediğimiz deplasmanda 25-15 ten sonra vurup geçtik. Yarın sayfa sayısı artar biraz sakinleşince :)

mirinkirin

• Ziyaretçi
Ekrandan izleyip Shengelia'ya çalamadıkları sportmenlik dışı faul ise skandal.

çaldılar ki. vesely'ye sportmenlik dışı çıktı ilk başta. pozisyonu izleyip shengelia'ya da çalınca birbirini götürdü. baskonia kenardan başladı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
çaldılar ki. vesely'ye sportmenlik dışı çıktı ilk başta. pozisyonu izleyip shengelia'ya da çalınca birbirini götürdü. baskonia kenardan başladı

Murat Murathanoğlu normal faul çalındığını belirtti. Görüntülerde çaldıkları görünüyorsa ben kaçırmışım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Baskonia 69-83 Fenerbahçe Doğuş - Euroeleague 10.Maç
« Yanıtla #822 : 01 Aralık 2017, 02:45:59 »
İlk çeyreğinde 10 sayı geride olduğumuz maçın son çeyreğine 15 sayı önde girip işi bitirdik.
Muazzam oynadık.
Thompson, sadece 2 dakika sahada kalsa da -4 verimliliği sıkıştırıvermiş(1 şut kaçırdı, 1 top kaybı yaptı, 2 faul yaptı)

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #823 : 01 Aralık 2017, 03:13:36 »
Vesely yakında 3lük çizgisinin gerisinden smaç basarak dünyada 3lük yüzdesi en yüksek basketbolcu olacak. Herif iyice uzun atlamacıya bağladı 😂
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 03:15:25 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #824 : 01 Aralık 2017, 07:40:16 »
harika bir maçtı. uzun yıllar yenememiş olmanın da verdiği hırsla acaip keyifli bir galibiyet oldu. Vesely de maç sonu instagram'da bu şekilde birşeyler yazmış.

Şimdi sıra Barça'da!

Wannamaker'in Gigi'ye asisti çok başkaydı. Uzun bir aradan sonra Sloukas da az top kaybı (sanırım 1) ve az saçmalama ile oynadı ve müthiş faydalı oldu.

Gigi ve Nunnaly yine istikrarlı bir biçimde iyi oyunlarına devam ettiler. Gigi'nin serbest atış serisi bozuldu ama nazarlık olsun :)

Vesely'den bahsetmeden geçmek çok ayıp olur sanırım. Sarı oğlan yine herşeyini ortaya koydu ve bir zamanların "Tuncay"ı gibi takımı sürekli ateşledi. İstatistik kağıdını doldurup MVP ödülünü yine hakkıyla kazandı!

#NeverEnough
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 07:40:55 Gönderen: anil7com »
Fenerbahçe!