"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu mağlubiyet Hocaya yazar.Daha ilk dakikadan oynatmayacağı belli olan Sinan, Melih, Bobby ile Kalinic'ten biri yerine Ahmet'i kadroya almış olsaydı ve Thompson'a verdiği dakikaları ona verseydi kazanmıştık. Daha ne kadar Jason efendiye katlanacağız artık endişeyle izliyorum...
diyosun, ama ayip ediyorsun..... en azindan ilk birkac sayfayi okusan yada mac ta yorumculari dinlesen; Ahmet in sakatligi oldugunu bilirdin...macin ozeti sudur, mac oynänmadan kazanilmaz... daha once bir kac arkadasin yazdigi gibi; mucadele etmezsen kazanamazsin
Aziz Yıldırım ile mümkün olmasa da diğer bir çözüm aklıma gelen şu şekilde:Pota arkası alt katı koltuksuz yapmak. oturup sessiz maç izlemek isteyenler böylelikle başka kısımlara kaymak zorunda kalacak. 1000 kişi gibi iki pota arkasında destekleyen taraftar bölgesi yaratılsa gerçekten olumlu etkisi olacaktır. zaten taraftar genel olarka basketbolu bilen bir ortalamada ülker arenada. 1000 kişilik destekleyen taraftar kitlesi sayesinde özellikle kritik anlarda salonda toplu destek de sağlanabilir. Ali Koç başkanımız umarım bu konuda adım atar.
pana deplasmanında son ana kadar maccabi dayasnı..hatta 2 uzatma falan olsun...iyice yıpransın maccabi..
maç bir şekilde gidiyorda bu Tamer Oyguç ne kadar kötü bir yorumcuymuş öyle. Hiç konuşmasa maçın seyredilme keyfini artıracak.