Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 288451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 82-56 Kızılyıldız-Euroleague 13.Maç
« Yanıtla #1110 : 20 Aralık 2017, 08:55:20 »
bence tirbunde tiyatro izleyen tayfa sarı tribunu de dinlemeye para vermeli...
en azından o parayla pankart -bayrak falan yapılır...yardım derneklerine falan bagısta bulunulur...faydalı bir seyler yapılır...
bos oturacaklarına para versinler..en iyi bildikleri is zaten....

sıra geldi maccabi'ye...zalgiris macının telafisi macı..umaırm kazasız belasız geceriz...

jackson
cole-roll
kane
thomas-bolden
tyus-parakhouski

dibartelomo-zoosman-cohen-mashour- pek sure almıyor..8 kisi oynayacaklar..

sert savunma ile gecmek lazım bu virajı...

kalinic te isin icine girecek herhalde bu mac daha da; rotasyon 9 kisiye cıkacak...dixon veya ahmet'i de iyice sokup devreye 10 kisiye cıkartalım artık iyiden iyiye...

parakhouski ayısından cekiniyorum..bizim maclarda iyi oynuyor..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1111 : 20 Aralık 2017, 09:01:58 »
Önce tofaş sonra Kızılyıldız
Zalgiris maçı için Murat Murathanoğlu'nun söyledikleri aklımdan çıkmıyor değil :)

Takımın nedense 5-6 maçta 1 yaşadığı nadas dönemi var. Uykudan kalkıp da kendine gelememek gibi. Bir tokat gerekiyor sanırım bazen. Kaunas maçı o tokatı yedik ve sonra farklı kazanılan, rakipleri son maçlardaki ortalamalarının 30 sayı altında tutan savunmalar geldi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1112 : 20 Aralık 2017, 09:05:47 »
Takımın nedense 5-6 maçta 1 yaşadığı nadas dönemi var. Uykudan kalkıp da kendine gelememek gibi. Bir tokat gerekiyor sanırım bazen. Kaunas maçı o tokatı yedik ve sonra farklı kazanılan, rakipleri son maçlardaki ortalamalarının 30 sayı altında tutan savunmalar geldi.
Murat abi şöyle dedi bilmiyorum izledin mi "Obradoviç takımı doyuma ulaştırmak istemiyor, forma girdik düşüncesi olsun istemiyor arada bir maç seçip o maçı akışına bırakıyor oyunculara bir rakip çıkartıyor, onları zorluyor
Zalgirise laf etmiyorum hak ettiler ama koç o maçı kazanmak istese çok rahat kazanırdık
Şahsi fikrim

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1113 : 20 Aralık 2017, 09:25:53 »
Bu takımı izlemek büyük keyif. Hepsinin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

• Üye
« Yanıtla #1114 : 20 Aralık 2017, 09:40:35 »
malaga macında son periyot sacmalamasak, kostas bir adım daha atıp atsa..1 sayı ile verdik
pana macında hakemler son hucumda faulumuzu verse..2 sayı ile verdik
oly maıcnda seyirci salonu terktemese..uzatmada verdik
zalgiris macında hakemler son 2dk da biz dogramsa ve sadece bir pangos savunması daha yapsak..1 sayı ile verdik

13-0 yapabilecek performans olmayacka is degil...hadi oly maıcnı sayma 12-1...
bedava 3 yenilgi verdik esasında...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1115 : 20 Aralık 2017, 09:58:22 »
Sanırım sezonun en iyi savunmasını yaptık
Çift maç haftası için de güzel rotasyon yaptık 12 oyuncumuz da oynadı
Hücumda da çok keyifli oynadık
Maç aslında Pero Antiç'e bir veda maçı gibi oldu
Guduriç yükseliyor maşallah her geçen gün bir tık daha üzerine koyuyor
brose maçı da vardı çok iyi savunma yaptığımız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1116 : 20 Aralık 2017, 10:30:45 »
brose maçı da vardı çok iyi savunma yaptığımız.
Aynen zaten geneline bakınca Olympiacos sonrası en iyi savunma yapan takımız
Hele konsantre olunca hayvan gibi savunma yapıyoruz

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1117 : 20 Aralık 2017, 10:44:02 »
Tüm oyunculara tek tek bağırdık
Aslında sarıtribün olarak şöyle bir karat aldık salonda çok ruhsuz bir güruh var, ne yaparsak yapalım siklemiyorlar o yüzden biz de ikinci yarı eğlenelim dedik ve komple kafamıza göre tezahürat girip zevkini çıkartmaya çalıştık, biz eğlendik takıma da destek olduk bundan sonra böyle

Ağbi sorma gitsin hemen yan tarafımdaki hatun instagram beriki WhatsAppta; gerçi bu sorun milletimiz için kronik sinema tiyatro her yer aynı. Fakat basketbol gibi adrenalini her daim yüksek olan bir sporda da durum bu. Sarı tribün olarak iyi bir karar almışsınız. Pankarttan tezahüratlarınıza kadar dünkü performansınız büyük keyif verdi bana, elimden geldiğince eşlik etmeye çalıştım. Pero Baba ya fırça atan Kızılyıldız koçuna verdiğiniz ayar müthişti hatta haftanın bir numaralı hareketine seçilmesi lazım :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 10:44:40 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1118 : 20 Aralık 2017, 10:54:04 »
malaga macında son periyot sacmalamasak, kostas bir adım daha atıp atsa..1 sayı ile verdik
pana macında hakemler son hucumda faulumuzu verse..2 sayı ile verdik
oly maıcnda seyirci salonu terktemese..uzatmada verdik
zalgiris macında hakemler son 2dk da biz dogramsa ve sadece bir pangos savunması daha yapsak..1 sayı ile verdik

13-0 yapabilecek performans olmayacka is degil...hadi oly maıcnı sayma 12-1...
bedava 3 yenilgi verdik esasında...

Dostum verdiğin örneklere bir de şurdan bakmak lazım diyorum. Bu saydıkların basketbolda var; hata, son topu kullanamama vesaire... Bu tür şeylerin telafisi olan maçlarda meydana gelmesi sevindirici bir şey bence. Tek örnek vericem. Geçen yıl kendi sahamızda kaybettiğimiz Maccabi maçı; topun bitiş kornası çalarken pota üzerinde üç kere sekmesi ve girmesi. Bunun bir play off maçında ya da final four maçında olduğunu düşünebiliyor musun?  Ben düşünmek bile istemiyorum. 30 da 30 yapan bir takımın şampiyonluk kazanacak psikolojiden yoksun olacağını düşünüyorum. Cska nın böyle bir trajedisi var diye hatırlıyorum.

• Üye
« Yanıtla #1119 : 20 Aralık 2017, 11:08:43 »
maccabi macı hakemleri kim ola ki?
amk umaırm sacma adamlar vermezler gene...

« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 11:16:47 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #1120 : 20 Aralık 2017, 11:29:09 »
bugun cska oly'e cakacak gibime geliyor ya neyse...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1121 : 20 Aralık 2017, 11:35:51 »
tamer oyguç melih girince özledik melihi euroleague de görmeyi dedi. Bir ton hata yaptı melih girdikten sonra  tek bir laf etmedi olumsuz olarak. Artık yerli seviciliği olmamalı kaç yıl oldu kural değişeli bunu belirtmenin bir faydası yok ama her maç aynı muhabbet bu eski kafa yorumcularda (ihsan,tamer vb)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1122 : 20 Aralık 2017, 12:18:34 »
Obradovic tarafından katledilen bir maç daha..maç başına 91 sayı atan bir takımı çağdışı bir basketbolla 56 sayıda tuttun da ne oldu..boyun iki karış mı uzadı... bak adamlar iki hafta önce Efes'e 110 sayı atmış hepsi mutlu, güleryüzlü... sen gel bu insanları üz...bi de baskı ile top çalmalar falan..O Vesely denen adam rakibin çemberlerine asılıyor..Hayrola örümcek misin kardeşim... Bir ara örümcek Pit willyıms vardı... Ona mı özeniyon...Kendin ol kendin...
Takımda kim sayı atsa hemen çıkıyor neymiş efendim savunmada aksıyormuş... Aksasın, önemli olan hücum basketbolu... 3 gün önce Tofaş, dün Kızılyıldızlı güzel insanlar... Breh breh.... Ergin Ataman'ı kaçırdık bari Perasovic denen cevher boştayken kapalım kurtulalım şu basketbolun Aykut Kocamanından....Altı üstü bir Eurolig kupası için değer mi yani? Basketboldan soğuduk...
Sn.Perasovic bu arada buraları okuyorsanız, İBAN numaramı da yazabilirim..Saygılar, sevgiler efem....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1123 : 20 Aralık 2017, 12:40:09 »
tamer oyguç melih girince özledik melihi euroleague de görmeyi dedi. Bir ton hata yaptı melih girdikten sonra  tek bir laf etmedi olumsuz olarak. Artık yerli seviciliği olmamalı kaç yıl oldu kural değişeli bunu belirtmenin bir faydası yok ama her maç aynı muhabbet bu eski kafa yorumcularda (ihsan,tamer vb)

Herif Yugoslavca dedi ya! Ben ona kabahat bulmuyorum, sıkıntı yayıncı kuruluşta. Oyunculuk başka, yorumculuk başka, hitabet başka, analiz başka!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1124 : 20 Aralık 2017, 12:48:05 »
Obradovic tarafından katledilen bir maç daha..maç başına 91 sayı atan bir takımı çağdışı bir basketbolla 56 sayıda tuttun da ne oldu..boyun iki karış mı uzadı... bak adamlar iki hafta önce Efes'e 110 sayı atmış hepsi mutlu, güleryüzlü... sen gel bu insanları üz...bi de baskı ile top çalmalar falan..O Vesely denen adam rakibin çemberlerine asılıyor..Hayrola örümcek misin kardeşim... Bir ara örümcek Pit willyıms vardı... Ona mı özeniyon...Kendin ol kendin...
Takımda kim sayı atsa hemen çıkıyor neymiş efendim savunmada aksıyormuş... Aksasın, önemli olan hücum basketbolu... 3 gün önce Tofaş, dün Kızılyıldızlı güzel insanlar... Breh breh.... Ergin Ataman'ı kaçırdık bari Perasovic denen cevher boştayken kapalım kurtulalım şu basketbolun Aykut Kocamanından....Altı üstü bir Eurolig kupası için değer mi yani? Basketboldan soğuduk...
Sn.Perasovic bu arada buraları okuyorsanız, İBAN numaramı da yazabilirim..Saygılar, sevgiler efem....

Hocam sarkastik te olsa basketbolun Aykut Kocaman i agir olmus ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....