Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
Çok şükür hem koç hem Ozan Balaban Nunnally'de sorun olmadığını söylediler. Bu gece müşahede altında tutacaklarmış.

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
Ynt: Fenerbahçe Doğuş 79-74 Baskonia / Euroleague 16. Maç
« Yanıtla #1351 : 05 Ocak 2018, 23:24:36 »
Nunnaly ödümü kopardı ilk anda. Yakın çekimde görünce omuz ile boyun arasında bir bölgenin üzerine düşmüş. Ama vücut ağırlığını omuza daha fazla yüklenir şekilde düşmesi büyük şans. Doğrudan boynunun üzerine düşse Allah korusun, düşüncesi bile kötü.
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1352 : 05 Ocak 2018, 23:39:08 »
pozisyonlar benzemese de nunnaly'nin olayında aklıma direkt boban jankoviç ve düştüğü durum geldi. neyse ki iyiymiş.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #1353 : 06 Ocak 2018, 01:38:11 »
james'ın olayı çok feci etkiledi beni. çok şükür ki iyiymiş.

Fenerbahçe!

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1354 : 06 Ocak 2018, 01:39:04 »
Mactan eve yeni girdim.Oncelikle salonda inanılmaz bosluklar var.Elon Musk Uzay Tribununde bosluklar vardı.Baya fazla hadi onu anladık kimileri uzaydan mac seyretmekten zevk almayabilir.
Kombineli yerlerde bile cok fazla bosluklar vardı.En guzel yerler sahanın en yakınındasın 200 lu yerler Dunya para verip kombine almıssın macta yoksun.Baba gelmeyeceksen bileti almanın mantıgı nedir?Klube katıkıdan baska...
Mac basladı.İyi basladık 18 12 oldu.Sonra takım her zamanki gibi yine yeni yeniden dalgalı oyun geldi.Evde izlerken Sloukas ile birlikte en siddetli elestirdigim Thompson ile Vesely dısında defansta kimseyi begenemedim.Yerini kaybeden mi dersin,rakibi kacıran mı dersin,uyuyan mı dersin.Cok kolay feyk yiyorlar.Yedigimiz 24. sayıda bence cok gereksiz uclu sıkıstırma sonucu bombos smac yedik.Bu mac boyunca en az 5-6 pozisyon oldu.Ayrıca o kadar itiraza tek bir teknik faul cıkmadı koca biz dep. olsak banko cıkardı.Mac genelinde benim her zaman begendigim Guduric de gayet iyiydi.

Anadolu GFB vardı yaklasık 50-100 kisilik bir grup bu arkadaslar daha once pota arkası yeryuzunde idi.Simdi Elon Musk Uzay tribunune almıslar.THY gibi bilmem kac feetten destek olmaya calıstılar ve Allah var hic susmadılar.Yanımda bir baba ve 7 yasındaki kızı onumde de bir baba ve 4 tane en kucugu 4 en buyugu 12 olmak uzere cok sevimli kızları vardı.Ben yuhladıkca kızlar nasıl ama nasıl yuhluyordu.Elimde imkan olsa o saha icindeki Beyzadeleri Elon Musk tribunune alır o babalar ve kızlarını 200 nolu tribunlere alırdım.

İlk yarı sonu ve 2. yarıda 3-4 pozisyon 2-3 defa bitirememesine ragmen Thompson mac boyunca savunmada,ribauntta,hucum ribauntunda,el gostermede en iyi oyuncuydu.İlk yarıda Slukas hepimizi cıldırttı.Bizim tribunde tepki gostermeyen tek bir Allahın kulu yoktu.Tek beklentimiz 2. yarı oyuna girmemesiydi.Sinan da fena is cıkarmamıstı.
Ama 2. yarı ne olduysa yine Prens Sloukas oyuna girdi ve yine batırmaya devam ettı.İlk yarı oynayan Sinan,Datome,Dixon 2. yarıda yine ne hikmetse unutuldu.Ya Obradovicin kafasında bizim gormedigimiz senaryolar var ya da genis kadroyu kullanamıyor ya da kullanmak istemiyor.Dixon sakatsa sakattır degilse degildir.Bunun ortası olmaz.Wana da boga gibi guc var ama kullanmıyor.

Hakemler berbattı ya artniyetlilerdi ya da cok kotu gunundelerdi.Ne yazık ki evimizde resmen dogranıyoruz.Ama bizim seyirciye de bu mustehak demek ki 2. yarı Allah var yuhlamalar,ıslıklar butun tribunler inanılmaz coskuluydu.Bu seyirci proflinin degisecegine inanmıyorum.Boyle anlık reaksiyonlar olacaktır ama genelde yine coskusuz,kombinesi oldugu halde gelmeyen , tezahurat yapmak isteyen taraftarı ekonomik nedenlerle Uzay Tribunune Mahkum eden yonetim varken duzelmez.TV de izledigim ve cok etkilendigim Hayward ın sakatlanmasının cok daha agırını salonda canlı gordum.Ben kafasının ustune dusup boyununun kırıldıgını sandım ve inanılmaz kahroldum Nanalı pozisyonunda , 53 50 den sonjra neden teknik faul verdi hakem triosu anlamadım.O kadar kotulerdi ki aynı hucmda show up larda en az 3 faul varken bize calmayan hakemler rakibe dokundugun an basit fauller calıyordu.Hic evsahibi avantajımız yok.İste bu hakemler ve nanali nin pozisyonu seyircileri kendine getirdi.Hakemler duzgun olup mac rahat olsa sinema kıvamında olurdu muhtemelen resmen nefret ettigim CSKA tribunlerine donuyoruz.Melli yi bir turlu takıma adapte edemedik.Ne zaman ederiz bilmiyorum.Eksiklerim,yanlsılarım olabilir.Nacizane gorebildiklerim bunlar...

Unutmadan Nanali sakatlanmısken Bobua tribunlerle tartısmaya girince seyirci de costu.Nocioni tarifesini mac bitene kadar ve cıkarken bile uyguladılar Bobuaya...
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 01:45:36 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1355 : 06 Ocak 2018, 02:26:30 »
Nunnally sakatlandıktan sonra tribün çok daha iyi oldu.O dakikadan sonra hakemlerin daha fazla lehimize karar verdiğini takımında canlandığını düşünüyorum.Geçen sene de kızılyıldız pana gibi tribünlerimiz yoktu ama gerektiği yerde gerekli tepkiyi veriyorlardı ve bence arenanın seyirci performansı olarak en iyi senesiydi geçen seneki kadar iyi olsa tribünler hem takımın hem hakemlerin performansı çok fark edecek.
    Bide Vesely'i bi pozisyonda iten dayı vardı yav bi omuzuna vurursun hadi aslanım dersinde adam zaten sahada boguşuyor bide sen niye adamın sırtına atlıyorsun Hiç ortası yok taraftarımızın 😀
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 02:27:03 Gönderen: south »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1356 : 06 Ocak 2018, 03:07:48 »
Nunnaly'nin pozisyonunu az önce gördüm de Allahım çoluğuna çocuğuna bağışlamış çok şükür.

Sloukas'ın içine Erdal Koşan kaçmış ve üstelik kaç maçtır bu böyle.

Çare Teodosic ;D

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1357 : 06 Ocak 2018, 03:17:49 »
Nunnally'nin pozisyonunda fena oldum, neyse ki biraz omzunun üstüne doğru düşmüş.

Guduric, Wanamaker ve Thompson etkiliydi. Vesely'de bir şey yoktur umarım. Datome niyeyse oynamadı. Sloukas berbattı. Onun yerine Sinan'ın süre alması güzel oldu ama. Melih ve Ahmet'te birkaç haftadır düşüş var. Dixon'ın da daha uzun süre sahada kalmasını bekleyeceğiz artık.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1358 : 06 Ocak 2018, 10:15:44 »
Maçın sonucundan çok Nunnally'nin durumu ilgilendiriyordu ben ki çok şükür iyiymiş.

Maça gelince, herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı hatta buna Sloukas ta dahil. Ama Sloukas'ın oyun dışındaki vücut dilini hiç beğenmedim. Ciddi sorunu olduğu açık. Son 2:37 kala 75-70 öndeyken yediğimiz üçlükle skor 75-73 olunca Obradoviç mola aldı. Herkes koçun başında taktik tahtasına bakarken, Sloukas'ın gruptan ayrı takılması ve  Obradoviç'i dinlememesi gözümden kaçmadı. Sonra oyuna giren beşin içerisinde yer almasına rağmen etkili olamayınca koç oyundan aldı. O esnada kenardan birisi kendisini teselli etmek için el uzattığında ona da tavır yaptı. (Maçın son 2.37 kısmını izleyenler görecektir)

Her şeye rağmen her yönüyle kazanmamız gereken bir maçı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyum. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1359 : 06 Ocak 2018, 11:09:13 »
Sakatlıklar bu takımın başındaki en büyük bela. Umarım iki oyuncuda da ciddi bişiy yoktur. Nunnaly bir derece kompanse edilebilir ama Vesely büyük sıkıntıya uğratır bizi.

Takıma gelince kötüyüz, ne izleyenin, ne oynayanın ne de Obradovic'in şu oyundan zevk aldığını düşünmüyorum. Maç sonunda da dile getirmiş zaten koç.

Dünkü maçta sadece galibiyet güzeldi. Onun haricinde kaybettiğimiz Kaunas yada Real maçından farklı değildik. Tek fark karar anlarında saçmalayan bir baskonia vardı. Üstelik Guduric ve Thompson sezonun en iyi maçlarını oynamasına rağmen...

Dixon'a gelince onu da Udoh ve Bogdan gibi bu sezon takımdan ayrılan oyuncu statüsünde düşünmeliyiz sanırım çünkü koç oynatmıyor. Sloukas bu kadar rezilken bile oynamıyor. Nedenleri de koçta saklı.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 11:11:19 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1360 : 06 Ocak 2018, 11:33:29 »
İlker Üçer: "Aşilde gerilme var. Dün gece sağlık kontrolleri yapılıyordu, gerekirse bugün de bakılacak. Hem bu sonuçlar değerlendirilir hem de birkaç gün ağrı vs. durumu gözlemlenir. Şimdilik söyleyebileceklerim bunlar."

Ciddi bir şey yok mu demek bu acaba?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1361 : 06 Ocak 2018, 14:42:10 »
Vesely dinlenir yarın da haftaiçi oynar mı soru işareti?

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1362 : 06 Ocak 2018, 15:21:08 »
Gerekirse Valencia maçında oynamasın ama Panthinaikos karşısında mutlaka oynamalı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1363 : 06 Ocak 2018, 15:49:34 »
Maça gidemedim, televizyondan ise henüz izleyebildim. Öncelikle Nunnally; büyük badire atlatmış, geçmiş olsun. Geçtim basketbol yaşamını, hayati tehlike atlatmış. Televizyonda izlemeden önce durumunu bilmeme rağmen pozisyonu görünce içim acıdı. Neyse ki hayati tehlikesi yokmuş. İkinci olarak ise Sloukas sendromu ile ilgili olarak bir şeyler yazmak istiyorum. Evet iyi değilmiş. Bariz tercih hataları yapmış. Ama yanlış tercihlerinin Wanamaker, Sinan, Guduric, Nunnally, Vesely veya Thompson'dan eksiği ya da fazlası yok. Maçın tekrarının Sloukas bağlamında algıda seçicilik yapılmadan izlenmesi durumunda yazdıklarım daha net anlaşılabilir. Takım genel olarak kötü ama sanırım bir tek Sloukas'ın yaptıkları çok göze batıyor. Her topluluğa bir günah keçisi lazım, Sloukas da bizim günah keçimiz olmuş. Somut örnekler verebilirim; Sinan ve Wanamaker'ın doğrudan dışarı attıkları topları ne yapacağız, ya da Sinan ve Guduric'in topu oyuna sokarken saçmalamalarını nereye koyacağız. Guduric'in 2.10 luk adamlara yerden verdiği paslar ya da Vesely'nin son iki maçtır aldığı anlamsız saçma sapan teknik ve sportmenlik dışı faulleri ne yapacağız? Örnekler çoğaltılabilir. Ayrıca Sloukas'ın basketle neticelendirilemeyen en az 6 asistini saydım. Sloukas fetişim yok. Sadece takımın bütün oyuncularına aynı mesafeden bakıyorum.

Maç adına Nunnally'nin sakatlanmasından sonra en nagatif durum son çeyrekte maçın Wanamaker'ın kişisel oyunu ile kazanılması

Maç adına en pozitif nokta ise Sloukas,Nunnally ve  Datome'nin skor anlamında katkı vermediği bir maçın JT ve Guduric'in skor katkısı ile kazanılması...
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 15:50:42 Gönderen: Ertan Ürkmez »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1364 : 06 Ocak 2018, 16:57:55 »
Sinan hata yapabilir cunku EL de su ana kadar yokmus gibi davranıldı koc tarafından ayrıca dısarı attıgı topa da sevinmiyoruz uzuluyoruz,kızıyoruz.Wana da takımı yonetemiyor,hatalar yapıyor, bana gore Shaq dısında sırtına alsa potaya goturemeyecegi isim yok ama bunu fazla kullanmıyor.Sloukas baska 5 dakika iyi olsa 6. dakika sacmalamaya baslıyor.En kritik yerlerde gereksiz,sebepsiz,nedensiz hareketlerle mac kabettiriyor,momentum kaybettırıyor.Sloukasın kotu olmasından hicbirimizin karı yok.Cunku hepimiz FB liyiz.Ama at,avrat,Yunan guard rituelini bozuyor.