Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 287913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Panathinaikos / Euroleague 18. Maç
« Yanıtla #1440 : 16 Ocak 2018, 13:56:53 »
Matt Lojeski bizim maçta oynamayacak.

iyi haber...bir sutoeden kurtuluruz koseden atan...

kostas - dixon - sinan / calathes - lekavicius
wana - melih / pappas - denmon - kalaitzakis
datome - guduric - egehan / rivers - antetokumpo
melli - thompson / singleton - gabriel
vesely - ahmet / gist - vougiukas - auguste

esasında kadroları genis gibi gozukse de bence dar...
auguste ve kalaitzakis oynamıyor zaten...
bu amc lekavicius-denmon ve antetekumpo daha cok sure alırlar lojeski yokken...
gabriel ve voguiskas'tan gelen katkı ve sure de kısıtlı..ozellikle deplasmanda...

esasen adam akıllı bir 5 leri var..kenardan gelen oyuncular bence kısıtlı sureler alıyorlar ve gercekten dengesiz oyuncular..gunlerı gunlerıne tutmuyor..ozellikle deplasmanlarda...
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2018, 14:01:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1441 : 16 Ocak 2018, 14:13:52 »
Bu sabah bir arkadaşımla, Pana maçı kritiğini yapıyoruz, şöyle oynarız, böyle oynarız gibisinden... Ama JT bile sakatlanmış, Vesely de yoksa nolacak bu iş dedi!

Son zamanlarda kendini de toplamıştı, en azından hücumda fena değildi yeaahuu bu JT gibilerinden bir serzenişi oldu. Bu arada JT den pek haz etmeyen, gitse mi acaba diyenlerdendir kendisi, saolsun! Nerede okudun, kim söyledi filan derken, tweeter da antrenmanda serbest atış çalışırken eli bandajlı görmüş kendisini.

Tabi hemen araştırmalar, geliştirmeler, o tweet bulunacak hırsıyla, bir de baktım ki Bizim Nunnaly tek elle serbest atış çalışıyor!

Konunun ana fikrine geliyorum;
1- Nunnaly hızla iyileşiyor, yakında köşeleri ona bırakacağız.
2- Vesely nin yokluğuna üzülmek kadar Jason ın da yokluğu üzebiliyor muş meğer.
3- Değil Jasonın yokluğu, Vesely de oynayacak bu maç.
4- Kazanacağız.
5- Her gördüğün sakallıyı deden sanma!

:)
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2018, 14:16:05 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1442 : 16 Ocak 2018, 15:13:24 »
Su antetokumpo'ya bir tek ben mi bu kadar kil oluyorum? Seyrettigim her pana macinda abuk subuk hareketler, seyirciyi gazlamalar, oyun icerisine direktif vermekler felan. Öyle gicik bir mimigi var ki fanatikliligimden dolayi mi bilmiyorum ama her gördügümde sinirlerim tavan yapiyor.

• Üye
« Yanıtla #1443 : 16 Ocak 2018, 15:21:17 »
Su antetokumpo'ya bir tek ben mi bu kadar kil oluyorum? Seyrettigim her pana macinda abuk subuk hareketler, seyirciyi gazlamalar, oyun icerisine direktif vermekler felan. Öyle gicik bir mimigi var ki fanatikliligimden dolayi mi bilmiyorum ama her gördügümde sinirlerim tavan yapiyor.

ic sahada oyle..deplasmanda sut dokmus kedi...bende gıcıgım...
kardesinden hic basketbol ogrenmemis...odun herif...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1444 : 16 Ocak 2018, 15:50:03 »
Pao'nun dallama başkanı da gelecekse şenlik olur Arena'da. Bizim taraftarın sevdiğim bir yanı da rakiple uğraşmayı iyi bilmesi. Hem Reyiz'e yaptığı terbiyesizliklerinin hem de ergen hareketlerinin karşılığını almalı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1445 : 16 Ocak 2018, 16:02:12 »
Pao'nun dallama başkanı da gelecekse şenlik olur Arena'da. Bizim taraftarın sevdiğim bir yanı da rakiple uğraşmayı iyi bilmesi. Hem Reyiz'e yaptığı terbiyesizliklerinin hem de ergen hareketlerinin karşılığını almalı.

Valla Real Madrid maçında Thompkins taraftara öpücük attı ama hiç tepki almadı, ama şu herif ortalığı kızıştıracak bir iki hareket yapsa iyi olur.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1446 : 16 Ocak 2018, 16:04:38 »

Bana da itici geliyor. Aslında bu mevzu ilk maçta bir öz eleştiri yaptırmıştı bana. Antiç'i sevip bu heriften gıcık almak! Belki bizde olsa seveceğiz herifi diye düşündükten sonra sallamamaya başladım. Bence bizim oyunculara bulaşmadıktan sonra sallamamak lazım bu tipleri. Asıl tepki gösterilmesi gereken Vesely'nin üzerine yürüyen Maccabideki deve diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1447 : 16 Ocak 2018, 16:08:43 »

Bence Obradovic'e saygıdan dolayı hiç ilişmemek lazım maçın gidişatı haricinde bu tür tiplere. Sonuçta 13 yıl çalıştırdı ve adamın basketbol hayatının önemli bir parçası Panathinaikos. Maç haricinde yapılacak eylemler en başta Obradovic'e ayıp olur diye düşünüyorum. Hiç gerek yok maçı en az 3 sayı ile kazanalım becerebiliyorsak 15 e 20 ye yatıralım başkanları ne halt ediyorsa etsin.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1448 : 16 Ocak 2018, 16:42:52 »

Çok da şeyetmemek lazım kariyer hedefi NBA'de bench soytarısı olmak olduğu için antreman yapıyor çocuk...

• Üye
« Yanıtla #1449 : 16 Ocak 2018, 16:57:17 »
bu arada evimizde pana ile oynadıktan sonra deplasmandan cska maıcndan donecek efes macını fırsata cevirmek sart...iyice pert olacaklar...

libertafb

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1450 : 16 Ocak 2018, 17:00:12 »
Haklisiniz, cok ta sey etmemek lazim ama bazen insan kaptiriyor kendini.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1451 : 16 Ocak 2018, 18:02:02 »
bu arada evimizde pana ile oynadıktan sonra deplasmandan cska maıcndan donecek efes macını fırsata cevirmek sart...iyice pert olacaklar...
yilmaz hocam efes acisindan bakinca CSKA macina yatar... bizim maca kasarlar gibi geliyor....

Gergin kapasitesizi yine kendini Obra ile kiyaslamak icin yirtinir
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1452 : 16 Ocak 2018, 19:08:54 »
Bence Obradovic'e saygıdan dolayı hiç ilişmemek lazım maçın gidişatı haricinde bu tür tiplere. Sonuçta 13 yıl çalıştırdı ve adamın basketbol hayatının önemli bir parçası Panathinaikos. Maç haricinde yapılacak eylemler en başta Obradovic'e ayıp olur diye düşünüyorum. Hiç gerek yok maçı en az 3 sayı ile kazanalım becerebiliyorsak 15 e 20 ye yatıralım başkanları ne halt ediyorsa etsin.

http://www.fanatik.com.tr/2017/12/29/panathinaikos-baskanindan-flas-obradovic-paylasimi-1339993

Daha 2 hafta önce şu paylaşımı yapan bir adama karşı pek bir saygı göstereceğimizi düşünmüyorum umarım gereken tepkiyi de veririz taraftar olarak.3 yıldır Obra'ya karşı bitmek bilmeyen bir nefrete sahip bu kişi asıl koça sahip çıkma anlamında protesto yerinde olur.Pana'yı ayrı bu elemanı ayrı olarak değerlendirmek lazım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1453 : 16 Ocak 2018, 19:41:33 »
http://www.fanatik.com.tr/2017/12/29/panathinaikos-baskanindan-flas-obradovic-paylasimi-1339993

Daha 2 hafta önce şu paylaşımı yapan bir adama karşı pek bir saygı göstereceğimizi düşünmüyorum umarım gereken tepkiyi de veririz taraftar olarak.3 yıldır Obra'ya karşı bitmek bilmeyen bir nefrete sahip bu kişi asıl koça sahip çıkma anlamında protesto yerinde olur.Pana'yı ayrı bu elemanı ayrı olarak değerlendirmek lazım.

En güzel yanıt maçı kazanmak hatta farklı kazanmak olur diye düşünüyorum. Çapsız adamlara uyup kendimizi küçültmeye gerek yok bence...

Çevrimdışı Intermed

• Üye
« Yanıtla #1454 : 17 Ocak 2018, 10:33:00 »
Bugün yenileceğiz diye içime doğuyor. Yenilsekte sonuna kadar arkasındayız takımımızın