Gönderen Konu: FENERBAHÇE / Euroleague 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 284196 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DesperateCry

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: BELGRAD'TA BULUŞUYORUZ 18-20 MAYIS
« Yanıtla #2565 : 14 Mayıs 2018, 10:13:37 »
donanımhaberi falan dene, çok teklif alırsın diyeceğim de, teklifine, 200-300 vereyim sat bana diyen çok çıkar.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
Ynt: BELGRAD'TA BULUŞUYORUZ 18-20 MAYIS 18
« Yanıtla #2566 : 14 Mayıs 2018, 10:24:40 »
Forumdaki kardeşler abiler ablalar dostlar alıntı yaparak Belgrad'a gelecekler ismini yazsın denk gelirse merhabalaşıroz bir bira içeriz, ben başlayayım sizler isim ve nick yazarak devam edin
Cem Ağrak
Sinan YÜCEL
Onur özker
Uğur özker
özgür dost "ozgurr"
İlker Dönmez - “friendchip”
Mert Imre - "fingolfin"

Uzun zamandir forumu takip ederim ama ilk postum bugune kismetmis, herkese selamlar. Alinti yaparken daha once ismini yazan arkadaslari da ekledim ki post derli toplu olsun. Bulusup bir bira icmek dilegiyle.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
« Yanıtla #2567 : 14 Mayıs 2018, 10:25:08 »
donanımhaberi falan dene, çok teklif alırsın diyeceğim de, teklifine, 200-300 vereyim sat bana diyen çok çıkar.
Arkadşım önerin için saol. Hiçbiryere koymadım.birgün de hayayım değişti vs. Çok istedik nasip olmadı.satalım bari dedik. Pişman oldum şerefsizim. Boş boş işler.neyse satılırsa satılır. Satılmazsa canımız sağolsun. Hatıra kalır. Ama karaborsacı gibi yok şuna aldın şuna satoyosun vs muhabbetlerinden nefret ettim.aldığım fiyatı yazdım istediğimi yazdım. İşine gelen arar alır gelemeyen almaz. Bu kadar basit. 203 dolara almışım. O zman 762 tl kesilmiş hesabmıdan. 9 ay önce almışım. Yok 800 küsür vs. Saçma sapan işler.100 tl ye alsam nedir.benim niyetim gidemedik gitmek isteyen olur da orjinal bilet fiyatına bileti olur dedik. Abi ben öğrenciyim param yok. Cok isterim desin 800 e de veririm canı sağolsun. Ama adamı deli ediyolar.yazarak bişeyi anlatmak zor.kısa kesince de anlaşılmak zor.1 biletim var almak isteyen varsa diye koydum. Yok 800 küsür yok 700. Yav kardeşim farazi bişey yok. İstediğim rakam belli, adam bozmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2568 : 14 Mayıs 2018, 10:53:23 »
Arkadaslar bende bilet almistim gidemiyorum. 405 right P2

Arayan olursa aklinizda olsun.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2569 : 14 Mayıs 2018, 14:41:16 »
Ulan nazar değmesin die hiç bi yere yazmamıştım gideceğimi, son anda Türkiye'de işim çıktı, Fenerli şansı bu işte. En azından uçak bileti girmedi, Belgraddan İstanbula geliş burdan ucuz :D

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2570 : 14 Mayıs 2018, 17:19:32 »
Acaba salonda toplam kaç FB'li ve diğer takımlılardan olacak? Bununla ilgili haber/yazı okuyanınız var mıdır?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Doğuş - Zalgiris | Euroleague Final-Four Yarı Final
« Yanıtla #2571 : 14 Mayıs 2018, 23:51:01 »
Zalgiris'le bugüne dek 12 resmi maçta karşılaşıp 8 kez kazandık.
24 Eylül 1998'deki ilk maçımıza(aynı zamanda sezonun da ilk maçıydı) gitmiştim Abdi İpekçi'ye ve rüya takımımızla 99-84 yenmiştik Zalgiris'i.O Zalgiris o sezon EL şampiyonu olmuştu.
Efsane bir kadroydu o Zalgiris. Zaten sadece o sene bir arada oynayabildiler. Edney-Bowie-Stombergas-Masuilis-Zidek...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2573 : 15 Mayıs 2018, 00:38:42 »
Javor ibnesine F4 de görev vermemişler.
Bu seferde Cska nasıl bir piçlik yapacak onu merak ettim.

CSKA-Khimki serisinin skandalla sonuçlanan son maçının hakemleri de yok.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #2574 : 15 Mayıs 2018, 11:17:50 »
Efsane bir kadroydu o Zalgiris. Zaten sadece o sene bir arada oynayabildiler. Edney-Bowie-Stombergas-Masuilis-Zidek...

aslında o sezon bizim de şansımız gayet yüksekti ama real madrid serisinde halil üner zibidisinin aldğı gereksiz teknik faul mağlubiyette asıl etkendi. real madrid denen takımdan da o günden bu yana nefret ederim.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
« Yanıtla #2575 : 15 Mayıs 2018, 12:51:50 »
Arkadaşlar gitmek isteyipte bileti olmayanlar için 432 blokta 1 adet biletim var. Tüm maçları kapsıyor.(4maç) Hazır, çıktısı alınıp gidilecek.ilgilenenlere duyrulur.
Fiyat: 800 tl. :)

« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2018, 18:37:15 Gönderen: HenryTurner »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2576 : 15 Mayıs 2018, 12:58:35 »
aslında o sezon bizim de şansımız gayet yüksekti ama real madrid serisinde halil üner zibidisinin aldğı gereksiz teknik faul mağlubiyette asıl etkendi. real madrid denen takımdan da o günden bu yana nefret ederim.

çılgın bir kadro kurup başına Halil Üner' i getirmek ayrı bir delilik. çok iyi bir hoca lâzımdı bizim kadroya o vakitler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2578 : 15 Mayıs 2018, 14:09:35 »
o sene efsane kadro bizdik. normal sezon abdi ipekçi maçları Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en görkemli basketboluna sahip oldu. ama işte yoktu ki obra bizde :(

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2579 : 15 Mayıs 2018, 14:49:59 »
o sene efsane kadro bizdik. normal sezon abdi ipekçi maçları Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en görkemli basketboluna sahip oldu. ama işte yoktu ki obra bizde :(

O kadro bizim jenarasyonun aklindan cikamaz ... Demistik yenilmez armada kuruldu herhalde diye....

Daha once paylastim Ata Demirer in bir esprisi vardi. Fenerbahce icin; "Kaleci olsa forvet olmaz, forvet olsa kaleci olmaz ... ulan ne zaman bir araya gelecek tum eksikler" diyordu...

boyle guzel bir mac oncesi hatirlatmak istemem ama Erdal Kosan point guardiydi bu takimin, Dallas, Henry, Ibrahim uclusu varken. Derdim ulan ne kadar zor olabilir bir guard almak... Diger takimlarda Rivers, Levent, Orhun, Naumoski varken ustelik....

Baskette de Obra gelene kadar saka gibiydi. Ruya kadro kurulur Under basina gecer, harika guardlar olur pivot olmaz, pivot iyi olur guard rezil olur, 50 savunmaci alinir biri hucum organize edemez, 50 tane hucumcu alinir biri savunmaci degildir (bu gidisle milanonun olacagi gibi)... vs vs vs ....  bir turlu taslar yerine oturmamisti ... 

Ve adamakilli planlamasi yapilmis kadrolar ile iyi bir hocanin neler yapabilecegini Obra bize  gosterdi. Bir Final 4 daha geliyor ve umarim ustuste ikinci kez kaldiririz kupayi.

3 gun kaldi Zalgiris .... GELIYORUUUUUUUUUZ
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....