Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150244 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçı tamamen izleyemedim, Bobby nasıldı ? Kimse bahsetmeiğine göre vasat diye mi düşüneyim ?

Lig geçen seneye göre daha zayıf, sebebi bize rakip olabilecek takım olması/olmaması değil. Geçen sene her şekilde 4 tane el seviyesinde takım vardı (ki 3 tanesi playoff oynadı, biri son maçta finaliste elendi), üstüne Beşiktaş, Banvit, Karşıyaka (playoff yapamasa da bu senekinden çok iyiydi.) oldukça kuvvetliydiler. Bu sene el seviyesinde bizden başka kimse görünmüyor, yani o 4 takım yerine sadece 1 takım kaldı ki bu bile yeterli bir gösterge bence ligin kalitesindeki düşüş için.

Çok fazla süre almadı. İkinci devrenin başında sahadaydı ve sanırım beş veya altı dakika sonra çıktı. Üçlük çizgisinden bir isabet buldu ancak ayak çizgideydi. Maç temposuna alışması birkaç haftayı bulur. Yeter ki sağlam dönsün de...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
euroleague zaten yeterince yoğun ve sert geçiyor
lig maçlarının aşırı zor olmaması rotasyon yapabilmemiz açısından iyi bir durum bence

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Beşiktaş'ta balon abi,eğer bizle yarı finalde eşleşmezlerse finalde rakibimiz Tofaş olabilir.

Besiktas a cok balon diyemem, ama bize gore rakip sayilmazlar su halleri ile (gerci gecen sene bile, ki en basarili donemleriydi son bir kac yildir, cok ciddi bir rakip degillerdi bence). Daha takimlari oturmadi vs, ama zamanla oturabilir. Yada hala pota altina yapacaklari bir transfer olabilir onlari biraz toparlayacak sey.... Ama sonucta bence toparlanabilirler. Fakat yine de cok zorlayabileceklerine inanmiyorum.

Efes hoca dan kaybetmeye devam ediyor .... Belki idari menajeri bile degismeli toparlanmalari icin. O paralar cope gidiyor.

Ama su kesin ki; son yillarda yatirimin karsiligini fazlasiyla alan Fenerbahce den sonraki takim Tofas tir. Orhun hoca, bu kadar kucuk butce ile uzerine koyarak getiriyor takimi. Basarisini takdir ediyorum. Ama finale tasiyabilir mi takimini?? biraz oyuncu takviyesi olmadan bence cok zor.

Sonucta sezon uzun ama, bence finalde rakibimiz olmak icin en buyuk 2 ihtimal hala Efes ve Besiktas. Fakat su hafta itibari ile ikiside seviyemizin cok altinda ...

PS: 3 sene de Fenerbahce ne seviyeye geldi.... Demek ki olabiliyormus ... uzucu bu basari formulunu diger branslara tasiyamamak.

euroleague zaten yeterince yoğun ve sert geçiyor
lig maçlarının aşırı zor olmaması rotasyon yapabilmemiz açısından iyi bir durum bence

evet bu sene ozellikle takimin gecis surecinde cok iyi oldu. Gecen sene ozellikle sakatliklar ve yorgunluk bizi cok yipratmisti, yeni yapilanmaya calisirken iyice yipratirdi... Guduric, Thompson gibi oyunculara da alisma surecleri acisindan faydasi var bence.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
"senden de bi o kadar iğreti duyuyorum Barış"
Yetenekleri sınırlı bu oyuncumuzdan ne beklediğimizi bilmek önemli! Bu arkadaş, takım içindeki rolünü benimsemiş, takıma iyi idman veriyor. Sıfır sorun yaratıyor, herkesle iyi diyalog içinde ve en önemlisi iş disiplini üst düzeyde. Artık takımın totem kralı da olduğuna göre çok da zımpara yapmamak lazım bu arkadaşa.

Takımda generaller var, askerler var, bir de sıhhiye ekibi var. Barışı sıhhiye ekibinden görebilirsek, bence her oyuncumuzdan mutlu olabiliriz :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı burcayyilmaz

• Üye
  • Yer: istanbul
Yetenekleri sınırlı bu oyuncumuzdan ne beklediğimizi bilmek önemli! Bu arkadaş, takım içindeki rolünü benimsemiş, takıma iyi idman veriyor. Sıfır sorun yaratıyor, herkesle iyi diyalog içinde ve en önemlisi iş disiplini üst düzeyde. Artık takımın totem kralı da olduğuna göre çok da zımpara yapmamak lazım bu arkadaşa.

Takımda generaller var, askerler var, bir de sıhhiye ekibi var. Barışı sıhhiye ekibinden görebilirsek, bence her oyuncumuzdan mutlu olabiliriz :)

Dün maçta bu yazılanların benzeri şeyler düşündüm. İş disiplini olduğu sürece takımda neden olmasın ki dedim. Yönetim Barıştan çok daha yetenekli bir yerli getiremez mi ? Tabi ki getirir ancak gelen adam 2 gün sonra ben neden oynamıyorum diye takıma küser huzur bozar ise ne işe yarar ki ? O halde şu an için barış bizim için çok iyi bir oyuncu konumunda.

İşte aynı bu mantık ile keşke Pero Antiç'de bu yıl takımın abisi olarak takımda kalsaydı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Dün maçta bu yazılanların benzeri şeyler düşündüm. İş disiplini olduğu sürece takımda neden olmasın ki dedim. Yönetim Barıştan çok daha yetenekli bir yerli getiremez mi ? Tabi ki getirir ancak gelen adam 2 gün sonra ben neden oynamıyorum diye takıma küser huzur bozar ise ne işe yarar ki ? O halde şu an için barış bizim için çok iyi bir oyuncu konumunda.

İşte aynı bu mantık ile keşke Pero Antiç'de bu yıl takımın abisi olarak takımda kalsaydı.

ya pardon ama kimi getirir??? kimi mesela??? sunu kabul edelim Turk oyuncu havuzunda bir kriz var. Adam milli takimda bile o pozisyonda ilk 5 cikiyorsa daha da elestirmeyelim ... Malone turk vatandasi da biz mi bilmiyoruz?? Ersan disinda kimse yok, o da zaten NBA den gelecek gibi degil.

Suna katiliyorum dediginiz gibi iyi idman veriyor ... is ahlaki iyi ve takimin parcasi .... daha da elestirmek haksizliktir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Barış bizim takım için yetenekleri sınırlı ama yabancı sınırı yüzünden kadroda olması gereken bir oyuncu
türk olup da 4 numaradan şu anda ondan daha iyi bir oyuncu da olmadığına göre boşuna nefesimizi yormaya gerek yok :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Valla ben Galatasaraydaki Ege Arar'ı beğeniyorum. Obradovic'in eline düşse iyi yerlere gelebilir. Harcanıyor onlarda.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Valla ben Galatasaraydaki Ege Arar'ı beğeniyorum. Obradovic'in eline düşse iyi yerlere gelebilir. Harcanıyor onlarda.
Abi o çocuk 4 numara başladı ama onun olacağı 5 numara,dışardan şutu yok.4 numara oynarsa Kaya Peker gibi verimsiz olur,hücumu tıkar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Nunnaly bu defa maçın oyuncusu anketini kazanacak. İnanıyorum. :)
kazandı ama valla ne yalan söyliyim, senin bu manupulatif mesajının etkisi var, ben bu yüzden ona oy kullandım :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
kazandı ama valla ne yalan söyliyim, senin bu manupulatif mesajının etkisi var, ben bu yüzden ona oy kullandım :)

Hak etti hocam, hak etti. :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Barış bizim takım için yetenekleri sınırlı ama yabancı sınırı yüzünden kadroda olması gereken bir oyuncu
türk olup da 4 numaradan şu anda ondan daha iyi bir oyuncu da olmadığına göre boşuna nefesimizi yormaya gerek yok :)
Abi sınırlı yetenek olsa kabulüm ama sınırlı bile yok. O sahadaki koşma tarzı bile falso. Zaten şut stili rezalet bide air falan atıyor cıldırıyorum. Genç takımın 4 numarası her kim ise o oynasın daha iyi ( kim olduğundan yeteceğinden haberim yok ama yine de tercih ederim valla ;D )

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Senelerce Barış'ın verdiği katkının yarısını yapmayıp, Barış'ın kazandığının en az iki katını alan Oğuz Savaş'lardan sonra... Barış bu takım için nimettir. Bırakın sahada bir şeyler yapabilmesini, en azından antremanda kendisini yerden yere atması ve işini ciddiye alması yeter. Şampiyonluklar önce antreman salonunda kazanılır.

Üstelik boş kaldığında orta mesafeden de genellikle isabet buluyor. Kendi çapında skor opsiyonu olan bir oyuncu... Onun rolünü daha iyi oynayacak bir yerli oyuncu yok. Ondan yeteneklisi ya daha çok süre ister, yahut Semih ve Oğuz tipinde umursamaz, uyuşuk tipler olur ki; bunlar takım içi bulaşıcı hastalıklardır. Karantina gerektirir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Senelerce Barış'ın verdiği katkının yarısını yapmayıp, Barış'ın kazandığının en az iki katını alan Oğuz Savaş'lardan sonra... Barış bu takım için nimettir. Bırakın sahada bir şeyler yapabilmesini, en azından antremanda kendisini yerden yere atması ve işini ciddiye alması yeter. Şampiyonluklar önce antreman salonunda kazanılır.

Üstelik boş kaldığında orta mesafeden de genellikle isabet buluyor. Kendi çapında skor opsiyonu olan bir oyuncu... Onun rolünü daha iyi oynayacak bir yerli oyuncu yok. Ondan yeteneklisi ya daha çok süre ister, yahut Semih ve Oğuz tipinde umursamaz, uyuşuk tipler olur ki; bunlar takım içi bulaşıcı hastalıklardır. Karantina gerektirir.

aynen katılıyorum...

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Diğer bir bulaşıcı hastalık da cicişizm hastalığıdır. Bogdan'ı karantinaya alıp bu hastalıktan zor kurtardık.