Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150323 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Çok üzüldüm ama gerçekten hiç önemli bir mağlubiyet değil bence. Diğer yandan bu ligdeki hakem kalitesinden önce hakem niyeti sorununun üzerine gidilmesi lazım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Maçı izleyen bir arkadaş söylesin lütfen, biz bugün neden yenildik?

Vesely'nin pozisyonu dönüm noktası oldu ama o sırada da gerideydik zaten..ikinci yarıda öne de geçtik ama yorgunluk ve uzunlardan hiç katkı alamama aleyhimize oldu..
Ayrıca 65-64 öne geçtikten sonra kritik bir hücumu kullanamadık ki, rakip topu şaşkınlıktan dışarı atmıştı...Bir de Wilbekin'i tutamadık...
Hakemler de bildiğiniz milli takıma adam göndermeme kararının diyetini ödettiler... Bize en 6-7 tane diz çıkarma faulü çaldılar ama rakibe bir tane olmadı niyeyse..Neticede önemli bir sonuç değil aslında takımın karakter koyma seviyesi açısından iyi de bir gösterge oldu.

Çevrimdışı Murat

• Üye
Yenilgide temel sebep Vesely ihracı

Çevrimdışı franz392

• Üye
Aslında Dixon formda olsa Wilbekin'e iyi bir ders verirdi ama sakatlığı uzun sürdü. Son çeyrek bütün Darüşşafaka hücumlarında faul çaldılar neredeyse. Kaç kere çizgiye geldiler bilmiyorum, acaba 40 olmuş mudur? Bu fatih denen tetikçi daha önce de bize zarar vermişti de hatırlayamadım ne maçı olduğunu.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Daçka 42 serbest atış kullanmıl  amatör takım ile profesyonel takım oynasa bu kadar serbest atış atılmaz. Pao ya falan deplasmanda oynasan bu kadar faul çalınmıyor 3 tane tetikçi özellikle atanmış bu maça sanki milli takım kararından sonra. Kararından dönen 2 olsun sokarım milli takımına

mirinkirin

• Ziyaretçi
tekvadoda yapılabilecek bir omuzdan aşırtma hareketine sportmenlik dışı vereceğine karşılıklı faul verirsen vesely delirir tabi ki. ben şahsen hiç kızmıyorum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
valla pozisyonu tekrar izledim vesely başını çok sert yere vuruyor..elmacık kemikleri kırılabilirmiş..üstüne lavuk bir de dikleniyor keşke şöyle bir çaksaydı..bunun ardından Thompson'a bir pozisyonda çok sert girdi o it...resmen provoke etmek için girdi oyuna amacına ulaştı...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Gökseninle fallan uğraşıyoruz ama o en azından sakatlamaya çalışmıyor bir başka sporcuyu bu doğuş ülker arenaya gelecek inşallah

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Vesely'nin pozisyonu şimdi netten seyrettim. Dirseği bile kırılabilirmiş, ucuz kurtulmuş. Takımımıza yaptırımlar başladı, keşke sadece EL'de oynasak.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Kostas'ın oyunda olduğu dakikalarda +9 yaptık.
"Yabancı sınırına kimler takılır" oylamasında Guduric ve Thompson'u oylamıştım.Bugün Thompson yerine Melli olsa maçı alırdık bence.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçı izleyen bir arkadaş söylesin lütfen, biz bugün neden yenildik?

Vesely atıldı melli yok thompson zaten yok..iç dış dengesini sağlayamadık..hakem konuşmayı çok sevmem ama 2-3 bariz ipnelik var...willbekın ın klasik fb maçı oynaması..geçen sene olsa takardım bu mağlubiyeti ama çok rahatım..ligi geçen seneden daha rahat süpürürüz..el de saçma yenilgi almayalım yeter

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ligde herhangi bir play off serisinde bu takımı 2 veya 3 kez üst üste yenebilecek bir takım yok en fazla zorlarlar. Maçın kaybedilmesi umrumda değil bu hakem işi uyuz etti maç boyunca vesely ye bakalım kaç maç kitleyecek şerefsizler

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Sağlık olsun.İlk yarı iyi değildik,hakemlerin rezalet yönetimlerinin de etkisiyle kaybettik,her maçı kazanacağız diye bir şey yok.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Vesely yaşanan olay sonrası oyun dışı kalmışken, jason kafaca oyun dışı kalmışken, nerdeyse tüm oyuncularımız faul problemine girmişken 2.yarıdaki reaksiyonumuz mücadelemiz karakterimiz çok çok iyiydi. Zaten 2.periyotta maçı kaybettik ama bu takımın genlerinde pes etmek olmadığından olay son topta sonuçlandı. Canları sağolsun yeter ki saglıklı kalsın bu takım, mayıslarda haziranlarda bizim olur zaten
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2017, 21:40:19 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu sene son dakikaları çekişmeli, sinir harbi olarak geçen 4.maçımızı da kaybettik. Milano maçını saymıyorum çünkü onda farklı öndeydik. Kazandığımız diğer maçlar da hep farklı bitti.

Mağlubiyet değil de beni bu durum düşündürüyor. Kafa kafaya giden maçlarda son dakikalarda sakin kalmak, kontrolü kaybetmemek lazım. Böyle anlarda lider bir oyuncu çıkması lazım sahneye. Aksi taktirde bu tarz maçları kaybetmeye devam etmemiz kaçınılmaz.