Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150429 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Thompson'a hücum-faul olarak çalınan üçüncü faul, savunma faulünün katışıksız tanımıdır. Onun koşu yoluna çıkan ve her iki ayağı da daha hareket halinde olan Eskişehirli oyuncudur. Tartışması bile olmaz. Dünyada buna art niyetsiz hücum faul çalacak hakem bulunmaz. Ama bizim ülkemizde ne yazık ki, düdükleri kıçlarından ve ezbere öttürdükleri için oluyor böyle şeyler... Skandal bir düdük... Daha skandal olanı da, yorumcu ve spikerin tek kelime etmekten kaçınması... İt gibi biliyorlar yanlış düdük olduğunu...
Kararın CSKA maçında sakala verilen basket-faulden pek farkı yok, tamamen hatalı. Ama yorumcular konusunda İhsan Bayülken'e çok haksızlık yapmayalım. Genel olarak aşırı taraflı bir yorumunu ben pek görmedim. Geçen senelerde özellikle TRT'de olan yorumcu felaketlerinden sonra gayet  düzgün bir yorumcu. Bu pozisyonda da Eskişehir Jason'un dengesiz koşularına özel hazırlanmış falan deyip aslında faulü bilinçli ve hakemi yanıltarak aldıklarını biraz ima etti.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Galibiyet için tebrikler.Yabancılardan Nunnally ve Slouas'ın dinlendirilmes doğruydu,ikisi de çok yıprandı ama özellikle Nunnally çok yıprandı.Melih maçın yıldızıydı.Bugün 25:44 sn süre aldı 20 sayı attı,ligde 7 maçta 25:04 sn süre ortalaması ile oynuyor,keza Sinan'da fena değildi ama euroleague için yeterli mi halen soru işaretlerim var,bugünkü maç dahil ligde 16:02 sn süre ortalaması var.Ahmet Düverioğlu Obradovic ile inanlmaz bir aşama kaydetti,çok net görülüyor,bugün 25:33 sn süre aldı ve oyunun iki yönünde de çok iyi oynadı.Ahmet ise şu ana kadar ligde 16:03 sn süre aldı,Egehan bugün süre aldığı 15:42 sn ile ligde oynadığı 6 maçta  11:34 sn süre aldı.Obradovic'in bugün Egehan'ı oyun kurucu gibi kullandığı anlar oldu,maçın son bölümlerinde ikili oyun denemeleri yaptı.Bobby Dixon fiziksel açığını kapatmak açısından iyi bir fırsat buldu.Vesely yine muhteşemdi,Wanamaker ile kenardan gelerek ibreyi lehimize çevirdiler.Jason Thomspon 4 faul ile 14 dakika sahada kalabildi ama bence 2 faul kararı çok ağırdı.Eskişehir iyi takım olmuş.Lig bizim için geçen seneye göre rotasyon yönünden çok iyi geçiyor,resmen euroleague için oyuncuların maç eksiğini ligde gideriyoruz :D
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2017, 20:52:53 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bugün üçüncü çeyrek sonu itibariyle takımın 15'de 6 serbest atış yüzdesi, son bir haftalık fikstürün oyuncuları ne derece yıprattığını gösterir nitelikteydi. Söz konusu yorgunluğa rağmen takımın enerjisini beğendim. Maçın bitimine 38.40 kala alınan mola en büyük güvencemiz :) Thompson'ı eleştiriyoruz ama bugünkü 2 faulü kesinlikle onun suçu değil. Birini anlamsız pası ile Egehan yarattı, diğerini ise hakem arkadaşlar :( Vidmar gibi damgalanmasından korkuyorum. Bir dönemler hakem güruhu Vidmar'a çok kolay fauller çalmış, ona yapılan faulleri de es geçmişlerdi. Cuma akşamını da iyi bir sonuçla kapatırsak takımın özgüvenin devamlı olacağını düşünüyorum...

Cemalex

• Ziyaretçi
Patron kim herkese tekrardan hatırlattığımız bir maç oldu. Coşkulu başlayan bir rakibe karşı savunmamızla o uzak mesafe şut imkanını bile vermeyerek çok iyi durdurduk. Bu kadar yoğun bir fikstür içinde çok net bir performans. Tüm takıma tebrikler.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Hafta içi 2 tane üst seviyede ve uzatmaya giden maçtan sonra beklediğimden daha rahat kazandık. Hatta Daçka maçını da sayarsak, 3 tane zorlu, yorucu ve psikolojik olarak da yıpratıcı maç sonrasında Eskişehir deplasmanından böyle net skorla dönmek küçümsenmemeli. Ligde bir eşik var, bu eşiğin altındakiler zaten bizi yenmeyi düşünmüyor, buna inanmıyordur. Üstündekilerden de 1-2 takım haricinde kalanlar da sadece dünkü gibi şartlarda umutlanıyordur diye düşünüyorum. Bu gruba giren Eskişehir ve diğerleri için de iyi bir mesaj oldu.
Bence maçın en önemli ve güzel yanı, yedeklerden istediğimiz katkıyı bir şekilde almış olmamız. Sinan, Egehan, Melih, Ahmet, Bobby, Guduric beklediğimiz süreleri alıp istenen katkıyı verdile sonunda.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ben 2 3 maçtır guduric i begeniyorum. Gelişine göre güzel yol aldı. Birde hoca macın başında oynatıp kritik yerlerde onu riske etmeyip koruyor gibi.

Katiliyorum, gunden gune alismaya basladi ... Bodiroga yi ilk zamanlarda izlerken ya bu adam ne yapti derdi millet. Ama mac sonunda oyle istatistikler koyardi ki ortaya sasip kalirdin...

Kesinlikle Bodiroga gibi yetenekli vs degil. Ama onun gibi sade oynuyor ve gorevini yapiyor... Giderek daha cok isindim Guduric e.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2017, 11:10:30 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Guduric ve Thompson'ın en büyük şanssızlıkları Bogi ve Ekpe'nin yerine gelmeleri..hep onlarla karşılaştırılacaklar...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
su eskisehir gibi takımlar maclara boyle bir gazla girip sonra madara olmuyorlar mı? cok guluyorum...

yahu haddinizi bilin bir amk...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Dünya Kupası elemelerinden dolayı bu hafta lig maçını Salı günü oynayacağız. Bu maçtan 2 gün sonra Baskonia deplasmanına gideceğimizi düşünürsek Vesely'i dinlendirmek mantıklı olabilir.

2. Fenerbahçe Doğuş (5-2)
13. Demir İnşaat Büyükçekmece (3-4)

Maç Bein Sports 3'te...
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 22:28:20 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
42 maçlık serinin devamı için çok mühim maç.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
18.5 handikap var.Kostas-Vesely-Datome üçlüsünden ikisi dışarda kalır diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely-Wanamaker dışarda kalırsa iyi olur gibi görünüyor,son maçlarda üzerlerine çok bindiği için çok yıprandılar,dinlenmeleri iyi olur.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
18.5 handikap var.Kostas-Vesely-Datome üçlüsünden ikisi dışarda kalır diye tahmin ediyorum.
Bende Kostas-Datome olarak tahmin yaptım ankette

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
kostas bence kesin..riske etmez hoca..digerini bilemiyorum..
hangisinin enerjisi dusukse..cunku 48 saat icinde baskonia amcı var...o macta kimin uzerine daha cok set kuracagımıza da baglı olabilir...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bence, Thompson ve Guduric kesin oynar. Melli ve Vesely de oynar diye düşünüyorum, uyum sağlasınlar diye. Zaten maç içinde fazla süre almaz as oyuncular.