Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Eurolig maçından iki gün öncesine maç koymak da neyin nesi. TBF de fibanın yardakçılığını güzel yapıyor. Rakibimiz Baskonia bizle oynayacağı maça hazırlanırken biz maça çıkıyoruz. Yazıklar olsun, avrupa basketbolunun en büyük takımlarından birini aşağı çekmek için bu kadarı yeterli olmaz ama ben söyliyim.

Cemalex

• Ziyaretçi
18.5 handikap var.Kostas-Vesely-Datome üçlüsünden ikisi dışarda kalır diye tahmin ediyorum.

2 gün sonra eurolig maçına çıkacağız, fazla yüksek bir handikap vermişler.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Eurolig maçından iki gün öncesine maç koymak da neyin nesi. TBF de fibanın yardakçılığını güzel yapıyor. Rakibimiz Baskonia bizle oynayacağı maça hazırlanırken biz maça çıkıyoruz. Yazıklar olsun, avrupa basketbolunun en büyük takımlarından birini aşağı çekmek için bu kadarı yeterli olmaz ama ben söyliyim.

Avrupa'da bu hafta Euroleague maçlarından önce maç oynatan başka bir lig yok. Bizim salakların ne zoru vardı da bu dar aralığa maç koydular anlamadım. Bir de Baskonia deplasmanından sonra pazar günü de Trabzon deplasmanı var.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
kostas bence kesin..riske etmez hoca..digerini bilemiyorum..
hangisinin enerjisi dusukse..cunku 48 saat icinde baskonia amcı var...o macta kimin uzerine daha cok set kuracagımıza da baglı olabilir...
ABİ SEN baskonia takımına '' amcık '' mı demek istedin ?

Çevrimdışı franz392

• Üye
Beklentilerimizin aksine Wanamaker ve Guduric yok.

mirinkirin

• Ziyaretçi
ben guduriç'i tahmin etmiştim. doğru mesajdır bence.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Çok rahat bir maç oluyor. Daha en başta Nunnaly ve Vesely masaya yumruğunu vurdu.

Jason Thompson, merkezden güzel paslar dağıttı. Kaçı asist oldu saymadım. Epey ribauntta topladı.

Sinan Güler dışında kötü oyuncu yok.

Barış Hersek'in de epey katkı verdiği bir maç...

Bakalım, son periyot Sinan'da katkı verirse... Diye yazarken Sinan'dan Ahmet'e güzel asist...

3. periyot 60-41 sona erdi.

mirinkirin

• Ziyaretçi
hoca kim iyi oynayıp katkı verirse onu oyundan alıp diğerlerine katkı vermeleri için fırsat veriyor. afedersiniz ziki daşşaana denk bi oyun oluyor.

mirinkirin

• Ziyaretçi
maçın yıldızı bence yok. herkes belli bir oranda katkı verdi. çok rahat maçtı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Maçın yıldızı bence Nunnaly. Özellikle kafa kafaya oynanan ilk bölümler ağırlık koyup dengeyi değiştirdi.

Ama takımın en kötüsü de Sinan'dı. Onun dışında Barış Hersek dahil herkes göreceli olarak iyiydi.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Rahat bi maçtı , baskonia maçı öncesi bi bi nevi akşam antremanımız olmuş oldu. En çok süre alan oyuncumuz 21dakika ile ahmet oldu. Vesely yaklaşık 7dk oynadı bol bol dinlendi. Geri kalan 10oyuncu yaklaşık 15-20dk aralarında dengeli süreler aldı. Sinan hariç herkes güzel katkı verdi. Sinanın eurobasketten bu yana süre gelen formsuzluğu devam ediyo.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu sene lig maçlarını zevk alarak izliyorum.Oyun ve kalite olarak diğer takımlardan çok çok üstünüz.Üstelik rotasyonumuz bu sene çok geniş.Geçen seneye nazaran ligde Ahmet Düverioğlu,Egehan Arna ve Barış Hersek hem oynadıkları maç sayısı olarak hem aldıkları dakika yönünden geçen senenin çok önünde,bu sene lig bildiğin yerli oyuncularımızı sıcak tutmak için maça çıktığımız kulvara döndü.Maç esnasında Hüsnü Çakırgil'de değindi,Jason Thompson savunmada kollarını eskisi gibi kullanmıyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Çok rahat maç oldu..fakat sinan ın durumu kafa karıştırıyor..bu kadar rahat maçta yaptığı top kayıpları inanılmazdı

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Maçı şimdi tekrardan izliyorum. Rakip zayıf olabilir, ama görünen şu, Zoc hocam vidaları sıkmaya başlamış.

Cemalex

• Ziyaretçi
Maçlarda en çok Thomspm'ı dikkatle izliyorum. Ne yapıyor, neyi yapamıyor çabası pozisyon bilgisi ne durumda diye sürekli gözlüyorum. Bu maçta rakibin seviyesi düşük olsa da bazı konularda ilerleme katetmiş.

Öncelikle maçta yorumcu abi de bahsetti artık elini kolunu kontrolsüzce kullanmıyor. Saçma sapan tarzanvari hoplamalar zıplamalarda bulunmuyor. Diğer dikkatimi çeken nokta ise perde yaptıktan sonra içeri devrildiğinde kendisine pas gelirse dış atıcıyı çok iyi görüyor. Takımımızın oyunundaki temel taşlardan biri olan top paylaşımı ve boştaki adamı hemen görme işini başarıyla yaptı. 3 asistin yanı sıra asistin asistini de yaptığı bir iki pozisyon var. Bu maçta ribaundlarda da etkindi ama rakibin de yorgun ve fiizki açıdan eşleşebileceği adamı olmaması nedeniyle yanıltıcı olabilir. Yine de totalde başarılı bir oyun ortaya koydu. Baskonia maçında da devamını getirir umarım. Kısayı karşılamada da rakibe vereceği mesafeyi doğru ayarlamaya başladığında daha etkili olacak.