Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150754 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Dixon henüz takımın çok gerisinde

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Son 11 dakikaya geride girmiştik ama 30-10'luk seri ile yumruğu vurduk.

Çevrimiçi cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Had bildirdiğimiz bir maç yılanın kafasını küçükken ezmek lazımdı.

Guduric harika oynadı.. Datome harikasın

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
13 sayı geri düşeceksin, 5 üçlük atıp 52-51 öne geçeceksin hem de sahanda..sonra 17 sayı fark yiyeceksin..Dram bu ya....

Çevrimdışı cembut

• Üye
Yalnız TOFAŞ bile bizden daha iyi atmosfer yaratıyor

Bu Tofaş için sezonun en flaş maçı, bizim aynı değerde maçımız real cska oli maçları falan oluyor..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Bu Tofaş için sezonun en flaş maçı, bizim aynı değerde maçımız real cska oli maçları falan oluyor..
Onlarda da salonu inletiyoruz ya sanki sorma

Çevrimdışı cembut

• Üye
Onlarda da salonu inletiyoruz ya sanki sorma

Tofaşın trbünü hep böyle değil onu demek istedim.. Bizimkini de çok beğendigimden değil..

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Kendimiz gibi oynamamız yetti. 36-49'dan 52-51 geriye düştüğümüz anda bile sıkıntı yoktu. Savunmada gaza bastığımız an skora yansıdı.

Şu maçtaki gayretin çeyreğini bile Zalgiris maçında ortaya koymamak sinir ediyor beni.

Vesely çok smaç vurdu ama bence maçın hareketi Guduric'in Datomeye yaptığı bir asist vardı 3'lükle sonuçlanan, o asist harikaydı. İçeriye girip savunmanın zayıf noktasında bulunan boştaki Datomeye hiç bakmadan harika bir pas verip 3'lük attırdı.

Guduric'ten seneye çok ekmek yiyicez. Avrupanın en iyi 2 numaralarından biri olacak bu çocuk.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Tofaşın trbünü hep böyle değil onu demek istedim.. Bizimkini de çok beğendigimden değil..
Bu konuda hem fikirim.. Biz en kritik yerlerde bile devreye girmiyoruz ya seyirci olarak ben de o farkı anlatmaya çalışmıştım

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bizim salonda şampiyon olmamzıın da rehaveti olduğunu düşünüyorum..ben geçen sene tv den izlerken takımı çıldırırken bu sene nedense çok sakinim..sezon sonuna doğru tribünler de toparlanır

Çevrimdışı cembut

• Üye
Süre dağılımı çok iyi, ana rotasyon geçen seneye göre ligde dinleniyor artık.. MElih, Guduric, Bobby nin aldıgı süreler çok iyi.. Thompson aldıgı sürelerin hakkını verse daha da rahatlayacagız. Ahmette yoktu bugun.. Vesely 17 dk, Wanamaker ve Datome 23 dk oynamış.. Sloukas ve Nunnally de dinlenmiş oldu..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fakat bizim kısaların hücumda Thompson'ı yeterince kullanmayı ve üstünden set oynamayı düşünmediklerini de gözden ırak etmemek lazım. İstisnasız perde isteyen her arkadaşı için kaytarmadan perdeye çıkıyor, ardından soluk soluğa devriliyor, yer kapmak ve top almak için türlü itiş kakış içinde kendisini paralıyor ve bir defa bile eline top değmeden bu senaryonun tekrar ettiği üst üste üç beş hücum oluyor.

Bugün defansta sırıtttığı söylenemez. Ofansif katkı beklerken, en azından savunmada iyi durdu. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Fakat bizim kısaların hücumda Thompson'ı yeterince kullanmayı ve üstünden set oynamayı düşünmediklerini de gözden ırak etmemek lazım. İstisnasız perde isteyen her arkadaşı için kaytarmadan perdeye çıkıyor, ardından soluk soluğa devriliyor, yer kapmak ve top almak için türlü itiş kakış içinde kendisini paralıyor ve bir defa bile eline top değmeden bu senaryonun tekrar ettiği üst üste üç beş hücum oluyor.

Bugün defansta sırıtttığı söylenemez. Ofansif katkı beklerken, en azından savunmada iyi durdu. 

Kadji üçlük atarken 2 metrede durdu sürekli..hala pozisyon olmayı bilmiyor...sürekli karmaşa içinde

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
8 kişilik rotasyonla oynadık.Melih 32 dakika, Sinan 4 dakika sahada kaldı.Bu iki oyuncu arasında süre dağılımındaki fark biraz fazla geliyor bana.O 4 dakikaya 1 asist, 1 top çalma sıkıştırmıştı halbuki.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Guduric strese bağlamayıp abartmadan mevcut kapasitesi ile oynadığı zaman çok verimli oluyor. Zamanla kendisini de aşacaktır. Türk hakemliği etik ile imtihanında maalesef hep sınıfta kalıyor. Basketbolsever Vesely'nin harika smacını konuşacak iken hakemin saçma sapan teknik faulünü konuşuyor. Yerdeki topa ayağı ile vursa verilen kararın bir mantığı var diyeceğim ama vaziyet ortada, ıslah olmazlar; maçın önüne geçip kendilerini konuştururlar...