Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Thompson'ın acilen İbrahim Kutluay basketbol okullarına yazdırılıp, basketbolun temel kurallarını öğrenmesi lazım..Ya adam hep aynı faülü yapar mı..gerizekalı diyecem böyle değildi...geldiğinde dış şutu çok iyiydi, üçlük atar diyorduk artık çembere zor değdiriyor...yüzde 90 faul atar diyorduk yüzde 50'lere düştü..yani bunun derdi mi başka anlamadım ki...gerekirse Rahimova ablamızla başgöz edelim ikisi de rahatlasın...yani vasat oyuncuları çok gördüm bu formayla da Sekulic'e bile rahmet okutur bu..geçen sezonki dombili bile ribaunt alıp, içine falan vuruyodu...bu tam sıfıra sıfır elde var eksi 10.... 

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu maçla başlayan 10 maçlık süreçte sadece 1 kez İstanbul dışına çıkacağız(Valencia).10'da 10 yaparız inşallah.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 15:27:33 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Tofaşın bu hafta da kaybetmesiyle olmamız gereken yere geldik sonunda. BJK da yenilmiş, serilerini bitirmek bize nasip olmadı.

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Thompson'ın acilen İbrahim Kutluay basketbol okullarına yazdırılıp, basketbolun temel kurallarını öğrenmesi lazım..Ya adam hep aynı faülü yapar mı..gerizekalı diyecem böyle değildi...geldiğinde dış şutu çok iyiydi, üçlük atar diyorduk artık çembere zor değdiriyor...yüzde 90 faul atar diyorduk yüzde 50'lere düştü..yani bunun derdi mi başka anlamadım ki...gerekirse Rahimova ablamızla başgöz edelim ikisi de rahatlasın...yani vasat oyuncuları çok gördüm bu formayla da Sekulic'e bile rahmet okutur bu..geçen sezonki dombili bile ribaunt alıp, içine falan vuruyodu...bu tam sıfıra sıfır elde var eksi 10....
İbrahim kutluay kısmına çok güldüm :)
Thompson bir basketbolcunun olabileceği en iyi okulda, burada da düzelmezse hiç bir yerde düzelmez. Obra kendisinden umudu kesmediyse gelişme kaydedecektir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Maçın tekrarını izledim. Jason Thompson özelinde bir iki şey yazmak istiyorum. Öncelikle bu adamın yeteneksiz olduğunu düşünmüyorum ki o kadar sene NBA de oynatmazlar yeteneksiz adamı. İlk sıkıntı motive olamama ya da aşırı motive olma ve özgüven eksikliği. Hayat böyle bir kez sapa sardı mı sarar sarar sarar... Adamın da Fenerbahçe yıllarına denk geldi. İkinci ve daha önemli sıkıntı adamın yeni bir Gasper Vidmar sendromu yaşaması. Nedir bu sendrom? Yaptığın her şeyin göze batması ve hakemlerce acımasızca kullanılması. Nasıl olsa Thompson var pozisyonda zaten beceriksiz görsen de görmesen de çal gitsin. Ve ona yapılan faullerin görmezden gelinmesi. Garibim Vidmar da çok çekti bundan. En büyük örneği Telekom Cumhurbaşkanlığı kupası maçının son 20 saniyesidir. Yurt içi ya da dışı fark etmeksizin basketbol hakemlerinin yüzde doksanının psikolojik olarak sıkıntılı olduklarını, zor bir çocukluk, ergenlik ve gençlik dönemleri geçirdiklerini düşünmüşümdür. Bu patolojik bozukluklar çaldıklerı düdüklere de yansır. Thompson'un gönderilmesinin ve yeni transfer yapılmasının da iyi sonuçlar vereceğini düşünmüyorum. Bu adamdan beklenen verimi aldık mı? Hayır. Alabilecek miyiz? O da pek mümkün görünmüyor. Psikolojisine yardım edip verebileceği derecede katkıyı kazanmak zorundayız. Belki de müdhiş bir katkı vermeksizin sadece basketbol doğrularını yapacağı bir 20-25 dakika üst üste ikinci şampiyonluğa giden yolda önemli bir maç kazandıracak bize ve bunu yaptırabilecek Avrupa'daki tek adam bizde. İç saha maçlarında kötü oynadığı anlarda bile destek olunmalı diye düşünüyorum... 
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 23:54:51 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
cok rahat bir fikstur geliyor...umarım zirve yapıp bu fiksturde kayıpsız gideriz lig ve avrupa'da..en azından yol derdi olmayacak..hatta 9 mac...lige ara verilirse..

vs Real Madrid 28 Aralık
at Besiktas 31 Aralık
vs Baskonia 5 Ocak
vs Sakarya Basket 7 Ocak
at Valencia Basket 11 Ocak
vs İstanbul Bld. 14 Ocak
vs Panathinaikos 17 Ocak
at Anadolu Efes 19 Ocak
turkiye ligi arası geliyor...yoksa Banvit deplasman olur...
vs FC Barcelona Lassa 26 Ocak

bir tek ispanya yolculugu var..ve oncesi - sonrası maclarımız ligde nispeten basit...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Pazar-13.00
Ligde 14 maçtır yeniyoruz bunları.
Beşiktaş sahasında 9 resmi maçtır kazanıyor.
Guduric ve Thompson'un dışarda kalmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2017, 15:32:10 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
zor olacak yine olay çıkar muhtemel tribünler boşaltılır

Çevrimdışı ata771

• Üye
Beşiktaşın en etkili adamı strawberry bence onun savunmasında guduric oynar normalde bu maç ama real maçından sonra koçun tasarruffu ne olur bilinmez

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Pota altında semih sakat lima ayrıldı yeni transferleri de takıma katılmadı. O yüzden potaaltları oldukça zayıfladı pivot olarak bi tek sertaç kaldı ellerinde o da zaman zaman çok çabuk faul problemine girebiliyo bence orayı işleriz uzunlarla bol bol. Jason madride karşı güzel bi maç çıkardı böyle sert atmosferli deplasmanda oynamalı bence madem bu adamı adapte edicez bi şekilde takıma şahsi düşüncem bu yönde oynasın göstersin kendini. Ben guduric kesik yer diyorum bi de bence guardlardan biri olmaz bence kostas veya wanamaker. Son maçta wanamaker yoktu bence şimdi sıra kostasta. Guard rotasyonunda bobby sinan ve kostas/brad ikilisininden biri rahatlıkla orayı götürür bence.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Lima bu maçtan sonra ayrılacak sanırım. Koç tahmin ettiğim gibi gudurici oynatıyor sloukas ve nunnually kesilmiş

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Lima kadroda olsa bile çok oynatmazlar belli bi bonservisle satıyolar çine. O riske giremezler sakatlık vs. Zaten son dönemde nerdeyse hiç süre almıyo. Potaaltını güzel işler, savunmayı tofaş maçı gibi sıkı tutarsak sorun yaşamayız
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Yine son top yine wanamakerin top kaybı evet güçlü evet iyi bitirici ve birebirci ama bu adam winner değil en azından öyle bir potansiyel varsa biz göremedik.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Jason Thompson'da  gözle görülür bir kıpırdanma var.Real Madrid maçının ikinci yarısı ve Beşiktaş maçının ilk yarısında gayet iyiydi.

Çevrimdışı franz392

• Üye
15 dakika boyunca ezdik bunları, sonra üst üste 4 üçlük attılar (ki 8'de 0 ile başlamışlardı), biz de biraz tempoyu kaybettik ama ona rağmen devre sonuna 15 sayı önde girdik.