Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Moupusta fall bu yıl 3 4 kere Canlı izleme fırsatım oldu. Baya değerli bir uzun en azından seviyesi Sakarya değil bence. Hücumda çok aktif değil ama müthiş bir savunmaciya evrilebilir. İyi de bir pasör olduğunu düşünüyorum murat Kosova'nın dediği gibi ekpeyi çok andıran bir tarzı var .

Topu eline aldığında bir gözüyle kısaları kovalıyor ve pası veriyor da. Bu boyla bu fizikle Euroleague'te nasıl takım bulamamış hayret. Bir takımın rotasyonunda mutlaka yer bulabilir ve verimli bir 10 dk. çıkarabilirdi.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Topu eline aldığında bir gözüyle kısaları kovalıyor ve pası veriyor da. Bu boyla bu fizikle Euroleague'te nasıl takım bulamamış hayret. Bir takımın rotasyonunda mutlaka yer bulabilir ve verimli bir 10 dk. çıkarabilirdi.

Barcelona da ilgileniyordu aslında. Hatta Sakarya'ya ile anlaştıktan sonra bir röportajda (ne kadar doğru bilemeyiz tabi) bu kararı vermek için çok düşündüğünü ve gelişimi için Sakarya'nın daha uygun olduğunu düşündüğü için geldiğini söylemiş.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Koç bu dk.ya kadar berbat..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Barcelona da ilgileniyordu aslında. Hatta Sakarya'ya ile anlaştıktan sonra bir röportajda (ne kadar doğru bilemeyiz tabi) bu kararı vermek için çok düşündüğünü ve gelişimi için Sakarya'nın daha uygun olduğunu düşündüğü için geldiğini söylemiş.

Aslında Sakarya da fall gelişimi için kurulmuş takım gibi gözükmüyor oyun kurucular genelde skora dönük oynuyorlar çok az ikili oyun oynandığını gördüm fall ile genelde kendi ekmeğini kendi çıkartıyordu. Tabi şimdi hücum katkısı biraz artmaya başladı daha çok saha içinde arıyorlar ama  o da genelde topu verip sırtı dönük oyun oynaması için :D

Çevrimdışı franz392

• Üye
Aslında Sakarya da fall gelişimi için kurulmuş takım gibi gözükmüyor oyun kurucular genelde skora dönük oynuyorlar çok az ikili oyun oynandığını gördüm fall ile genelde kendi ekmeğini kendi çıkartıyordu. Tabi şimdi hücum katkısı biraz artmaya başladı daha çok saha içinde arıyorlar ama  o da genelde topu verip sırtı dönük oyun oynaması için :D

Evet genelde Jones ve Harris'in üzerinden oynuyorlar, asist sayıları da düşük sayılır. Aam süre alıyor tabi, Barcelona'ya gitse ne kadar şans bulurdu bilemeyiz.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Bobby abim ya sen nasıl bir kralsın ya şarap mübarek 30 yaşından sonra geldiği seviye koyduğun yürek umarım formanı asarız tavana

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
İlk yarıyı lider bitirip turkiye kupasında efesle eşleşicez gibi duruyo şuan 😎 gerci son hafta sıralama değişebilir tabi. Jason bey kafayı toparlamış iyice inşallah vesely cabuk döner de rotasyonumuz daralmaz euroleague de
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2018, 21:35:25 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

hmetin

• Ziyaretçi
Bugun Pazar degil mi?Kombineli 7000-7500 kisi yok mu?Salon bos gorunuyordu.Nasıl oluyor bu...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Dixon amcam biraz daha sure almalı..

herhalde nunnally yokken dixon ve melih daha cok sure alacak...dıs sut katkısı icin...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Bugun Pazar degil mi?Kombineli 7000-7500 kisi yok mu?Salon bos gorunuyordu.Nasıl oluyor bu...

Ben de bir kombineli olarak her maç gidemiyorum. Sakarya maçında salondaydım ama her lig maçına gidebildiğimi söylemek doğru olmaz.

Bu yüzden dediğiniz gibi salonun bu şekilde boş kalmaması için bazı şeyler yapılabilir:

- Önümüzdeki sene lig ve euroleague kombineleri ayrılarak sadece lig sadece eurolaegue ve ikisini birden içeren kombine seçenekleri sunulmalı
- Lig maçlarında biletlerin fiyatları ucuzlatılmalı.
- Eğer ulusal lig için biletler ucuzlar ve kombine sistemi dediğim şekilde yapılırsa bir çok insan şuan kombineli kişiler tarafından boş bırakılan 1-2-3-4 kategorilerde ucuz maç izlemek ve oyuncuları yakında görebilmek için sakarya,ibb, eskişehir gibi normalde ilgi gösterilmeyen lig maçlarına tekil bilet alıp gelmek isteyecektir. (bir çok insan üst katta maç izlemek istemiyor, hele alt kat boş iken çok daha kötü bir atmosfer oluşuyor üst katlarda)

Euroleague maçlarında zaten seyirci gelme problemi yok ve bir çok açıdan daha iyi bir atmosfer oluşuyor. Lig ve eurolague için ayrı kombine ve lig için çok daha ucuz bilet politikası yapılması çok iyi olacaktır.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 11:00:08 Gönderen: anil7com »
Fenerbahçe!

• Üye
ya madem basketbolu sevdireceksiniz...
mac bos trıbune oynanacagına yap ogrenciye 5 lira herkes gelsin..
yaparsan 20-35 lira arasına ogrenci gelemez kolay kolay..bunun yolu var, yemegi var..50-75 lira arasına patlıyor ogrenciye minimum..

bu rakamı asagı cekmek lazım...

mesela kadıkoy'den mac saatıne 2 saat kala ayarla 5-6 otobus 15 dakika arayla...
zor isler degil bunlar...sadece lig macları icin dene bunları..baktın bos oluyor hala yaygınlasmıyor vazgecersin...ama bu 2 defa yaptım 3. defa da vazgecmekle olmaz...devam ettir bir 3-4 ay...reklamını yap...

milletin derdi kadıkoye ulasmak degil..kadıkoye geliniyor ama sonra atasehire gitmek cok zor...kadıkoyden atasaheir e ulasılamıyor bildigim kadarıyla cok vakit alıyor, onunden arac gecmiyor vs...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Lig ve eurolague için ayrı kombine ve lig için çok daha ucuz bilet politikası yapılması çok iyi olacaktır.

Katılıyorum. Lig ve euroleague maçlarına ayrı kombine satışı yaparsın, eskiden Abdi İpekçi'de yapıldığı üzere üst tribünlerin boşluğunu yansıtmamak için branda ve benzeri tür bir şey çekersin, lig maçlarını da üç dört bin kişiye oynarsın ki lig maçları için yeterli. Metronun hizmete açılmasıyla daha kolaylaşacaktır diye umuyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vallaha ben bu sene Sakarya maçı harici lig maçına gitmedim. euroleague maçlarında kayıpsızım.
ama ben gitmediğim lig maçında kombinemi mutlak bir kardeşimize veriyorum. yerimiz boş kalmasın diye.
ama herkes sanırım böyle yapmıyor.
ama bir çözüm şart.
lig maçlarında yukarıdaki insanları mutlaka ve mutlaka aşağıya indirmek lazıjm salonunu alt katı boş oıluyor gelsinler işte hep beraber hem daha gürültü hem de daha kalabalık bir şekilde oturmuş oluruz
önyargılardan uzak çözümler bulmak şart

• Üye
Vallaha ben bu sene Sakarya maçı harici lig maçına gitmedim. euroleague maçlarında kayıpsızım.
ama ben gitmediğim lig maçında kombinemi mutlak bir kardeşimize veriyorum. yerimiz boş kalmasın diye.
ama herkes sanırım böyle yapmıyor.
ama bir çözüm şart.
lig maçlarında yukarıdaki insanları mutlaka ve mutlaka aşağıya indirmek lazıjm salonunu alt katı boş oıluyor gelsinler işte hep beraber hem daha gürültü hem de daha kalabalık bir şekilde oturmuş oluruz
önyargılardan uzak çözümler bulmak şart

bu yonetim anlayısı ile olmaz abi..

karsısındaki herkesi hem muhalif goren, hem sadece musteri olarak goren bir anlayısla zor...

gercekten taraftarın ne istedigini anlamaya calısan, taraftarın isteklerini karsılarken, onlardan alacagı geri donuse sırtını ceviren, onlarla interaktif olarak birseyler yapmak isteyen paylasımcı bir anlayıs yok bu yonetimde...mayısa kadar ya sabır...

cunku bizleri öcü gibi görüyorlar..fb sadece onların ve onlar gibi dusunen azınlığın olsun istiyorlar..yerlerine daha iyi isler yapabilen bir grup insan yada yonetim gelirse komplekse girerler cunku...ego ve kontrol manyaklıgı...

hmetin

• Ziyaretçi
Bu yonetim bunu yapmaz.Ben Elen Musk Uzay Tribununden mac seyredecegim.Ama altlar bombos oldugu halde inmemize izin verilmeyecek.2-3-4 de oturanların buyuk kısmı tezahurat,yuhlama,ıslıklama,protesto vs yapmayacak.EL de bile oralarda bosluklar vardı Baskonia macında...

Ayrıca parayı istiyorsun ve alıyorsun.Ulker zamanında gorsel sovlar,ısık soları vs vardı.Dogus geldi bir arada patenle t shirt fırlatma dısında birsey yok.Neden biz de danscı kızlar goremiyoruz,ısık sovları goremiyoruz.Sen Yonetim olarak parasız taraftar sevmiyorsun,parayı alıyorsun ama tam hakkını vermiyorsun.Parası olanların buyuk kısmı da ben bagırma,cagırma,hoplama,zıplama,protesto etmem havasında ben yemegimi yerim,cipsimi,mısırımı yerim,yanımdaki ile muhabbet ederim,arada da maca bakarım havasında ...Tabii ki bu forumda olan olmayan destekleyen kitleyi tenzih ederek soyluyorum bunları...