Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu yonetim bunu yapmaz.Ben Elen Musk Uzay Tribununden mac seyredecegim.Ama altlar bombos oldugu halde inmemize izin verilmeyecek.2-3-4 de oturanların buyuk kısmı tezahurat,yuhlama,ıslıklama,protesto vs yapmayacak.EL de bile oralarda bosluklar vardı Baskonia macında...

Ayrıca parayı istiyorsun ve alıyorsun.Ulker zamanında gorsel sovlar,ısık soları vs vardı.Dogus geldi bir arada patenle t shirt fırlatma dısında birsey yok.Neden biz de danscı kızlar goremiyoruz,ısık sovları goremiyoruz.Sen Yonetim olarak parasız taraftar sevmiyorsun,parayı alıyorsun ama tam hakkını vermiyorsun.Parası olanların buyuk kısmı da ben bagırma,cagırma,hoplama,zıplama,protesto etmem havasında ben yemegimi yerim,cipsimi,mısırımı yerim,yanımdaki ile muhabbet ederim,arada da maca bakarım havasında ...Tabii ki bu forumda olan olmayan destekleyen kitleyi tenzih ederek soyluyorum bunları...

Ligde diğer takımların kadro tanıtımlarında bile görsel şovlar oluyor, bizde böyle şeyler yok. Doğuş'tan beklentim vardı ama herhalde sadece maddi destek olduğu için bu işlerle alakaları yok. Tabi Ülker de bırakınca böyle amatör bir durumda kaldık o konularda.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Cumartesi-20.15
İBB ile bugüne dek yaptığımız 7 resmi maçın hepsini kazandık.
İBB, bu sezon sahasında yaptığı son 10 resmi maçta sadece 1 kez kaybetti.
Biz de deplasmanda yaptığımız son 9 resmi maçta 1 kez kaybettik(Maccabi)
9.5 handikapla favoriyiz.

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2018, 22:13:58 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Bugün sanki yenilecekmişiz gibi bir his var içimde . Hafta içi çarşamba ve cuma kazanalımda bugün yenilsekte önemli değil.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
İkinci çeyrek sonunda Obra nın bir dakika ara ile aldığı mola en büyük güvencemiz, adamı delirtmek için her şeyi yaptılar. Ondan sonra neden Türk oyuncu oynatmıyor. Böyle oynayacaklarsa hiç oynatılmasınlar anasını satayım...

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Yorumcu Hüsnü müdür nedir tam FB düşmanı gibi konuşuyor ayar etti artık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bugün sanki yenilecekmişiz gibi bir his var içimde . Hafta içi çarşamba ve cuma kazanalımda bugün yenilsekte önemli değil.
Ya cidden böyle bir şeyi hissettin mi :) totem mi yaptın yoksa

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İkinci çeyrek sonunda Obra nın bir dakika ara ile aldığı mola en büyük güvencemiz, adamı delirtmek için her şeyi yaptılar. Ondan sonra neden Türk oyuncu oynatmıyor. Böyle oynayacaklarsa hiç oynatılmasınlar anasını satayım...
Vallaha hocam rotasyon filan herşeyi deniyor ama dediğin gibi bazen çıldırtıyorlar

Çevrimdışı Intermed

• Üye
Ya cidden böyle bir şeyi hissettin mi :) totem mi yaptın yoksa

Totem diyebiliriz. Ne zaman bi forumda yenecez yazsam yeniliyoruz. :)

12 oyuncudan skor katkısı almamız güzel oldu. İlk çeyrekte yakaladığımız fark yetti maçı kazanmaya.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Yorumcu Hüsnü müdür nedir tam FB düşmanı gibi konuşuyor ayar etti artık

Dostum yorumcu Hüsnü Çakırgil; Fenerbahçe'nin kazandığı ilk basketbol ligi şampiyonluğunda kadromuzun önemli bir parçasıydı, üç sayısı bugünkü Melih'ti diyebilirim. Düşman olmasına imkan yok da çok boş konuşuyor zaman zaman, sıkıntı o.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Vallaha hocam rotasyon filan herşeyi deniyor ama dediğin gibi bazen çıldırtıyorlar

Yahu şunlardaki boy imkan bende olsaydı ne vardı. Yemem, içmem her türlü kapardım o formayı. Yerli bağlamında insan arıyor İbrahim Kutluay, Mirsad ve Ömer Onan'ın hırsını. Şu adamın dönemine denk gelselerdi ne vardı! Gerçi İbo Obrayla Pana'da Avrupa şampiyonu oldu :))))

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
3.çeyrekte 17'ye çıkan fark bitime 5 dakika kala 6'ya indi ama daha fazla heveslendirmedik.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Beyler Efes maçı biletleri hakkında bilgisi olan var mı? 2 hafta sonraki Valencia maçının biletlerini satışa çıkarmışlar, bizim maçın biletleri hakkında en ufak bilgi yok.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Beyler Efes maçı biletleri hakkında bilgisi olan var mı? 2 hafta sonraki Valencia maçının biletlerini satışa çıkarmışlar, bizim maçın biletleri hakkında en ufak bilgi yok.

Her zaman yaptıkları şey, son dönemlerde genelde 1 gün önceden satışa sunuyorlar, diğer taraftan alırsan bazen üzerinde sarı lacivert kıyafet-atkı vb. olunca sorun çıkarıyorlar. Şimdi bir de tribün olsun diye sokaktan buldukları gs'li tipleri doldururlar taraftar olarak.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
boşverin kimin ne oynadığını sakatsız çıktık ya önemli olan o...şimdi çarşamba cuma pao ve efes maçlarını alalım ilk 4 için çok önemli bu maçlar....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Her zaman yaptıkları şey, son dönemlerde genelde 1 gün önceden satışa sunuyorlar, diğer taraftan alırsan bazen üzerinde sarı lacivert kıyafet-atkı vb. olunca sorun çıkarıyorlar. Şimdi bir de tribün olsun diye sokaktan buldukları gs'li tipleri doldururlar taraftar olarak.

Onların bulmalarına gerek yok, yıllardır onlar gönüllü gider zaten. Teşekkürler bilgi için.