Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 154594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Melli ve Thompson ankette başa baş gidiyor. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
vallaha ben cok kararsız kaldım...her ikiside bence macın oyuncusu...thompson'a ıy attım ama her ikiside iyiydı...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Pazar-17.00
Banvit çok formda, tam 10 resmi maçtır kazanıyor.
Biz ise 8 resmi maçtır kazanıyoruz.
Bunları 4 resmi maçtır yeniyoruz.
7 Handikapla favoriyiz.
Kostas-Wana ikilisinden birisi kesik yiyebilir.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2018, 11:07:48 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Kayıp yaşama ihtimalimiz olan bi maç bence. 2.yarı banvit ve ksk hariç sert deplasmanımız yok. Tüm rakiplerimizle de kendi evimizde oynıycaz. Ligde liderliği kolay kolay kaybetmeyiz. Bence en çok süre alan oyuncumuz oldugundan dinlendirme amaclı wanamaker ya da son zamanlarda formu düşen datome kesik yiyebilir diye tahmin ediyorum
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Kostas yada datome...kesik yer...ama zor maç olacak....dikkat etmek lazım.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bayağı rahat kazanırız

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Hocam hepimizi ters köşe yapmış. JT yok maç kadrosunda :)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ancak bu kadar saçma bir maç sonu ile kaybedebilirdik bir top kaybı ve adam acayip bir pozisyon sokuyor şutu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Wanamaker'ın iki sayı öndeyken kullandığı erken üçlük, belki game winning yapmak istedi ama işimizi bitirdi. O seti oynayamayınca Vesely'yi de oyuna alamadık..Saçma sapan yenilgi oldu ama Barcelona maçından sonra muhtemel idman bile yapamadan çıktığımız bir maçtı...Olur böyle şeyler

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Kaybetmek önemli değil tabiki, kaybetme şeklimiz kötü. Anlaşılan o ki bizim maçları son hücumlara bırakmamamız gerekiyor.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Wanamaker bir erken top attı son hücumda ise erkenden potaya gitmeye kalktı maç sonlarını oynayamıyor bu adam,Banvitin molası yok zaten neyin acelesi bu 10 sn daha süre vardı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Maç hakkında  iki cümle yazacağım. İlki özellikle hücumda bir Datome resitali izledik, son üç hücumda neden topla buluşturulmaz anlayamadım.  İkincisi ise Datome'ye -hakemi aldatmaya yönelik hareket olduğu gerekçesiyle- çalınan teknik faul Türk basketbol hakemliğinin utanç düdüğüdür ve gerek lehimize gerekse aleyhimize olarak panyaya çarpan toplara yapılan bloklara basket kararı vermemeleri sahadaki hakem üçlüsünün basketbol sporu konusunda ehil olmadıklarını gösteren en önemli verilerdir, hakemlik lisansları iptal edilmeli...

Çevrimdışı franz392

• Üye
Saçma bir son ile kaybettik. Son top sorunu devam ediyor maalesef. Ama büyük ihtimalle normal sezonun son mağlubiyeti bu olur, maksimum bir maç kaybederiz artık.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Takımda topa yön veren hiç bir oyuncumuz son hücumları doğru oynayamıyor. Sanırım canımızı çok yakacak bu gidişle.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Euroleaguede es kaza play off maçları yada F4 maçları son topa kalırsa yandık. Tüm euroleguede son topu bizim kadar kötü oynayan takım yoktur sanırım. Kaldı ki ligdeki üç maçımızı da bu şekilde kaybettik.
Biz bir maçı kazanmak istiyorsak son topa kalmayacak o maç ve o topu wanna ve sloukas kullanmayacak.
Ayrıca wanna'nın maç sonu bir tane kritik şutu soktuğunu hatırlamıyorum ben. Daçka'da da sokamıyordu. Bizde de sokamıyor ama hala deniyor.