Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150277 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Salı günü mazbatasını alacak olan Başkanımız Ali Koç umarım tribünlerde olur. Biz Tofaş'a koyarken Ali Koç'un da varlığıyla salon yıkılacaktır.

Bursadaki maçları biraz sıkarsak 4-0 ile bitiririz. Tofaş'a değil bize bağlı.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
bu arada tofaş da efes kadar nefret ettiğim bir kulüp, final oynadığımız zamanları unutmam. rencide edip alalım kupayı.
keşke adam gibi kulüp takımları ile oynasak, mesela ksk ve .... la başka bulamadım.

Çevrimdışı theo

• Üye
  • Yer: gaziantep
fbdoğuş (ali koç) vs. tofaş (koç holding)
kaderin cilvesi ilk resmi maç ;)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
bu arada tofaş da efes kadar nefret ettiğim bir kulüp, final oynadığımız zamanları unutmam. rencide edip alalım kupayı.
keşke adam gibi kulüp takımları ile oynasak, mesela ksk ve .... la başka bulamadım.
Banvit var..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Bunlarla 27 yıl sonra finalde karşılaşacağız.O seriyi 3-2 kazanmıştık.
1999 yarı finalinde de unutulmaz bir seri yaşamıştık.İlk maçı Bursa'da kazanmıştık.İkinci maçta 2 sayı gerideyken son salisede 3 serbest atışın üçünü de kaçıran Gilmore yüzünden finale çıkamamıştık.O maçın videosu:
https://www.dailymotion.com/video/xsdxhu

Dostum o yıllarda asker olduğum için bu sezon bende yok. Paylaştığın linkten maçın son bölümünü izledim. Diyecek söz bulamıyorum ama iyi ki askermişim de demedim değil yani. Gilmore un kaçırdığı serbest atışları geçtim İbrahim'in yaptığı yarı saha hatası mı dersin, yılların tecrübesi Tamer Oyguç'un abuk subuk pasları mı dersin... Obradovic çok büyük şans bizim için. İçinde bulunduğumuz günlerin değerini bilmek lazım...
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 12:34:44 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı south

• Üye
Maça gidemeyecek olan kombine sahipleri varsa forumda talibim,bir öğrenci sevindirmiş olursunuz ☺😀

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
sadece 5. ve 6.kategori kalmış. 7 bitmiş
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Şu AGFB denen grup artık salona giremeyecek dimi  :)

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Şu AGFB denen grup artık salona giremeyecek dimi  :)

parasını verip girmek isterlerse girebilirler. kimseye yasak konmamalı. ama bedava bilet de kimseye dağıtılmamalı artık. agfb, gfb, unifeb vs. hiç birinin sade taraftardan ayrıcalığı olmamalı.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Dostum o yıllarda asker olduğum için bu sezon bende yok. Paylaştığın linkten maçın son bölümünü izledim. Diyecek söz bulamıyorum ama iyi ki askermişim de demedim değil yani. Gilmore un kaçırdığı serbest atışları geçtim İbrahim'in yaptığı yarı saha hatası mı dersin, yılların tecrübesi Tamer Oyguç'un abuk subuk pasları mı dersin... Obradovic çok büyük şans bizim için. İçinde bulunduğumuz günlerin değerini bilmek lazım...
Canlı izlemiştim maçı, final geldi derken kaçıverdi avucumuzdan.Tofaş'ın efsane kadrosunu çok dar bir rotasyonla eleyecektik.Finalde Efes'i 3-1 yenip şampiyon oldular zaten.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
parasını verip girmek isterlerse girebilirler. kimseye yasak konmamalı. ama bedava bilet de kimseye dağıtılmamalı artık. agfb, gfb, unifeb vs. hiç birinin sade taraftardan ayrıcalığı olmamalı.

Söz konusu grupların -basketbol maçları özelinde yazıyorum- yarardan çok zararı var. Onlarca sıralanabilir ama aklıma gelen ilk ikisini yazayım. 2-0 dan 4-2 ye dönen Efes final serisinin üçüncü maçında maçın bitmesine 5 dakika kala kutlamalara başlanılması ve malum sonuç. Bir diğeri de ilk F 8 yaptığımız sene devre arasında yerlerini değiştirip öbür pota arkasında Belgrad'dan gelen bir otobüs Partizanlıya karşı Kosava bayrağı açıp siyasi didişmeye girmeleri ve lehimize olan maç momentumunu değiştirerek yenilgiye yol açmaları.  Momentumun çok kısa sürelerde değişebildiği bir spor olan basketbolda öyle sırtı sahaya dönük elde davul omuz omuza çekelim ile yürümüyor işler. Sarı tribün gibi olacaksa eyvallah, kusursuza yakınlar diyebilirim ama bu gruplar grup halinde uzak dursunlar mümkünse...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yarın mazbata törenini statta yapacak ve taraftarı da alacaklar. Final maçının saati ile çakışmasından çekiniyorum. Umarım ona göre bir saat ayarı yapılmıştır.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Yarın mazbata törenini statta yapacak ve taraftarı da alacaklar. Final maçının saati ile çakışmasından çekiniyorum. Umarım ona göre bir saat ayarı yapılmıştır.

Tören 18:00'de, o bittikten sonra da maça geçecekmiş başkan.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Bilgilendirme | @UlkerSportArena'da oynanacak final serisi maçlarında 417-418 numaralı bloklarda bilet satışı yalnızca ana gişeden ve öğrenci kimliği ibrazıyla “kişi başı bir bilet” olacak şekilde yapılacaktır. Bu bloklar için bilet fiyatı 15 TL’dir ve koltuk düzeni olmayacaktır.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Baskanim benim daha illk günden anadolu gefebe yi kovdu, ögrencilere 15tl yapmis  :-*
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 23:47:16 Gönderen: FeNeRiM669 »