"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada tofaş da efes kadar nefret ettiğim bir kulüp, final oynadığımız zamanları unutmam. rencide edip alalım kupayı. keşke adam gibi kulüp takımları ile oynasak, mesela ksk ve .... la başka bulamadım.
Bunlarla 27 yıl sonra finalde karşılaşacağız.O seriyi 3-2 kazanmıştık.1999 yarı finalinde de unutulmaz bir seri yaşamıştık.İlk maçı Bursa'da kazanmıştık.İkinci maçta 2 sayı gerideyken son salisede 3 serbest atışın üçünü de kaçıran Gilmore yüzünden finale çıkamamıştık.O maçın videosu:https://www.dailymotion.com/video/xsdxhu
Şu AGFB denen grup artık salona giremeyecek dimi
Dostum o yıllarda asker olduğum için bu sezon bende yok. Paylaştığın linkten maçın son bölümünü izledim. Diyecek söz bulamıyorum ama iyi ki askermişim de demedim değil yani. Gilmore un kaçırdığı serbest atışları geçtim İbrahim'in yaptığı yarı saha hatası mı dersin, yılların tecrübesi Tamer Oyguç'un abuk subuk pasları mı dersin... Obradovic çok büyük şans bizim için. İçinde bulunduğumuz günlerin değerini bilmek lazım...
parasını verip girmek isterlerse girebilirler. kimseye yasak konmamalı. ama bedava bilet de kimseye dağıtılmamalı artık. agfb, gfb, unifeb vs. hiç birinin sade taraftardan ayrıcalığı olmamalı.
Yarın mazbata törenini statta yapacak ve taraftarı da alacaklar. Final maçının saati ile çakışmasından çekiniyorum. Umarım ona göre bir saat ayarı yapılmıştır.