Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 150015 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Wana çoktan gitti bence, zaten gelmedi pek hiç :D , ihtiyacımız da yok jason gibi. Melih Ege Ahmet daha çok süre alsın. Wanasız jasonsız eurocup at its best takımını da yenemeyeceksek bırakalım curling oynayalım.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hem takım hem Obra F4 finalinin etkisinde hala, takım o yenilgiyi hala yaşıyor. Ama bizim takım Goudlock zamanındaki takım değil, bu seriyi kaybetmemiz de %1 ihtimal bile değil. Wana'nın bu saatten sonra oyuna ağırlık koymasının da hiçbir önemi yok. Bütün sezonu rölantide, geçen sezonun yarı kapasitesinde geçirdi. Çok önemli oyuncuydu bizim için, bence bekleneni kesinlikle veremedi. Yürekli bir oyuncu değil. Bence söylendiği gibi çoktan Barcelona ile imzaladı. NBA yapmasının da imkan ihtimali yok.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Wanamaker'a karşı ön yargı artık komik düzeye geldi, Egehan örneğine hiçbir şey demiyorum zaten :) Sevmiyorum o yüzden katkı vermesin istiyorum deyip geçin bari ama algı yaratmayın. Eminim ki sezon boyunca koçun en beğendiği 2-3 oyuncudan biriydi.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Wanamaker bekleneni veremedi, önceki sezonuna göre gayet vasat bir sezon geçirdi. Geç ve sorunlu transferinin de etkisi olabilir. Bizde kalmayacağını büyük ihtimal görüyorum.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 01:28:51 Gönderen: fener_1907 »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
benim hiç bir oyuncu umrum değil, Fenerbahçe umrumda. gelen ağam giden paşam, ama gitmiş olanları tutmamak lazım. wananın ne faydası var, jasonun ne faydası var bize seneye? yok. kalanlar oynasın. egehan oynayacak tabii ki, neden komik onu anlamadım. :)

Çevrimdışı franz392

• Üye
İyi de Darüşşafaka'daki rolü çok daha farklıydı. Sürekli bireysel oynaması istenen bir takımdan topun sürekli döndüğü bir takıma geldiğinde aynı katkıyı vermesi çok zordu. Ancak birkaç kötü maçı hariç gayet verimliydi. Bogdanovic katkısı beklediyseniz yetersiz gelmiş olabilir de kıtada başka bir Bogdanovic yok, zaten o yüzden forvet üzerinden oyun kurmak yerine iplerin Sloukas ve Wanamaker'a verildiği bir sisteme geçiş yaptık.

Henüz kimsenin bir yere gittiği yok daha ama anlatamıyorum galiba. Ayrıca Wanamaker'ın ne faydası var ne demek yahu, ciddi mi bu anlayamadım. Başka maçları mı seyrettik :)

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
Geçen sene Türkiye play-off Darüşşafaka serisinde  Wanamaker'in bize karşı nasıl oynadığını hatırlarsınız, gözlerinden ateş çıkıyordu. Fener'e gelince rol değişimi oldu vs. bizde biliyoruz, ama ben bu seneki hırsından hiç memnun kalmadım, yüksek beklentim vardı, boşa çıkardı. Real maçı da işin tuzu biberi oldu.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
Wana gitti, o iş biteli çok oldu. O yüzden faydası yok diyoruz seneye diyoruz ;) Şu ana kadarki oyunuyla ilgili bir şey demiyorum, ki bana göre istedğimiz verimi alamadık, ama konu o değil bu seride. Gitmiş ve gönderilecek adamlara süre verilmesin, gerek yok, bu kadar meramım, çok fantastik bişi değil. :D

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Öyle mantık olur mu ? Adamın kontratı sezon sonuna kadar, dolayısıyla gitmiş diye birşey (gerçekten gitmiş olsa bile) yok.

Real maçı nasıl tuzu biberi oluyor, ayakta kalan 2-3 kişiden biriydi final maçında.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sezon boyu bende ısınamadım kendisine ama takımı son bir aydır Wanamaker taşıyor. Özellikle şu son maça kadar play-off sezonunun açık ara en iyisi...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İlaveten: Kalbimden serinin 4-1 bitmesi geçiyordu. Şampiyonluğu seyircimiz önünde kutlayalım hesabı... Takımın kendi salonuna bir kere daha gelecek olmasına üzülmedim. Hele şu dördüncü maçı kayıpsız geçelim de... O zaman üzülürüm işte...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
esasında 3-0 yapıp bunu kaybetmeyi tercih ederdim..
gerke biizm hatalaırmız gerekse de hakemlerle olmadı..
bu mac cok sert savunma bekliyorum...
tofas 75 i zor bulacak bence...
+15 civarı fark bekliyorum..
buyuk hırs ile oynayacagız bence...tofas'ın ayakları zor gider artık...

Cemalex

• Ziyaretçi
Tofaş bir maç kazanarak psikolojik olarak rahatladı. Yorgunluk ile birlikte bu maçta ciddi bir enerji farkı olacaktır. Rahat olmasa da 6-8 bandında bir farkla kazanacağımızı tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
benim hiç bir oyuncu umrum değil, Fenerbahçe umrumda. gelen ağam giden paşam, ama gitmiş olanları tutmamak lazım. wananın ne faydası var, jasonun ne faydası var bize seneye? yok. kalanlar oynasın. egehan oynayacak tabii ki, neden komik onu anlamadım. :)

Jason'ın oyun anlamında faydası olmamakla beraber ikame bağlamında faydası var, o da Vesely'nin iki günde bir maç yapmak suretiyle olası bir sakatlık olayına mahal vermemek. İki günde bir maç yapmaktan Tofaş son maça iki oyuncusundan yoksun çıktı. Thompson'ın faydası bu. Rekor kırmak ya da finali 4 0 kazanmak için kilit oyuncuları riske etmektense rekorsuz bir 4-1'e ya da 4-2'ye razıyım. Dile kolay 70 maçtan bahsediyoruz. Milyonları kazanıyorlar çıkıp oynayacaklar karşı argümanı dile getirilebilir ama milyonları kazanmaları onların da insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Jason Thompson'ın oyun bağlamında olmadığı ya da olmayacağı aşikar ve en çok farkında olan kişi Obradovic'tir sanırım...
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 12:52:20 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
3. maçı bildiğin 5 numarasız oynadık. ona ragmen 86 80 e geldi son birkaç dk da.

bu maç vesely ve ahmetin iyi oyunuyla 10-15 sayı farkla kazanırız. ve son maçı sahamızda yaparız diyorum :)