Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 153162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Murat Murathanoğlu ve Caner Eler'i severim. Ama objektif olacağız diye beş adımla atılan baskete ses etmiyorsan ya da Vesely'nin faulüne verilen basket faule ses etmiyorsan olmuyor. Aynı pozisyonlar Real Madrid ile oynarken olsa bas bas bağırırlar, kabul edilebilir bir şey değil. Bu maçta susuyorsan euroleuge de de sus, orada söylüyorsan burada da konuş.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Digitürk açısından son bir aylık performası bence çok ama çok kötüydü. bizim yerimize Efes falan olsaydı muhtemelen çok farklı olurdu. Fenerbahçeyi övmek sanki diğer takım taraftarlarını kızdıracakmış gibi takımı ve oyunu sürekli aşağı çekecek yorumlar yapıyorlar. Belki önyargılı olabilirim ama bazen Murat Murathanoğlunun yunan rejisi işin söylediği "kendi aleyhlerine olan hiç bir pozisyonun tekrarı oynatılmıyor" eleştirisinin aynısını şimdi kendileri yapıyor gibi.
Alında çok önemli değil ama şu an belki tam idrak edemiyoruz ama bence türk spor tarihinin en önemli organizasyonlarından birinin tam göbeğindeyiz. ve buna gerekli özenin gösterilmedi veya değerin verilmediğin düşünüyorum. bu takım 3 yıldır EL de final oynuyor. 7-8 yıl önce acaba bir takım F4 oynayabilir mi diye düşünüyorduk. şimdi gelinen noktaya bak.

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
Bu arada Murat Murathanoğlu ve Caner Eler bende çok seviyorum. özellikle Caner Eler'in yol bisikleti yorumları ve anlatımı 1 numaradır.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ben maçı ntvden izledim, Murat Kosava ve otomatikman İhsan epey tarafsızdılar. Her iki tarafın sayısına da her iki takıma olan hakem hatasına da benzer tepkiyi verdiler.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Çarşamba, 21.00
Kupalar yükselecek ellerimizde...
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2018, 23:49:30 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi franz392

• Üye
Digiturk klasiğidir bu, Euroleague maçlarında yerine göre bizden bile fanatik olurlar ama ligde hep rakibin lehine konuşurlar. Özellikle güçlü rakiplere karşı sanki biz yabancı takımız gibi davranıyorlar, kalite farkını böyle dengelemeye çalışmaları sinir bozucu ama yıllardır da bir şey yapamıyoruz.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2018, 09:27:54 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kazanırsak,
İç saha serisi 60 maça çıkacak.
Tarihimizde ilk kez üst üste 3. kez şampiyon olacağız.(Rekor 4 ile İTÜ ve Efes'te)

2008'deki Telekom final serisine benziyor gidişat:3. maçı kaybedip 4-1'le sahamızda kupayı kaldırmıştık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Thompson ve Guduriç olmayınca takım resmen iki seviye yukarı çıkıyor. Bugün bir önceki maçın aksine hem iki kişi fazla oynadık hem de başından sonuna ciddiye aldık maçı ve skor ortada.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçın oyuncusu listesine Nunnaly'de girmeliydi. Bence Nunnaly getirdi, Datome bitirdi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bence yine Thompson ve Guduric tribünde olmalı ama bu maç kim tribünde olursa olsun, Tofaş'ın direnci kaldığını sanmıyorum.

mirinkirin

• Ziyaretçi
kabul etmek lazım, yorumcular tarafsızlık adına susmaları saçmaydı. yoksa vesely'nin faulü sonrası eve gidip orucunu açıp döndükten sonra harekete başlayan henry'nin turnikesine basket faul vermesine en azından bi "nooluyo ya" denmemesi abesti. hakemler de rezaletti. maç +30'a gitmediyse tofaş'ın teşekkür etmesi lazım. ama öte yandan maçta esas dikkatimi çeken (izmir marşından da çok) bobby'nin potalı 3'lüğü sonrası hido'nun surat ifadesi. arattım bulamadım, aha da burada yarım yamalak var: https://www.youtube.com/watch?v=sp96rkjMP5c (49.saniye) editlenmiş kısımın hemen öncesi, şut girdiğinde suratındaki ifade resmen "hay aq!"... şimdi bu adamdan medet gelecek he mi? 3+2'si 4+1'i boku püsürü, önümüzü kesmek için ellerinden geleni yapacaklarına o an ikna oldum.

mirinkirin

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bizde, yani Türkiyede mazlumun, zayıfın yanında olma kültürü var. Aradaki güç farkından dolayı biz ne yapsak "normal, hatta az bile, daha fazlası olmalıydı" , rakip ne yapsa "büyük karakter koydular, büyük iş başardılar, bravo, harika". Ben ara ara sesi kısma gereği hissediyorum maçlarda.

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
salon full çeker ve ilk yarıdan kutlamalara başlarız  :)
Fenerbahçe!

Cemalex

• Ziyaretçi
Tofaş 1 maç kazanıp kafaca rahatladı. Zaten yorgunluktan bayılacak haldeler, direneceklerini sanmıyorum. Kendi salonumuzda yeni başkanımızla coşkulu bir şampiyonluk kutlaması olacak inş. Daha nice şampiyonluklara