Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Kadın Basketbol - Türkiye Ligi 2017-18 Sezonu  (Okunma sayısı 56309 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
81-68 koyup geçtik şunlara.

Valerie Garnier'e de helâl olsun. Takımı aldığındaki seviyeyle şu anki seviye arasında korkunç bir fark var. Nereden nereye geldi takım.

''Kelsey Plum ve Kia Vaughn bu takımın oyuncusu değil'' demiştim ben, Valerie sayesinde harika bir noktaya geldiler. Bir oyuncuyu bu noktaya getirmek çok büyük bir hocalık başarısıdır.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Kelsey Plum hep bu seviyede oynayabilse dicem ama güvenemiyorum yine de
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Koç nasıl yaptıysa takımın savunma konsantrasyonunu bayağı artırmış, Powers kalsaydı keşke, iyi bir noktaya çıkabilirdi.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
Koç nasıl yaptıysa takımın savunma konsantrasyonunu bayağı artırmış, Powers kalsaydı keşke, iyi bir noktaya çıkabilirdi.

Sottana etkisiz. Vaughn ligde eu oynayabilip Powers kalsaymış, bu hocayla onu da izlemek isterdim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
81-68 koyup geçtik şunlara.

Valerie Garnier'e de helâl olsun. Takımı aldığındaki seviyeyle şu anki seviye arasında korkunç bir fark var. Nereden nereye geldi takım.

''Kelsey Plum ve Kia Vaughn bu takımın oyuncusu değil'' demiştim ben, Valerie sayesinde harika bir noktaya geldiler. Bir oyuncuyu bu noktaya getirmek çok büyük bir hocalık başarısıdır.

Dediklerine katılıyorum. Valerie Garnier geldikten sonra bu takım kimlik değiştirdi ama en önemlisi Fırat Okul gibi berbat oynasa bile ısrar etmemesi çok avantaj. Ayşe iyiyken 2 hata hemen sonra çıktı,Aynı Ayşe bir hata yaptı hemen çıkardı.Takımın düşmesine engel oldu.Bu diğer değişimler içinde geçerliydi.Vallaha bu takım bizden gidenlerle beraber çok iyi takım olmuş.ve Olcay,Quanitra,Cansu,Lavender sanki bize karşı hınçları varmış gibi oynuyorlar.Vanderslut ,Olcayve Mc Bridenin sert faullerini görmeyen,Quanitranın  kendilerine sert tepkisini görmeyen  hakemler ve taraflı anlatıp yapan sipikerde ayrı bir konu.Veremeyenka 3 lük attı öyle bir şans topu demesi varki,sanane sananeee.
Zafer Kalaycıoğlunun süngüsü düşmüş gibi inşallah Pazarteside salonu doldururuz.Bu sene Şampiyon olsak başka hiç birşey istemem.Bence hayali bile güzeldi.Okadar yanlışlıklar yapıldı ki Sottana kötü oyuncu değil ama bir kurtarıcı olarak alınmamalıydı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Sottana etkisiz. Vaughn ligde eu oynayabilip Powers kalsaymış, bu hocayla onu da izlemek isterdim.

Zaten o beceriksizi gönderirken niye Powers'ı da gözden çıkardılar, akıl alır gibi değil.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
O değilde Ayşe nasıl kaldı takımda, sahiden çok tuhaf  ???
Esra Ayşe Sottana banko gitmeliydi..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Kadınlar Basketbol Ligi

Playoff Final

4. Maç

21 Mayıs 2018 Pazartesi

18:00 FENERBAHÇE - YAKIN DOĞU ÜNİ.  TRT Spor HD
Metro Enerji Spor Salonu
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2018, 10:15:01 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kadınlar Basketbol Ligi

Playoff Final

3. Maç

FENERBAHÇE 81-68 YAKIN DOĞU ÜNİ.

Fenerbahçe: Birsel Vardarlı Demirmen 12, Tuğçe Canıtez, Sottana 6, Verameyenka 18, Vaughn 17, Ayşe Cora 8, Esra Ural Topuz, Plum 20, Pelin Derya Bilgiç

Yakın Doğu Üniversitesi: Vandersloot 14, McBride 22, Bahar Çağlar, Lavender 12, Holingsvorth 10, Cansu Köksal, Olcay Çakır Turgut 4, Gruda 6

1. Periyot: 21-19

Devre: 41-35

3. Periyot: 57-48
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Garnier geldikten sonra tekrar basketbol takımı oldular...büyük ihtimal bugün alır ve seriyi bitiririz..Garnier iyi kötü benci oyuna sokuyor, verim almaya çalışıyor... Takımın bir düzeni oldu tekrar

hmetin

• Ziyaretçi
2. ceyrek hic sayı atamayarak rekora gidiyoruz tebrikler

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
ikinci devreye iyi başladık ve öne geçtik
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Ayşe Cora slalomlar basket-faul..
Bir gariplik var  ???
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Plum'ın şutları Anete Jakobsen'i hatırlatıyor.
Ritim tutturursa eyvah eyvah  :)
FENERBAHÇE

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
Kelsey Plum çıldırdı , şampiyonluk istiyor.