Gönderen Konu: Utanmaz Takımın Utanç Topiği (Fenerbahçe / Avrupa Kupaları 2017-18)  (Okunma sayısı 14625 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bugün kazanan takımla kaybeden takım arasında hiç bir fark yoktu. Atak yapmaya çalışan ve topu ayağında tutan ancak ne bok yediğini kendi de bilmeyen bir takımla, kontra atakla hızlı hücuma çıkan ve rakip hatasından da iki gol bulan bir takım

Hiç bir fark yoktu arada. Çıkar formalarını değiştir. Kim Vardar kim Fenerbahçe. Bu kadar içler acısı işte durum.

Çevrimdışı hatai

• Üye
Ne yalan söyleyeyim benim de bu sene hocadan ve takımdan umudum vardı. Boşa umutlanmışım.
Üç seneden beri futbol maçlarını fazla takip etmedim. Bu sene ederim, diyordum. Bu senede olmayacak gibi duruyor.
Lens bir şekilde gitti elde tutamadılar. Bugün takımda olsa belki birkaç tane adam akıllı orta yapardı. Futbol özürlü bir takım olduk. Carlos'tan Hasan Ali'ye, Appiah'tan Josef'e, Lugano'dan Roman'a evrildik ( örneği çoğaltabiliriz). Ne zaman  takım rayına oturup iyi oynamaya başlasa hoca bir şekilde ayrıldı. Sonra gelenler (Aragones, İsmail Kartal gibi) takımın içine etti. Yazılacak çok şey var ama... Neyse.
Belki bu turu geçeriz olmayacak bir şey değil ama ligde böyle giderse ilk dörde giremeyiz. Yeni gelen oyuncular takıma ne zaman adapte olur (olmama ihtimali de var) bu bilinmez. Ama şu durumda olumlu olan bir şey yok.

İnşallah yanılırım ve takım şampiyon olur. Yeterki olsun, rezil olmayalım da ben lafımı yemeye razıyım. 

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ağustos ayının 18'indeyiz. An itibariyle Fenerbahçe'nin ilk 11'de oynayacak stoper, sol bek ve 8 numaraya ihtiyacı var. Bunun dışında rotasyona girebilecek bir kanat ve Van Persie sakatının yerine bir santrfor lazım. Wiel, Aatıf, Ozan, Roman (yerine stoper de lazım), Hasan Ali (veya İsmail), Salih gibi kendine dahi faydası olmayanların gönderilmesi lazım. Takımın en önemli 2 eksiğinin de henüz 1 hafta önce giderildiğini de unutmayalım. Neresinden tutsak elinde kalıyor transfer planlaması. Tamamen yönetim beceriksizliği...

Bu arada Mehmet Topal'ın 2. goldeki mükemmel kafa vuruşunu Göztepe maçında altıpastan direğe nişanladığı pozisyonda da yapmasını beklerdim. Bunun daha önce stoper oynamamakla alakası yok. Çevre kontrolü sadece stoperlerin yapmak zorunda olduğu bir şey değil. Kalecinin konumunu görmeden hangi amaçla topu o şekilde atıyorsun acaba? Kameni'nin de hatası var ama asıl suçlu Topal o pozisyonda.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bir takımı 3-0 yenmek...
Ne acı ki inancım yok rakipten bağımsız olarak.
Dün akşam çok rahat da kazanabilirdik. 1-2 tane güzel pozisyonumuz oldu, faydalanamadık. Ama bu benim fikrimi değiştirmez. Öne geçersek %70 kazanırız, %20-25 de berabere kalırız. İlk golü yersek de %80 kazanamayız.
Ahmethan-Soldado değişikliği bu dediklerimin kanıtı, ve başlamamış sezonun özeti. Kazanmak mı istiyorsun skoru korumak mı ? forvet çıkarıp forvet alıyorsan skordan memnunsun demektir.
Kadro konusu ise apayrı. Mayısta bitecekti transferler, olmadı, önceki hafta için 4 oyuncu denmişti, üstüne 2 hafta daha geçti, 2 tanesinden ses yok...
Diğer bir açıdan stoper, sol bek vs konuşuyoruz (ki gidip portekizden, ispanyadan rastgele bir takımın sol bekini alsalar daha faydalı olur, hemde daha ucuz) ama yakaladığı pozisyonları değerlendiremezsen onlar ne yapacak. şu anda ligin en etkisiz forvet hattı bizde.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2017, 07:13:38 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ne yalan söyleyeyim benim de bu sene hocadan ve takımdan umudum vardı. Boşa umutlanmışım.
..................
İnşallah yanılırım ve takım şampiyon olur. Yeterki olsun, rezil olmayalım da ben lafımı yemeye razıyım. 

Zalgiris Kaunas'ın 2018'de Euroleague Şampiyonu olma şansı neyse...

Brooklyn Nets'in 2018'de NBA Şampiyonu olma şansı neyse...

Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligini kazanma şansı neyse...

Fenerbahçe'nin Lig Şampiyonluğu şansı o kadardır.

Hasta bir başkan...

Rezil bir yönetim anlayışı...

Oyuncu kalitesi dibe vurmuş, kötü, dengesiz, plansız bir kadro...

Bütün bu şartlarda, şapkadan tavşan çıkaracak yetinin çok uzağında, orta sınıf bir hoca...

Teknik adamın, seyirciyi heyecanlandırmaktan uzak, aşırı tedbirci futbol anlayışını da ekleyince, itici güç olmaktan son hızla uzaklaşacak tribün...

Üstelik geçen sezonun taraftara heyecan veren tek oyuncusunu da, sanki elinde Messi varmış gibi istememiş ve rakibe bırakmışsın...

Eğer bu şartlarda şampiyon olursak, diğer 17 takım adına utanç sezonu olur.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2017, 12:41:42 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale

Hasta bir başkan...

Bütün bu şartlarda, şapkadan tavşan çıkaracak yetinin çok uzağında, orta sınıf bir hoca...

Teknik adamın, seyirciyi heyecanlandırmaktan uzak, aşırı tedbirci futbol anlayışını da ekleyince, itici güç olmaktan son hızla uzaklaşacak tribün...

Üstelik geçen sezonun taraftara heyecan veren tek oyuncusunu da, sanki elinde Messi varmış gibi istememiş ve rakibe bırakmışsın...

Abi ne güzel özetlemişsin durumu ya helal olsun. Daha da fazla söze gerek yok

Çevrimdışı hatai

• Üye

Hasta bir başkan...

Öyle görünüyor ne yazık ki abi.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bu sezon avrupadaki son maçımız olacak bu maç

Çevrimdışı hatai

• Üye
Sinirden başka bölüme yazmışım.

İlk yarı pozisyonsuz bitti. Adamlar kontra atakla gol bile bulabilirlerdi. İkinci yarı Soldado girecek mi? Girerse kim çıkacak. Orta saha böyle mi devam edecek?

Bir haftadan beri ne çalışıldı acaba? Çalışılan pozisyonlar uygulandı Mı?Öncelik gol yememekti zannedersem. Gol yemedik, o zaman gol atmamız gerek artık. Atabilir miyiz?

Çevrimdışı hatai

• Üye
Forvet çıkarıp forvet alıyoruz. Ne kadar kötü de olsa forvet işte. Ne demeye çılarıyorsun? Orta sahayı bozmuyorsun ama gol yiyorsun. Ne demek bu? birri bana anlatsın.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
al götüne sok dirar'ı,  lens'i almayanın aklına sokayım

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ne biçim bir takım yahu bu.

Kalecileri kaleci değil
Defansı defans değil
Orta sahası orta saha değil
Forveti ne olduğu belli değil

Çıplak gözle gördüğüm TARİHİN EN KÖTÜ TAKIMI

Vardar'dan hiç bir farkımız yok diyordum, adamlar iki maçta da yendi bizi

Ligde de küme düşmemeye oynayacak bir takım

« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 22:22:15 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı hatai

• Üye
Bir şey demiyorum.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Bu maçtan tek sonuç çıkıyor, kolay gol yeme hastalığına son vermemiz lazım. Bunun içinde yapılması gereken net, bir sonraki maçta forvet yerine orta sahada ozan-josef-topal bir arada oynamalı.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Tartışmasız bir rezalettir bu, umarım ders alırlar da bir kaç tane iyi transfer yaparlar.

Avrupa Ligi umrumda değil fakat bu takımla ligde şampiyonluk ihtimali de pek iyi değil.