Hakan abinin sorusuna cevap olsun diye yazayım, soruyu sordu gitti ama olsun

Kendimden örnekler vereceğim için kusura bakmayın, hatta bazı konularda yadırgayabilirsiniz de, bazen bende düşününce abarttığımı düşünüyorum

ama Fenerbahçe sevgisi bu olsa gerek diyorum sonradan. Yanlış anlaşılmasın buradaki herkesin Fenerbahçe sevgisi üst düzeylerde sadece konulara bakış açımızdan dolayı farklı düşüncelerde olabiliyoruz.
Okulda öğrencilerle tanıştıktan sonra ilk sorum hangi takımlı oldukları, Fenerbahçeli olanlara ayrı bir sempati hemen orada oluşuyor zaten ve sözlülerine hemen bir artı, Beşiktaş'lılar yarım artı , malum Galatasaray'lılar eksi

Büyüdüğüm ortamda ki abiler bakkalda alış veriş yaparken Galatasaray posteri görüp alış veriş yapmadan çıkan, buluştuğu kız arkadaşını Galatasaray'lı diye cafede bırakıp giden, düğününde salona Fenerbahçe Marşı ile giren insanlardı, başka başlıkta yazmıştım Şener Rize'de oynarken bize gol atınca babası Hakkı abi evlatlıktan reddetti.
Bu şekilde büyümüş hafta sonları ailecek radyodan Fenerbahçe maçlarını dinleyen, gol olunca apartmanı ayağa kaldıran biri olarak,Fenerbahçe'ye pislik yapan oyuncuya Fenerbahçe formasını yakıştıramıyorum.
Konu ilerledikçe yazarım fazla uzatıp sizleri de sıkmayayım.