Genel bir başlık bulamadım, ayrı bir başlık da açmak istemedim. O yüzden buraya yazıyorum,
Alex roportajı ve 12 numaranın açıklamaları konu. Bu Alex düşmanlığı nedir klupteki ? adamın basket maçına gitmesine bile laf sokuyorlar, mahmut uslu maça gelme kenetlendik diyor. Çağırsana Alex i yanınızda seyretsin, nasıl kenetlenilir herkes görsün...
Siz su yaziyi bir okuyun.
m.haberturk.com/yazarlar/meric-muldur-1089/1069496-efsane
Belki bunlar dogru degildir deyip alex denilen adami savunacaksiniz. Ama artik gunes balcikla sivanmiyor. Bahsi gecen kisi pahali localarin kucagina oturmus, egosundan beslenen bir kisi haline gelmistir. Buradan AY yi savundugum sonucunu cikarmayim veya cikarin sorun degil.
Ben f4 yapicam, futbolda liderlige yukselicem, finaller oynicam ama beyin isi gucu birakip buraya gelip belgesel cekmeye calusacak. Siz dusunun ailenizde onca muhim mesele varken, sevdiginiz bir insan da olsa gelse dugune vs ye gidelim dese ne karsilik verirdiniz. Hayir cevabinizi da "beni reddetti" diyerek mahalle kadinlari ona buna dedikodu yaparak sikayet etse tutumunuz ne olur?
Romantizme, sevmeye devam mi dersinz?
Artik anlasilmasi gereken Fb nin kabuk degistirmesi gerekliligidir. Buna tas koyan het kim ise, cehennemin dibine kadar yolu vardir.
Daha bu mevzuda Efsanelik, taraftarlik, digergâmlik vb basliklari da acilabilir ama gerek yok.