Siz su yaziyi bir okuyun.
m.haberturk.com/yazarlar/meric-muldur-1089/1069496-efsane
Belki bunlar dogru degildir deyip alex denilen adami savunacaksiniz. Ama artik gunes balcikla sivanmiyor. Bahsi gecen kisi pahali localarin kucagina oturmus, egosundan beslenen bir kisi haline gelmistir. Buradan AY yi savundugum sonucunu cikarmayim veya cikarin sorun degil.
Ben f4 yapicam, futbolda liderlige yukselicem, finaller oynicam ama beyin isi gucu birakip buraya gelip belgesel cekmeye calusacak. Siz dusunun ailenizde onca muhim mesele varken, sevdiginiz bir insan da olsa gelse dugune vs ye gidelim dese ne karsilik verirdiniz. Hayir cevabinizi da "beni reddetti" diyerek mahalle kadinlari ona buna dedikodu yaparak sikayet etse tutumunuz ne olur?
Romantizme, sevmeye devam mi dersinz?
Artik anlasilmasi gereken Fb nin kabuk degistirmesi gerekliligidir. Buna tas koyan het kim ise, cehennemin dibine kadar yolu vardir.
Daha bu mevzuda Efsanelik, taraftarlik, digergâmlik vb basliklari da acilabilir ama gerek yok.
Alex herşeyden önce kendisine yazık ediyor, Fenerbahçe başkanını buradaki çok kişi de sevmiyor ama sırf Fenerbahçe Başkanı diye başkanlık makamına saygı gösteriyor. Aziz Başkan ters adam, inatçı ve herşeyden anlamak - herşeye karışmak gibi bir misyon yüklemiş kendisine, sorsan hepsini de Fenerbahçe için yapıyor. Bu yolda çok hata da yaptı, yapmaya da devam ediyor. Ama Allah aşkına kim onun Fenerbahçenin aleyhine çalıştığını söyleyebilir. Aziz Başkanın alternatifi MAA gibi sümsük tipler olmadığı gibi GFB Başkanı gibi acayip tipler hiç değildir. Bu kulübün geleceği Ali Koç gibi Murat Ülker gibi vizyon sahibi adamlar olmalıdır en azından. Aziz Başkan Alex krizini kesinlikle iyi yönetemedi ama bunda Alex'in katkısı çok daha fazlaydı, gitmeyi kendisi istedi. Aziz Başkan hatalıdır vs herşeye tamam da Alex'ten de bin defa daha iyi Fenerbahçelidir. Herşeyden önce Kulübün kapıları Deivid De Souza'ya açılırken kendisine neden açılmadığını sorgulamalıdır Alex. Zira her geçen gün özellikle ortada kalan taraftarlar arasında daha fazla antipati topluyor.
Meriç Müdür kimdir bilmem, bu ilk kez duydum. Her yazıya inanacaksak bende buraya rok un baransunun sallamalarını kopyalayayım, onlara inanalım. Alex değilmiydi 3 temmuz sonrası ben kalıyorum küme düşsekde diyen, luganolar, nianglar kaçarken ?
Başkan tabiki koruyacak futbolcusunu. Aykut daha geldiği gün 5 senede kaç şampiyonluk kazanmış diye eleştirmedimi ? Daha o günden takılıp kaldık koian adam istatistiklerine sanki en önemli kritermiş gibi. Bütün rakiplerimiz kendi "Alex" lerini bulmak için onlarca adam getirip görürken (felipe, lincoln, elanoi misimovic, carrusca, ilic,dos santos, ricardinho, delgado, tabata...) biz elimizdekini gönderdik.
Bu sebeplerin (Ben f4 yapicam, futbolda liderlige yukselicem, finaller oynicam ) hiçbirisi Alex i dışlamak, kötü göztermek için sebep değil. Alex kimsenin kucağında da oturmuyor, sen girmesine izin vermezsen başkalarının ne yaptığına da karışamazsın. Örnek hiç gerçekçi olmamış. Akıllı, daha doğrusu egosuz bir yönetim olsa olay bu noktalara gelmezdi.
2 maç hatırlayın, 2-0 dan 2-2 ye gelen Marsilya ve GS maçları. Alex oyundan çıktıktan sonra maçlar elden gidiyordu. Şampiyonluk maçında Alex oynamadı, belki oynasa gelecekti kupa.. Hadi bunlar afaki, tahmini konular, belki daha da kötü olacaktı.
Akarship abi, sorgulanacak birşey yok. herkes çok iyi biliyor, aziz yıldırım, bir şekilde kendi önüne geçecek kimseyi istemiyor klüpte. Ersun Yanal, Zico, Alex,.. görün yarın aynı şey obradovic in de başına gelecek.
exex, Alex ne zaman adam değil demiş aziz yıldırıma, ben kaçırmışım onu ?